torstai 31. joulukuuta 2009

Miesvieras

Mulla on ollu taas miesvieras täällä eli siis Nuutti tietty. Nuutin emäntä laitto sen etukarvat ponnarilla kiinni. Eiks ookkin söpö?? :) Ja takana kuvassa mäkin olen pallo suussa. Nyt ne paukuttelee jotain juttuja tuolla ulkona, ni me ollaan kuulemma vaan nyt sisällä. Emmä tiiä et onks siel sit sota tai jotain.

perjantai 25. joulukuuta 2009

Jouluaatto

Vietettiin jouluaattoa Nuutin kanssa. Oli kivaa ja me saatiin kinkkua ja kaikkea semmosta namia. Mut ennenku mentiin sinne missä Nuuttiki oli, ni mä sain avata kotona ne kaikki Sannin antamat lahjat. Nii, ja se kissaki avas sen oman lahjansa. :)

Se kissa sai tommosen pienen pehmolelun...
Mut mulla olikin tosiaan neljä pakettia ja aattelin alkaa siitä isoimmasta ku se oli niinku kiinnostavin...
Sieltä tulikin sit semmonen iso tiikeri, joka oli tosi kiva...
Sit aattelin siirtyä siihen toisiks isoimpaan pakettiin...
Sieltä tulikin sit tommonen valkonen luppakorvakoira...
Sit seuraava paketti, jossa oli pieni nalle...
Ja vikassa paketissa oli kissanpentu...
Ja tässä me istutaan kaikki vierekkäin, siis mä ja mun lahjat. Ja heti ku tää kuva oli otettu, ni aloin teurastamaan niitä!! :D Kiitos Sanni lahjoista!!!

torstai 24. joulukuuta 2009

maanantai 21. joulukuuta 2009

Hanskan kuritusta lumisateessa

Käytiin eilen lenkillä noitten pomojen kans ja ulkona satoi ihan tosi paljon lunta. Mut mä kyl tykkään lumesta et ei siinä mitään. Sit ku tultiin takasin, ni oltiin tossa pihalla ja mä kuritin emännän hanskaa ku se oli tuhma.

Hyppy hanskan perässä
Hitsi se meinaa päästä karkuun
Ihan just hampaissa
Apua, se karkas lumen sisälle, ei kun perään...
Sainpas, häh häh hää
Kattokaa ny mun saalista...jaa, miten niin luminen naama? ai kellä, ei mulla oo ainakaan.
Sit lopuks sinne tuli muitaki, jotka havitteli tota hanskaa. Meinaan siellä tiellä käveli semmonen hevosenpuolikas (kuvassa ympyröity). Siis se oli sairaan iso koira ja se yritti tulla leikkimään mun kans, mut sit emäntä sano et ei se nyt käy. Se koira oli ainakin sata kertaa isompi ku mä (toim. huom. koira oli tanskandoggi)!!

sunnuntai 20. joulukuuta 2009

Mansessa nääs :)

Eilen oltiin Mansessa eli siis Tampereella, jos ette tajunnu. :) Käytiin taas Sannin luona ja joulupukki oli tuonu mulle sinne lahjoja, jotka sain sit mukaani.

Yritin saada Sannia leikkimään mun kans, mut ei se halunnu.
Sit käytiin vielä illemmalla toisessakin kyläpaikassa. Mut mua alko siellä jo kauheesti ramasemaan, joten menin sit emännän syliin vetämään päikkäreitä. Rasittavaa tommonen reissaaminen!!
Kotona sit avattiin kaikki kassit ja pussit ja siellä oli lahjoja!! Se kissaki sai yhen lahjan, vaiks se on kyllä ollu aika tuhma! ;)
Mut kattokaas mun lahjamäärää!! On meinaan vähä enempi. Mä oonki ollu niin kiltti pieni koira et oksat pois! Mut kuulemma en saa avata niitä ku vasta jouluaattona ja siihen on vielä ainakin sata yötä. Ei oo taas reilua!

tiistai 15. joulukuuta 2009

Joulu

Kohta on kuulemma joulu ja sitä juhlitaan jonku Jeesus-tyypin syntymän kunniaksi tai jotain. Emmä oikeen tiiä eikä mua kyl silleen kiinnostakaan. Enkä niinku tuntenu sitä Jeesusta henkilökohtaisesti et en voi siitäkään sanoa mitään mut varmaan se oli ihan kiva tyyppi ja koirien kamu.

Mut siis joulussa on mun mielestä parasta se et on kauheesti kaikkia hyviä ruokia ja sit noi pomot on mun kans kotona normaalia enemmän. Mm. eilen mä sain maistaa joulutorttua. No siis se joulutorttu ei musta ollu kauheen houkuttelevan näkönen. Se näytti itseasiassa oikeelta tortulta, jos tajuutte mitä tarkotan!? Mut sit se olikin hyvänmakunen ja voisin kyl syödä semmosen kokonaisenki mut emäntä sit sano et ei se oo hyvää koiran ruokaa. No mistä se sen tietää?? Kait mä nyt ite tiiän, mikä on mulle ja mun mahalle hyvää ja mikä ei!

Itseasiassa kaikki on mun mahalle hyvää, en oo vielä törmänny sellaseen, joka ei ois. Tai no raaka sipuli oli vähä semmosta et sitä en ehkä viittis ihan kauheesti syödä, mut kyl sekin meni. Emäntä kerran silppus sipulia ni siltä sit tippu pieni pala ja koska mä oon lännen nopein, ni ehin syömään sen ennenku se huomas mitään! Onks teillä jotain inhokkiruokia? Meinaan jos teillä on, ni voisitte tuoda niitä sit mulle, ni kyl mä syön! :)

lauantai 12. joulukuuta 2009

Lenkillä

Oltiin tossa iltalenkillä. Siellä on jotenki ny kylmempi ilma ku aikasemmin. Aika tyhmää, mä tykkäisin kyl semmosesta vähä lämpimämmästä! Tässon yks kuva ku emäntä halus ottaa siel lenkillä.
Mut se asia, mitä tulin kertomaan teille on se, et nyt mä tiiän missä se joulupukki asuu!! Meinaan ku oltiin tossa lenkillä, ni törmättiin sen taloon! :)

maanantai 7. joulukuuta 2009

Joulupukille

Hyvä Joulupukki, mä oon ollu tosi kiltti koira koko vuoden. No okei, söin mä isännän pari sukkaa ja vähä keinutuolia ja sit oon ehkä vähä kiusannu sitä kissaa, joka täällä asuu. Nii, ja taisin mä vähä jyystää kerran yhtä viherkasvia ja pahvilaatikkoa, mut se nyt on aika pientä. Et yleisesti ottaen oon ollu tosi kiltti ja sen takia mä ansaitsenkin paljon lahjoja.

Tiiän et oot kiireinen hemmo ku sun pitää kuskata kaikille maailman koirille niitä lahjoja, mut ota huomioon et mä oon se kaikista kiltein et tuo mulle ne lahjat eka ja tuo mulle eniten, jooko? Mulla ois tässä viis tämmöstä vaatimatonta toivomusta et jos nyt ainakin toisit nämä?!

Eka tämmösiä puruluita. Voi tuoda enemmänkin, oikeestaan niin paljo ku jaksat kantaa tai no ne sun porothan niitä lahjoja vetää et voisitko ehkä ottaa enemmän poroja mukaan, ni jaksaisit tuoda mulle enemmän luitakin.

Sit sukkia tosi paljon ni ei tarvis enää syödä isännän sukkia. Kaikenlaisia ja kaikenvärisiä, en oo mitenkään nirso niitten suhteen!Sit jos sais tollasen kokonaisen kinkun tollai paloteltuna, ni sitä ois kivempi syödä. Voi tuoda kakskin kinkkua, jos haluu, ni emäntä vois vaiks sit pakastaa sen toisen ja söisin sit vähä myöhemmin lisää.
Joku pehmolelu ois myös kiva ku multa häviää aina välillä salaperäisesti noita leluja. Nytkin on yks orava hukassa, en tajuu missä se on. Mut esim. tämmönen hirvi ois kiva. Toi hirvi on ihan sen näkönen et se oikeen kaipaa kurittamista!! :)
Ja sit vikaks tämmönen liikuteltava sänky ois kiva. Voisin makoilla tossa ja isäntä vois liikutella mua ja sit jos syön liikaa sitä kinkkua enkä jaksa kävellä, ni mua vois vetää tossa sängyllä. Ja se kissa ei siis pääsis tohon et se ois ainoastaan mun!
Et tämmösiä pieniä toiveita. ;)

sunnuntai 6. joulukuuta 2009

Saanko esitellä...

...tässä on Leo Leijonan isoveli Lassi Leijona. Me ollaan myös tosi hyviä kamuja ja toistaiseksi Lassi on saanu pitää silmänsä. Sehän on melkeen samankokonen ku mä!! (No ei nyt ihan...) Mä heittelen Lassia ja semmosta ja se tykkää siitä kauheesti! :)
Mut sit Hillevi hylkeelle ei oo käyny ihan niin hyvin. Emäntä halus kuvata sen tommosen pallin päällä, en kyl tajuu miks. Mä yritin sanoa et ois kivempi kuvata se tossa alhaalla lattialla, mut ei se suostunu (toim. huom. Aida ei jättäny Hilleviä rauhaan vaan kuritti sitä koko ajan, joten kuvaamisesta ei tullu mitään lattialla). Oon jo aikasemmin vieny tolta Hilleviltä noi korvat ku se halus ja eilen se pyysi ottamaan toisen silmän irti. Tietty sit otin ku se halus. Mut sit ku narskutin sitä suussani ni emäntä tuli ja otti sen pois. Varmaan pitää sitä nyt jotain muistona itellään. Tossahan se silmä on pallin päällä, onks hieno?? ;D

perjantai 4. joulukuuta 2009

Perjantai-illan vieraita

Nii, meille tuli tänään vieraita. Arvaatteko kuka? No Nuutti tietty. :)
On se aika komea poika vai mitä mieltä ootte??

Meillä oli tosi kivaa ja me nujuttiin menemään ympäri kämppää. ;)

lauantai 28. marraskuuta 2009

Lähentymistä

Kattokaas ny, me ollaan lähennytty entisestään sen kissan kans. Nyt ei enää tarvi mitään pomoa tohon väliin, vaan me vedetään päikkäreitä sulassa sovussa!! :)
(Ja muistutukseksi, ni noi kuvat yleensä aina suurenee sit ku klikkaatte niitä!)

torstai 26. marraskuuta 2009

Kysely

Löysin tämmösen kyselyn yhestä blogista ja aattelin et mäkin voisin hyvin tehä sen, vaiks emäntä jotain sano et se on vaan ihmisille tehty. No ei oo, kyl mäkin osaan!!

10 asiaa joista pidän (nää ei oo missään järjestyksessä):

1. uiminen

2. nukkuminen

3. riehuminen

4. kaverit

5. juokseminen

6. ruoka

7. sukat

8. pallot

9. autoilu

10. kissan härkkiminen

9 paikkaa joissa olen käynyt:

1. Helsinki

2. Tampere

3. Raasepori

4. kellari

5. eläinlääkäri

6. Espoo

7. koirapuisto

8. Hanko

9. uimaranta

8 fyysistä asiaa itsestäni:

1. mä painan alle 7 kiloa

2. mulla on tosi upeat silmät

3. mulla on iso maha (sisäisesti siis et sinne siis mahtuu paljo ruokaa)

4. mulla on yleensä kostea kuono

5. en oo kauheen pitkä (=korkea)

6. mulla ei oo tatuointeja

7. mut mulla on kuulemma joku siruhommeli niskassa

8. mulla on kuulemma välillä kimeä ääni ku haukun (panettelua sanon mä!!)

7 suosikkiruokaa/juomaa:

1. kaikki lihat

2. kaikki kalat

3. kissan ruoat, joita pöllin siltä

4. piimä

5. jogurtti

6. juusto

7. semmoset murot

6 asiaa jotka ärsyttävät minua:

1. kun ei saa tarpeeks ruokaa

2. ku joutuu joskus heräämään too-oosi aikasin

3. en pääse sänkyyn

4. ku mua kielletään ku kiusaan kissaa

5. en saa nuohota kaikkia ojia, vaiks tahtoisin

6. karvojen nyppiminen mun korvista

5 asiaa joita kosketan päivittäin:

1. ruokakippo

2. oma peti

3. lattia

4. hiekka

5. mun joku lelu

4 asiaa joita olen haukkunut joskus:

1. omituinen tyyppi pimeässä seisoskelemassa

2. ovikello

3. joku koputtaa ikkunaan

4. kissa

3 asiaa mitä teen päivittäin:

1. pissaan

2. kakkaan

3. syön

2 parasta kaveria:

1. Nuutti

2. se kissa (mut älkää kertoko sille!!)

1 asia jonka haluan kaikkien tietävän minusta:

1. Mulle saa ostaa tosi paljon joululahjoja ja kaikki ruoat ja kivat lelut on suosikkeja!! :)

tiistai 24. marraskuuta 2009

Sukkavaras

Siis voitteko kuvitella et noi pomot haukkuu mua sukkavarkaaksi?? Siis onko reilua, kysyn vaan. Enhän mä sille mitään voi et mulla on semmonen kummallinen himo niitten sukkiin. Sit ku löydän sukan jostain, ni mussutan sitä niin kauan et siihen tulee reikä ja siihen ei kyl ees mee kauaa, muutama minuutti vaan.

Emäntäkin kerran melkeen huusi mulle ku olin kuulemma tehny reiän sen johonki hyvään sukkaan ja sit ku se sukka oli kuulemma ihan märkä. No, mitäs jätti sen lojumaan, niin et löysin sen?? Kyllä saa syyttää itteänsä. Jos se nyt muka oli niin hyvä sukka, ni ois pitäny sen jossain jemmassa. Tykkäättekö te muut sukista?? ;)

perjantai 20. marraskuuta 2009

Saanko esitellä...

...tässä on Leo Leijona!!Leo on mun läheinen kamu. Me usein otetaan matsia. Tossa, mihin emäntä piirsi tommoset nuolet, on ollu Leon silmät ja nyt ne on kaivettu ulos, koska Leo halus niin. Oikeesti se kerto niin mulle. Mut hitto ku en ehtiny syömään niitä silmiä vaan isäntä vei ne. Tosi törkeetä! Et nyt siinä on vaan tommoset ulkonevat rämmäleet. Mut ei se mitään, mä tykkään silti Leosta tosi paljon!! Onks teillä jotain lempileluja?

torstai 19. marraskuuta 2009

Päikkärit

Tiiättekö mikä on tosi kivaa?? No, vetää päikkäreitä isännän kanssa. Mut eilen siinä oli semmonen pieni juttu et se kissaki oli tunkenu ittensä sinne samaan sänkyyn. No joo, oikeesti se oli siellä eka, mut siis enhän mä nyt voi vaan katella vierestä, jos jossain vedetään päikkäreitä, vaan mun on pakko päästä mukaan. Se kissa piti taas sitä outoa korinaa ku isäntä rapsutti sitä. Joku päivä mä vielä selvitän et mistä se ääni oikeen tulee!

sunnuntai 15. marraskuuta 2009

Meri-Teijossa

Käytiin eilen noitten pomojen kanssa vähä ajelemassa tuolla lähiseudulla ja sit käytiin kävelemässä semmosessa uudessa paikassa (siis mä en ollu ennen käyny siellä) ku Meri-Teijossa. Siellä on kaikkea toimintaa ja muuta, mut sit siellä on semmosia kivoja järviä ja niitä voi kiertää ja siellä menee semmosia pitkospuita, mut niissä on se huono puoli et mun tassu meinas mennä pari kertaa sinne rakoon. Mut ei se mitään, musta järvet ja metsät on tosi kivoja!! Oon aina iha innoissani ku pääsen uusiin paikkoihin. Tässon nyt yks kuva ku kattelen merelle päin. :)

keskiviikko 11. marraskuuta 2009

Hyräileviä hyypiöitä liikenteessä

Siis mun piti nyt tulla kertomaan teille yhestä oudosta jutusta tai siis oudoista tyypeistä. Olin eilen illalla emännän kanssa lenkillä ja siellähän on siis iltasin jo tosi pimeetä. Sen tien vieressä, missä me kävellään, on semmonen ratapenkka (emäntä sano et siinä meni ennen juna) ja siellä penkan päällä oli joku ihminen ja koira. Emäntä sit sano mulle et ei välitetä niistä ja jatketaan matkaa ku se näki ketä ne oli (kuulin sen siis mutisevan et "taas toi hyypiö" tms. ;D).

No tietty mun piti vähä silti kuikuilla sinne ku ne vaan seisoa tapitti siellä paikallaan. Onhan se aika epäilyttävää ja sit se koira vielä alko haukkumaankin. Nyt ne näkikin jo siellä penkan päällä ku ne oli just katulampun kohalla. No, sit ku se koira alkoi haukkumaan, ni arvatkaas mitä se sen omistaja teki?? Se laittoi kädet sen koiran korvien päälle ja alko laulamaan ja hyräilemään!! Joo, ihan oikeesti, en valehtele!! Emäntä alko nauramaan ja kyllä muakin vähä hymyilytti. Kait se sit oli sen takia ettei se koira kuulis meitä ku mäki oon aika iso ja pelottava, ni parempi tollai yrittää hypnotisoida sitä hiljaseks tai jotain. Mut aika erikoista touhua, sanon mä. Vai ootteko törmänneet vastaavaan??

maanantai 9. marraskuuta 2009

Kolea paikka

Mä jouduin tänään käymään semmosessa koleassa paikassa tai siis siellä oli kolea ilmapiiri. Sit mut nostettiin semmoselle kolealle pöydälle ja yhtäkkiä tungettiin KAKS tosi isoa piikkiä pyllyyn...tai no oikeestaan se oli niskaan, mut pylly kuulostaa hurjemmalta paikalta, eikö vain? ;)

Siis arvaatteko jo missä kävin?? No joo, eläinlääkärissä!! Mulla oli kuulemma joku vuosirokotus. No, en tiiä siitä. Olisin kyl mielestäni tullu hyvin toimeen ilman niitä piikkejäkin. Mut nyt ei kuulemma tarvi mennä kolmeen vuoteen sinne paikkaan ja hyvä niin, en meinaan mitenkään viihtyny siellä. Sanoinko jo et siellä oli koleahko ilmapiiri ja mä en tykkää semmosesta?? ;)

Siis jotain tätä luokkaa ne piikit just oli eli jotain 15 senttiä pitkiä (toim. huom. Aida taitaa nyt hieman liioitella)! :)

torstai 5. marraskuuta 2009

Lunta ja vieraita koiria

Tulin just emännän kans lenkiltä. Siellä on satanut tänään semmosta valkosta systeemiä, joka on kuulemma lunta. No ihan kivaa se oli eikä mua haitannu se sade, kun mulla oli niin hyvä varustus päällä. Näin lenkillä mun yhen kamun kääpiösnautseri Lyykaksen (vai mitenkähän sen nimi kirjotetaan?! Se on semmonen suomenruotsalainen kattokaas, ni sillä on tommonen hieno nimi!! ;D ) sekä sit semmosen toisen vähä isomman koiran. Mut se oli vähä outo.

Eilen olin taas sivistämässä itteäni tuolla Suomen pääkaupungissa eli olin siis Nuutin luona vierailemassa. Sit käytiin koirapuistossa pariinkiin otteeseen ja toisella kerralla siellä oli Nuutin lisäks kaks vierasta koiraa. No, mä vähän arastelin niitä ku en oo niin tottunu tohon koirapuistomeininkiin. Ehkä sit ens kerralla menee vähä paremmin. Ne on tommosia kaupunkihienouksia, ni en oikeen snaijaa niitä. Mut eipä se kait nyt niin haittaa. Mitäs te muut tykkäätte koirapuistoista??

sunnuntai 1. marraskuuta 2009

Viikonlopun kunniaksi

Arvatkaas mitä sain viikonlopun kunniaksi?? No, ette arvaa kummiskaan. Sain semmosen jättiluun ja sen sisällä on pitkä sonninsuti!! Voiko pieni koira enempää toivoa? Ainoa vaan et jostain syystä noi pomot ottaa sen luun välillä jemmaan etten saakaan syödä sitä koko aikaa. Ne sanoo et se kuluis muuten liian nopeesti ja mun maha kuulemma vois mennä sekasin, mut oikeesti mä vaan epäilen et ne ite syö sitä sillä välin. Siis kait mä nyt ite tiiän et haluunko pitää sen luun koko ajan lähellä vai en?! No mut tässä on yks kuva siitä luusta. Onko hieno?? :)

lauantai 24. lokakuuta 2009

Hoidossa

Ja siis ettei tosta otsikosta tule väärää käsitystä, ni mä ja se paksu kissa oltiin hoidossa et mä en ollu niinku henk. koht. missään semmosessa hoidossa, vaiks emäntä on kyl joskus sanonu, et sillon tällön mulle vois kyl vähä rauhoittavia antaa. En kyl tiiä mitä se sillä tarkottaa, ehkä se oli joku sen huono vitsi tai jotain!? ;)

Mut siis asiaan, noi pomot lähti jonneki kauas laivalla (toim. huom. Tallinnaan) ja mä menin sen kissan kanssa hoitoon ton emännän vanhemmille. Siellä on kyllä hyvät oltavat ja erittäin mureat lihapadat et oloissa ei oo valittamista ja arvatkaas missä nukuin yöni?! No sängyssä!! Siellä ymmärretään pienen koiran tarpeita et voisin kyllä mennä sinne toistekin hoitoon. Oltiin siis kissan kans yks yö siellä ja kaks päivää.

Mut oli kyllä kiva tulla kotiinkin ja nukuin viime yön ku tukki ku ei tommosessa vieraassa paikassa pysty ihan sillai rentoutumaan ku kotona ku täytyy olla valppaana ja vahtia ku siellä voi olla mitä tahansa saunatonttuja tai muita tyyppejä, joista ei tällai tiedä ku ei asu siellä vakituisesti!

tiistai 20. lokakuuta 2009

Synttärisankari

Nii, ja hei arvatkaas kellä on tänään synttärit?? No mulla!! Sain herkkuaterian iltapalaksi, mut kuvaaminen ei oikeen onnistunu ku mä ja se ateria ei mahduttu samaan kuvaan (toim. huom. syntymäpäiväsankari yritti väkisin mennä syömään ateriaa heti ku näki sen), joten tässä kuvassa oon sit vaan mä! :)

Sähkäri kotona

En tiiä oonko jo aikasemmin kertonu, mut meillä on siis sähkäri eli sähkömies täällä kotona ja se tekee hommia vaan öisin eli siis pimeenä eli siis pimeitä töitä tekevä sähkömies sanan mukaisesti. Nytkö te mietitte kuka se on?? No, se on se paksu kissa, joka täällä punkkaa. Nyt oon kahtena yönä heränny siihen et emäntä sanoo sille kissalle et "anna nyt olla jo". Ja siis se kissa hinkkaa semmosia sähköjohtoja tuolla yön pimeydessä. Se sähköjohto on siis semmonen jatkojohto, joka menee mattojen alta, mut sit yhessä kohassa se näkyy ja siinä kohassa se kissa istuu ja tassulla räpeltää sitä johtoa ku se haluaa yöllä ruokaa. Tosi ärsyttävä läpsyttävä ääni tulee siitä, voin kertoa!!

Siis oonhan mä tienny et se on vähä ihme tyyppi, mut kuka nyt viittii tommosia sähkärihommia keskellä yötä harrastaa. Nukkuis ennemminkin. Ja se ei tosiaan oo mitään ruokaa vailla, vaan päinvastoin se on ihan selvästi ollu aina ruoka-aikaan kotona, toisin ku mä, joka oon pieni ja aina nälkänen!! :D

perjantai 16. lokakuuta 2009

Perjantai-ilta

Siis mun piti tulla kertomaan teille et aika julmaa on ku pieni koira ei saa näin raskaan arkiviikon jälkeen rauhassa rentoutua sohvalla vaan emäntä tulee härkkimään kameran kanssa. On se väärin!!
Ja siis ku mulla on täys rentoutuminen menossa. Emäntä kuuntelee tossa jotain musiikkia ku se osti semmosen levyn tänään ja se on kuulemma NIIN hyvää. No, emmä kyl niin sanois, mut ei kerrota sille. Jotain mongerrusta ne tuolla levyllä vääntää, siis et suomea se ei oo ainakaan ja sit välillä ne huutaa ja semmosta. Joku Ramppa ton yhtyeen nimi oli, en muista ny tarkalleen. (Toim. huom. se on Rammstein.)

maanantai 12. lokakuuta 2009

Taikaviitta

Siis tänään on ollu tosi surkea ilma. Onneks noi pomot tajus mun vihjeen etten tykkää olla ulkona tämmösellä ilmalla, mutta ne osittain tulkitsi mut väärin, sillä arvatkaa minne ne raahas mut tänään?? No semmoseen kauppaan, missä oli jotain vaatteita elukoille. Siis sit mulle testailtiin siellä kaikenlaisia erilaisia pukuja ja systeemejä ja lopulta ne osti yhen sieltä.

Tässä isäntä pukee sitä mulle kotona sit:
Ja sit ne käski mun tepastella toi systeemi päällä (se on siiis kuulemma joku viitta) ja emäntä kuvas mua. Siis vähän ihme touhua.

Menin sit pöydän alle vähä hommaileen omia juttujani:
Ja sit vielä, arvatkaas se kissa kyyläs mua ruokapaikaltaan ku hengasin toi viitta päällä. Voi olla et se oli vähä kade, mut hei eihän se ois ees mahtunu tohon viittaan. Kattokaa ny sitä!! ;)
Käytiin tosiaan tossa pienellä lenkillä ja täytyy kyl sanoa et oli toi viitta ihan kiva. Siinä on fleecevuori, ni se oli tosi lämmin ja sit se piti vettä. Vähä kyl tassut kastu et saiskohan jostain jotain fiinejä kenkiä vielä?? Hmm...

torstai 8. lokakuuta 2009

Ruokakikkoja

Mullehan on ruoka tärkeetä ellei oo vielä selvinny teille. No, mä oon tässä pohdiskellu ja tutkinu asiaa ja keksiny muutamia hyviä keinoja saada vähän ylimääräistä ruokaa.

Esim. se kissa, joka meillä asustaa. Ni sillä on ruokapaikka semmosen pöydän päällä ja se kiipee sinne semmosia portaita pitkin. Oon kyllä yrittäny mennä perässä, mut jotenkin se ei onnistu multa. Mut aion kyllä harjotella sitäkin vielä. Mut siis se keino...kun se kissa syö siellä ja kuulee ku se pureskelee niitä murojaan, ni mä meen kärkkymään siihen portaille sillai äkkiä et se vähän niinku pelästyy, ni sit tosi usein siltä tippuu suusta muro tai jopa kaks sinne maahan ku se kääntyy kattomaan mua ja sit mä tietty syön ne. Nerokasta, eiks olekin?! :)

Sit toinen on se ku noi pomot tekee jotain savuhommia tuolla keittiössä. Siis ne ottaa leivän ja tunkee sen johonkin vehkeeseen ja sit se leipä on siellä vehkeessä ja sit tulee välillä vähän käryä ja sit se leipä pompahtaa kauheen kovaäänisesti ulos sieltä vehkeestä ja sit tosi usein käy niin et se leipä pompahtaa lattialle asti. Voi olla et siinä vehkeessä on joku vika tms., mut en valita, sillä sit ku kuulen et se leipä pompahtaa, ni oon aina heti valmiina siellä ottamassa sitä leipää vastaan ja aina välillä saan siitä murusen tai pari tai jopa pääsen nuolasemaan sitä leipää, mut sit ku yritän nuolla sitä, ni sit kuuluu aina huuto et "ei, älä koske, se on kuuma". Mut joo, tätäkin suosittelen testaamaan, jos teijän pomoilla on tommonen käryvehje.

Sit kolmas hyvä keino on se, jos pomot syö jossain muualla ku keittiönpöydän ääressä (ku se on niin korkea et sinne en yllä...siis yllän just siihen reunalle ku oikeen venytän, mut sieltä vaan hädin tuskin näen ne herkut eli ei paljo auta), ni usein se muu pöytä on sit semmonen matalampi ja jos on ovela ja pitkäkielinen, ni voi onnistua lipasemaan sieltä lautaselta jotain. Kerran onnistuin esim. nuolasemaan yhtä kalaa ja perunaankin oon päässy lähietäisyydelle. Et tää on myös aika hyvä konsti.

Onks teillä vielä jotain muita kikkoja, ni voisin kokeilla niitäkin?

sunnuntai 4. lokakuuta 2009

Nuutin vierailu

Eli kuten otsikosta voi päätellä ni nyt on vieraita riittäny. Oonkin jo ihan poikki ja aion viettää siestaa tän päivän. Mut kattokaa toi video. Taas sain kuulla olevani se DD. En tunnusta mitään semmosia. :D


lauantai 3. lokakuuta 2009

Sannin vierailu

Eli siis Sanni kävi meillä. Meillä oli tosi kivaa, mut jostain kumman syystä Sanni ei oo kauheen innostunu leikkimään mun kanssa. Voi olla et se on se vanhuus ja sit se et mä oon kuulemma vähä semmonen ADHD välillä. Mulle ei oo kyl oikeen auennut et mikä toi tommonen DD on, mut kait se on lyhenne jostain sellasesta kuten Aina daamikas hellä dog! :D Mut sit me lenkkeiltiin yhessä ja olihan noi pomotkin siis mukana ku niitä pitää sinne lenkille aina kuskata. Mut tässä on nyt kuva ku me oltiin lenkillä semmosella hiekkatiellä.
Mä oon siis toi vasemman puoleinen, jolla on häntä suorana. Eiks mulla olekin aika fiini häntä?? :)

perjantai 2. lokakuuta 2009

Voittaja on täällä!


Eli videosta selviää arvonnan voittaja, joka on Etta. Lähetä mulle osoitteesi aidakoira@gmail.com, ni emäntä laittaa sulle postia tulemaan heti maanantaina.

Emäntä treenasi tätä muutaman kerran mun ja isännän kanssa (joka siis kuvas) ja joka kerta menin eri namun luo eli voittaja ois voinu olla kuka tahansa eikä just toi keskimmäinen!! :)

Ja hei, kattokaa ny ton emännän housuja!! Vähän se on pöllö!! ;D

Muistutus

Muistutan vaan et toi arvonta päättyy tänään et osallistukaa nyt hyvät koirat!! ;D Kerron tänään myöhemmin tai huomenna Sannin vierailusta, mutta tässä nyt yks tämmönen kännykkäkuva ku me makoiltiin yhessä sohvalla.

tiistai 29. syyskuuta 2009

Vieraita tulossa

Tänään on kiva päivä. Meille on tulossa vieraita. Arvatkaas kuka? Ai Nuutti? No ei tällä kertaa, vaan mun puolisukulainen Sanni Tampereelta. Mähän kävin Sannin luona tossa viime keväänä ja nyt Sanni tulee meille. Oon jo vähä suunnitellu et mitä voitais tehä ja mitä leluja näytän sille ellei noi pomot sit pilaa mun suunnitelmia, ku niilläkin on kuulemma jotain suunnitelmia. No ihan varmaan mun suunnitelmat ois parempia!!

Ja hei, muistakaa arvonta!! :)

lauantai 26. syyskuuta 2009

Arvonta

No ni, mä laitoin emännän tänään asialle ja tämmösiä nyt ois tarjolla. Eli tommonen namupussi. Noi on muuten tosi hyviä, mäkin sain tommosen pussin ja voin lämpimästi suositella!! ;) Sit siinä on tommoset mustat Fiskarsin avainperäsakset ihan sen takia, et se sun pomos saa ton pussin mahdollisimman pian auki. Ja sit tommonen heijastinjuttu (joka näkyy huonosti tossa kuvassa). Sen voi kiinnittää johonki et sit näkyy tuolla pimeessä. Ja arvonta suoritetaan ensi perjantaina illalla eli viimeinen aika osallistua tähän arvontaan on ensi perjantaina eli 2.10. klo 16.00 mennessä.

Ja miten tähän voi osallistua? No ihan helposti. Vastaatte seuraavaan kysymykseen , niin ootte automaattisesti mukana arvonnassa. Ja kysymys kuuluu; Kuka olet, mistä tulet ja kerro joku sun lempijuttusi! :)

Ja siis kantsii osallistua, sillä noi namut on tosi namuja!! ;D Mut toisaalta tietty, jos ette osallistu, ni sit mä saan ton pussin itelleni...hmm...;)

No tässon kuva siitä palkinnosta vielä:
Nii, ja mistä päin maailmaa tahansa voi osallistua! Sit ku arvonta on suoritettu, ni voittaja lähettää mulle osoitteensa sähköpostilla, ni palkinto löytää oikeaan paikkaan!

perjantai 25. syyskuuta 2009

Mietinnässä

Oon katellu muita blogeja, ni niissä on kaikenlaisia arvontoja. Oon vähä miettiny et voisin itekin pitää semmosen arvonnan niinku emännän avustuksella. Pitäis miettiä jotain kivaa palkintoa, joka menis kirjekuoreen et sen vois sit postittaa. Mut siis jotain syötäväähän se varmasti ois ku se on parasta. Jotain erikoisherkkujuttuja!! :) Ei mulla mitään postimerkkejä oo, mut emännällä toivottavasti ois. Ehkä kehitän nyt viikonlopun aikana jotain ja sit suoritan sen arvonnan. En kyl oo varma et lukeeks tätä enää kukaan ku ei mulle oo pitkään aikaan kommentoitu mitään, yhyy. ;)

lauantai 19. syyskuuta 2009

Maailman paras yö

Mä olin viettämässä viikonloppua Nuutin luona...no siis olihan noi pomotkin siellä ku otin ne mukaan. Oli tosi kivaa, mä niinku tykkään tommosesta kaupunkilaismeiningistä!! :) Tässä on yks kuva sieltä Nuutin asunnosta. Se on aika kiva kämppä. Noi ihmiset on semmosia kummallisia linssiluteita et nytkin piti oma jalka ja raitanen sukka tunkee tonne kuvaan mukaan. Ihme porukkaa.
Mut sit ku tuli ilta ja piti alkaa nukkumaan, ni arvatkaas?! Siellä oli semmonen outo systeemi et yhtäkkiä sohvasta tulikin sänky ja sit ne pomot meni siihen nukkumaan. Niillä oli mulle semmonen ohut karvahommeli siinä lattialla, mut emmä ny semmosessa nuku. Sit ku aikani tepsuttelin ni ne nosti mut kans sinne sänkyyn! Se oli parasta mitä mulle on tapahtunu aikoihin ja mä nukuin tosi tosi hyvin. Eka nukahdin sinne jalkopäähän, mut sit yön aikana hivuttauduin hiljakseen ylöspäin ja aamun tullen olin siellä niitten päitten välissä. Sit isäntä nousi ja otti tämmösen salakuvan musta ja emännästä. Kattokaa ny ku mä oon onnessani!

lauantai 12. syyskuuta 2009

Nelli

Mä en olekaan koskaan kertony teille Nellistä. En tuntenu ite Nelliä, mut oon kuullu siitä tosi paljon. Nelli kuoli noin kuukausi ennenku mä synnyin eli 29.9.2008. Nelli asui mun emännän vanhempien luona ja se kävi usein myös täällä meijän kotona. Toi kissakin oli sen kanssa kamu et harmi ku mä en ehtinyt olla sen kamu. Oon kuullu et se oli tosi kiltti ja viisas koira et siinä mielessähän me ollaan niinku samanlaisia! ;)
Nelli oli löytökoira eli keväällä vuonna 1996 se oli ilmestyny mun emännän kotiin ja sit se jäi sinne asumaan. Kukaan ei tienny mistä se oli tullu ja mistä se oli kotoisin eikä se itekään siitä koskaan kertonut. Se oli siis saksanpaimenkoira et vähä isompi koira ku mä oon. Nelli oli jo aikuinen sillo ku se tuli et se eli tosi vanhaksi eli ainakin noin 14 vuotiaaksi ja sehän on aika vanha ikä noinkin isolle koiralle. Toivottavasti mäkin elän yhtä vanhaksi!! Tässä on vielä muutama kuva Nellistä. Musta se oli tosi kivannäkönen tyttö!! :)
Ja sekin tykkäs uimisesta tosi kovin!