perjantai 20. marraskuuta 2009

Saanko esitellä...

...tässä on Leo Leijona!!Leo on mun läheinen kamu. Me usein otetaan matsia. Tossa, mihin emäntä piirsi tommoset nuolet, on ollu Leon silmät ja nyt ne on kaivettu ulos, koska Leo halus niin. Oikeesti se kerto niin mulle. Mut hitto ku en ehtiny syömään niitä silmiä vaan isäntä vei ne. Tosi törkeetä! Et nyt siinä on vaan tommoset ulkonevat rämmäleet. Mut ei se mitään, mä tykkään silti Leosta tosi paljon!! Onks teillä jotain lempileluja?

3 kommenttia:

  1. Hei Aida!
    Minullakin on 2-lempilelua, ne ovat Kroko (vihreä krokotiili) ja Aku (keltainen ankka) Ovat kanssa semmoisia pehmoleluja. Ne ovat ollet minulla koko elinijän. Minä aina välillä kuritan niitä, silleen ravistamalla, se on huisin hauskaa. Mamma välillä oikein säälii niitä, mutta en anna periksi tätä leikkiä. Leikitään vaan, eikö niin Aida?
    Adios Don Copi

    VastaaPoista
  2. Morjensta Aida!

    Ku mä tulin ton uuden sihteerin omistukseen,ni mull oli mukana semmonen Muumipallo ja se on mun kaikkein hauskin lelu.Sitte kävi vaa nii surkeesti,et toi sihteeri unohti sen kesämökille!!!Lohdutukses mulle hankittii sit uus yhtä pehmee ja iso pallo tänne kaveriks.Mull ku on jo menny toi peuhu-vaihe ohi.Jatka vaa sä harjotuksia,ni susta tulee hiano koira,vaikka ootki jo sellane,hiano - meinaan

    VastaaPoista
  3. Moikka Copi ja Sanni!

    Pehmolelut on tosiaan kivoja, mut kyl mä tykkään myös palloista! Itseasiassa kaikki lelut on kivoja!! ;)

    VastaaPoista