keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Uusi ystävä (taas kerran)

Mulla on taas uusi ystävä. Siis kyllähän mä vanhoistakin ystävistä vielä tykkään, mutta mun tän hetkinen bestis on Mauri Mäyräkoira.

En saanut sitä joululahjaksi, vaan emäntä toi sen kerran mukanaan, kun se tuli töistä. En oo ihan varma, mutta voi olla, että Mauri on nyt muuttanut meille lopullisesti.

Mauri tykkää myös lentämisestä.

Sit välillä kuskaan Mauria emännän luo hoitoon.

perjantai 24. joulukuuta 2010

torstai 23. joulukuuta 2010

Kääpiöitä?

Oon ymmärtänyt, että nyt on joulu tosiaan tulossa. Nuutti on tulossa tänään kylään ja huomenna kuulemma saadaan lahjoja ja kinkkua. JEE, mitä muuta pieni koira voi toivoa?? Mutta ei tää ollut se mun asia vaan sellanen, että meillä kävi eilen outoja tyyppejä. Ne oli vähän niinku ihmisiä, mut ei sit kuitenkaan. Kuulin emännän sanovan, et ne on lapsia, mut en kyl tiiä mitä ne sellaset on. Siis tajuun kyllä et esim. pomot on ihmisiä ja mä ja Nuutti ollaan koiria ja sit se paksu kissa on semmonen kissaeläin, joka on niinku koiria huomattavasti alemmalla tasolla oleva eläin tai oikeastaan elukka. Mut mitä ne eiliset kääpiöt sit oli?!

Sen lisäks ne oli muutenkin outoja. Ne kyräili mua ja sit ku yritin saada niitä leikkimään ja kannustin niitä vähän haukahtamalla, ni ne yhtäkkiä ottikin hirveen spurtin ja kerranki se yks alkoi pitämään jotain outoa mölinää. Mut sit kuitenkin kohta ne oli taas siellä härnäämässä mua, mut sit ei kuitenkaan haluta leikkiä. Siis vähän ihme touhua. Mut emäntä sit heitti mulle palloa ja sit se antoi välillä sen pallon niille kääpiöille ja sit nekin heitti sitä mulle. Se oli kyllä kivaa, mutta jotenkin ne oli vähän erikoista porukkaa.

Sit mun piti vähän vahtia sitä pienempää kääpiötä, kun se lähetti mulle sellasia outoja viboja et se vähän pelkäis mua tai jotain. Siis haloo, mähän pelkäsin niitä. En tajua, miten se muka pelkäs mua, mut vähän seurailin sitä ja tuijottelin eikä se oikeen siitäkään tykänny. Onks muilla kokemusta tämmösistä kääpiöistä?

perjantai 10. joulukuuta 2010

Vinkulelun elämä

Mähän olen tällä hetkellä ihan hulluna vinkuleluihin. Mulla siis vaihtelee nää hulluuskaudet, yhessä vaiheessa se oli pallot ja nyt on vinkulelut. Emäntä osti mulle yhen vinkulelun. Sen elämä kesti 5 min. Sit emäntä osti toisen vinkulelun ja sillä oli huomattavasti pidempi ja onnellisempi elämä; jopa 8 min.

No, nyt sain kolmannen vinkulelun. Emäntä sit otti vähän videota siitä, kun vietän helliä hetkiä tän vinkulelun kanssa. Toi video kestää vaan minuutin, mutta tätä samaa hyvänäpitoa jatkui monta minuuttia. ;)

Ja nyt emäntä käski kysymään teiltä, et onks jollain tietoa sellasesta vinkulelusta, joka kestäis vähän pidempään kun nää edelliset tapaukset??

P.S. Ja nyt toi videon vinkulelukin on kuollut eli sen elämä kesti kaiken kaikkiaan noin 15 min.

sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Hyvä Joulupukki

Kirjoitin Sinulle viime vuonna, joten kirjoitan myös nytkin, ettet vain unohda minua. Tiedän, että olet edelleen kiireinen, mutta muista, että olen ollut tänä vuonna jopa aikaisempaa kiltimpi ja sen vuoksi toivonkin nyt kuutta lahjaa. Minulla on erittäin hyvät perustelut ja huomioi ystävällisesti, miten hyvin hallitsen suomen kirjakielen, joten toivottavasti annat arvoa panostukselleni ja toteutat kaikki toiveeni. Olenhan vain pieni koira, joten periaatteessa minun ei pitäisi osata kirjoittaa ollenkaan, joten ehkä haluat tämän taidon takia muistaa minua vielä yllätyslahjalla. Voin kertoa, että se kyllä sopii minulle oikein hyvin.

Mutta palatakseni toivomuksiini. Ensimmäisenä toivon ruokaa eli esimerkiksi lihaa. Pidän kaikesta ruoasta, en ole laisinkaan nirso. Raaka liha on yhtä hyvää kuin kypsytetty, joten voit tuoda minulle oikeastaan mitä ruokaa tahansa. Kaikki menee alas, lupaan sen.

Mielelläni ottaisin myös ihmisorjan, sillä pomoni ovat hieman hankalia tässä suhteessa eivätkä aina tahdo totella minua. He jopa väittävät, että minun tulisi totella heitä. No, joka tapauksessa ihmisorja olisi tarpeen ja hän voisi käyttää kuvan kaltaista paitaa, niin kenellekään ei jäisi epäselvyyttä siitä, mikä hänen asemansa on. Tuohon paitaan voisi vielä lisätä tuon orja-sanan edelle "Aidan" eli paidassa lukisi siis Aidan orja. Orja luonnollisesti tekisi kaiken, mitä haluaisin ja olisi minulle mahdottoman kiltti.

Toivoisin myös puruluita. Niitä ei voi koskaan olla liikaa, koska ne häviävät salaperäisesti. Olen omin silmin nähnyt, kun esimerkiksi emäntä heitti yhden puruluun roskiin. Hän väitti, että se on vaarallisen pieni ja voisi jopa juuttua kurkkuuni. No, myönnän, olin syönyt sitä aika paljon ja jäljellä oli enää muutaman sentin palanen, mutta kyllä senkin olisin voinut syödä, jos olisi annettu. Joten puruluita paljon, voi vaikka tuoda kuorma-autolla ja kipata tuohon pihalle, niin tuleva orjani sitten kantaa ne sisälle.

Viimeeksi en saanut toivomaani sänkyä ja nyt lisäksi tässä taloudessa asuva paks...tarkoitan ruoka-aikaan kotona ollut kissa on vienyt toisen petini, joten esimerkiksi kuvan kaltainen sänky olisi aika kiva. Siellä voisi möyriä ja jos on kylmä, niin voisi mennä tuonne sämpylöitten väliin köllimään. Emäntä väitti, kun näytin hänelle tuota kuvaa, että sänky on todella ruma ja ei sovi sisustukseen, mutta älä välitä siitä hyvä pukki. Tuo se vain minulle, niin emäntä ei voi enää mitään, sillä lahjojahan ei voi palauttaa.

Minullahan on lievähkö pakkomielle palloihin, joten niitäkin voisit tuoda ihan niin paljon kuin jaksat kantaa. Ehkä saisit sen saman kuorma-auton kyytiin myös pallot, jossa puruluut ovat tulossa? Olisi luontoystävällistä tuoda monta asiaa samalla kertaa, eikö niin?

Pidän myös valtavan paljon erilaisista vinkuleluista, mutta niissäkin on sellainen outo juttu, että kun niitä vähän retuuttaa, niin ne tuppaavat hajota. Joten jos voisit tuoda useita kestäviä vinkuleluja. Ehkä nämäkin mahtuisivat sen saman rekan kyytiin? Voisi vaikka sen ohjaamon täyttää vinkuleluilla, jos lavalla ovat puruluut ja pallot?

Tässä ovat vaatimattomat toivomukseni tällä kertaa. Jos voisit ne toteuttaa, niin olisin hyvin onnellinen pieni koira.

Ai niin, voisit tietysti tuoda sille kissalle, joka täällä asuu, esimerkiksi jonkun pienen hiirilelun. Se voisi tykätä siitä. Mutta ei sen enempää, kissa on ollut melko tuhma ja joku raja pitää olla siinäkin, että kuinka paljon yksi eläin saa lahjoja, eikö vain? ;)

perjantai 19. marraskuuta 2010

Busy perjantai

Oon ollu vähä kiireinen tässä, niin en oo ehtinyt kirjoittamaan teille, mut tiiän, et ootte kauheesti oottaneet, eikös vain? ;) Tänne satoi eilen lunta ja nyt sitä on aika paljon maassa. Melkeen hukun sinne et jos voin valita, niin en välttämättä halua tonne ulos lumeen ja pakkaseen. (Toim. huom. lunta on muutama sentti ja pakkasta ei juurikaan ole...)

Mullahan oli 2-vuotissynttäritkin tossa viime kuussa eikä kukaan muistanut niitä!! Tämmöstä se on ku tulee vanhaksi, niin kukaan ei enää välitä. Kissa valtaa sängyt ja ruokaa ei tipu eikä synttärilahjoja, on se niin kurjaa.

Mut onneks joulu on tulossa ja mullahan on tosi läheiset välit joulupukkiin, niin oon siltä jo kuullut, et sillon oon saamassa PALJON lahjoja. Mut mä teen vaikka viikonloppuna joululahjalistan tännekin, niin kaikki pienet tontut voi sit käydä ostamassa lahjoja ja lähetellä niitä mulle, eiks niin? Jos ei tiedä osoitetta, ni voi kysyä, ni emäntä antaa sen sit.

sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Taas julmuus kohtasi pientä ja viatonta koiraa

Kuten otsikosta voitte päätellä, julmuus on taas kohdannut mua. Siis ihan normaali arkipäivä ja tällai iltaruoan jälkeen oisin halunnut mennä omalle petille vähän sulattelemaan ilta-ateriaa, niin arvatkaas onnistuiko se?? No ei. Ja syy näkyy tossa kuvassa. Joku hieman lihavahko (köh, köh...) kissa oli vallannut mun petin koko ruhollaan. Ei siis mitään toivoa pääsystä sinne. Joten mun oli pakko laittaa siihen erittäin kovalle ja kylmälle lattialle petin viereen vahtimaan et millon se paksu kissa suvaitsisi poistua MUN sängyltä. No, ei se ihan heti tapahtunut, jouduin ainakin 10 minuuttia odottamaan ja mun pyllykin jo melkein jäätyi lattiaan kiinni. ;D

tiistai 19. lokakuuta 2010

Valitusta talosta

Siis mä en tajua et miks noi pomot asuu semmosessa lättänässä talossa eli siis yksikerroksisessa!! Mä haluisin semmosen vähintään kaksikerroksisen talon et ois sellasia kivoja portaita, mitä pitkin vois vieritellä palloa! ;)

No, onneks tonne ulos on isäntä tehny semmoset kiviportaat, ni ne nyt käy paremman puutteessa toistaiseksi, mut sit ku joskus seuraava asunto hankitaan, ni mä aion olla siinä hommassa mukana ja sanoa painavan sanan portaiden puolesta!

Jos tästä tiputtais...

Joo, sinne meni.

Hahaa, sainpas kiinni.

Ja sitten uudestaan...

sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Valjaat

Siis mullahan on semmoset valjaat. Ne oli käytössä vähän aikaa sillon, kun olin nuorempi, mut inhosin niitä ja osoitin sen myös aika selvästi, niin sit noi pomot niinku luopui niiden käytöstä. Mut arvatkaas, nyt ne on kaivettu taas esiin ja tällä kertaa kuulemma mun on PAKKO käyttää niitä. Emäntä jo yritti selittää et niissä on monia hyviä puolia, kuten mm. joku semmonen et nyt ku tulee pimeetä, niin niissä on heijastimet ja autoilijat näkee mut. Ei muuten kiinnosta yhtään mikään heijastinjuttu. Ihan humpuukia. Pomot haluaa vaan kiduttaa mua. No joo, myönnettäköön et sit ku päästään ulos lenkille, ni emmä niitä valjaita sit enää ees muista, kun on niin paljon kaikkea muuta, mut se osuus, ku ne puetaan sisällä mun päälle. Siis hyi hitto.

Tänäänkin ku lähettiin emännän kanssa ulos, ni just ennenku se alkoi laittamaan kenkiä jalkaan, ni se laittoi mulle ne valjaat et kuulemma vähän taas tottuisin niihin. Joopa joo, mä ryntäsin heti petille ja leikin nukkuvaa et se tulis riisumaan ne kidutusvälineet pois, mut arvaas onnistuinko?! No en, emäntä haki vaan kameran ja otti musta kuvan. Jos kattoo tarkasti, niin näkee et mullon toinen silmä vähän raollaan ku pitäähän mun tarkkailla myös emännän toimia, mut älkää kertoko sille, ku se luuli et nukun ihan oikeesti!! :D

perjantai 17. syyskuuta 2010

Kuka arvaa...

...missä mä olin viime viikolla?? Tässä on kuva vihjeenä siitä:

Ja siis kaupunki ei riitä, vaan pitää olla tarkempi sijainti! :)

Voin kertoa vielä muutaman lisävinkin tosta paikasta. Se on lähellä merta. Siinä lähellä on paljon kivoja puistoalueita, joissa on tosi hyviä hajuja. Sit siellä on semmosia citykoiria et ne vähä niinku nyrpistää nenää ku tämmönen maalaisjunttura tulee niitten maille. Vaikka oikeestihan mäkin oon kotoisin citystä eli siis asun nyt ihan cityssä ja oon syntynyt vielä isommassa cityssä. No kyl te nyt varmaan jo arvaatte?! :)

maanantai 6. syyskuuta 2010

Saanko esitellä...

...uusi ystäväni Riepu Riepunen. Riepu on peräisin emännän talvitakin hupusta ja se on syntynyt jossain Kiinassa tai muualla sielläpäin, mut pärjää hyvin Suomen ilmastossa.

Riepua on kiva nytkyttää.

Riepua on kiva riepotella.

Ja Riepun kanssa on kiva riippua. :)

perjantai 3. syyskuuta 2010

Syyskuu

Se on kuulkaas syyskuu alkanut eli syksy on siis tullu! No kyllä huomaa ku tuolla ulkonakin on nyt ollu tuulista ja sateista ja kylmää. Ihan tyhmä homma. Me oltiin tossa emännän ja sen paksun kissan kanssa ulkona, mut siis kattokaa nyt millasia kuvia emäntä ottaa. Se kuulemma yritti saada meidät molemmat samaan kuvaan ja sit se syyllistää pieniä ja viattomia eläimiä et me ollaan liian nopeita et ei meitä saa samaan kuvaan, vaikka oikeesti syy on se, et emäntä on vaan niin surkea valokuvaaja!! ;)

Sit se emäntä ryhtyi ovelaksi ja otti mun pallon huostaan, jotta pysyisin paikallani. No, onnistuihan se hetken aikaa. Eiks mulla olekin tarkkaavainen ilme??

Sit se paksu kissa yritti mennä pissalle perunamaalle. Se on kyllä ihme tyyppi ja vaikka emäntä vähän vihjaili sille, et onks toi nyt ihan oikea paikka, ni se veti isot pissat sinne. Siis IHME tyyppi!!

keskiviikko 25. elokuuta 2010

Herkkua kasvaa pensaissa

Ai siis mitä sä yrität tarjota mulle??

No kai mä voin sitä haistaa...vähä outoa.

No kai mä voin vähä sit maistaakin...ainakin nuolasta tällai aluks...

No jaa, on sitä parempaakin tullu joskus syötyä...vähän pitkin hampain menee nää marjat alas.

lauantai 21. elokuuta 2010

Muisteloa

On ollu vähän hiljasta täällä blogissa ja joka puolella nyt kesällä, mut eiköhän tääkin tästä virkisty ku emäntä on palannu töihin ja sillä on siellä aikaa miettiä mun blogia. Siis eihän se mitään töitä siellä tee, vaan tää blogi on niinku numero yksi ja sit jos jää aikaa, ni sit se voi tehä vähä töitä. En oo Nuuttiakaan nähny muutamaan viikkoon ja mullon jo ikävä sitä!! Mut jos hyvin käy, ni kuulemma ens viikolla ois hyvät tsänssit tavata Nuutti ku se on ehkä tulossa tännepäin. Mut kattelin sit tossa koneella (no okei, emäntä näytti mulle) vanhoja kuvia ja kattokaa miten söpö Nuutti on pienenä ollu!! Melkeen yhtä söpö ku mä, eiks vaan? Ku kukaanhan siis ei oo mua söpömpi! :)

sunnuntai 8. elokuuta 2010

Elokuu

Nyt on jo elokuu! Ja toi edellinen kirjotus oli ihan kakkaa. Eihän täällä mitkään ilmat oo viilentyneet, emäntä varmaan sepitti tonne jotain omiaan. Mut pakotettiin eilen lenkille, vaikken ois millään halunnu. Mulla on kattokaas erilaisia konsteja osoittaa et kävely ei nyt oikeen maistu. Meinaan esim. yksinkertaisesti kieltäydyn liikkumasta eteenpäin, mut sit siinä on se et sitä remmiä aletaan nykimään ikävästi et jossain vaiheessa on pakko vähä liikkua. Tai sit kävelen oikeeeen hitaasti ja haistelen jokasta mahdollista oljenkortta ja kiveä, ni sit pomoilla menee hermo ja se lenkki lyhenee ku tolla vauhdilla siihen alkuperäiseen lenkkiin menis monta tuntia!! ;D Tää on muuten aika hyvä keino et voin suositella.

Kolmas tapa on se et laahustan siinä taluttavan pomon jalkojen takana ja tökin koko ajan kuonolla sitä jalkaa ja oon muutenkin tosi rasittuneen olonen. Tää tehoo joskus, riippuu vähä kuka taluttaa. Meinaan kerran ku olin hoidossa ni ku testasin tätä keinoa mun yhteen hoitajaan, ni arvatkaas?! Se otti mut syliin ja kantoi loppumatkan!! Aika hyvää palvelua. Mut noihin pomoihin tää keino tehoaa kyllä aika huonosti. Oli joku neljäskin keino vielä, mut nyt just en muista mikä se on.

Mut joo, on tässä kesässä ollu yks hyväkin puoli (tai siis monta hyvää tietty, mut tää on yks niistä) eli se paksu kissa on ollu paljo rennompi eikä sähise mulle enää niin paljon. Se yleensä vaan makoilee jossain tällasissa ihmeellisissä asennoissa:

lauantai 31. heinäkuuta 2010

Energian paluu

Nyt on vähä ilmat viilenneet, ni alkaa taas energiataso palaamaan normaalille tasolle. ;) Käytiin tossa pomojen kanssa lenkillä ja sit riehuin ulkona emännän kanssa ja isäntä napsi taas kuvia.


maanantai 26. heinäkuuta 2010

Kissa ei tajuu

Siis emmä tiiä onko tää kesä sekottanu ton kissan pään vai mikä on, mut arvatkaa nyt?! Tässä yks päivä se yritti tunkea sen aika...köh köh...mahtavan ruhonsa semmoseen tosi tosi pieneen pahvilaatikkoon. No, eihän siitä mitään tullut tietenkään. Eihän tommonen pallero sinne mahdu ku paloteltuna!! Joten lopputulos oli tää:

Läskit vyöryy yli joka puolelta ja muutenkin ei oo niinku lasten kateltavaa se touhu!!

Mut arvatkaas mua?! Ku kissa alentaa itteään tommoseen pieneen pahvilootaan, ni meikäläinen ylentää itsensä ruokapöydän tuoleille istumaan!

Voin kertoa luottamuksella, mut ei saa kertoa mun pomoille, mut nyt ollaan tosi lähellä sitä et mulle aletaan kohta tarjoilemaan ruokaa pöytään hopealautasella!! ;)

sunnuntai 18. heinäkuuta 2010

Hiljaiseloa

Nyt on ollu vähä hiljasta täällä blogissa, mut tää kesä on tämmöstä rentoa aikaa. Noi pomot on jostain syystä paljon kotona, niillä on kuulemma joku lomajutska. Sit on ollu kauheen lämmin, ni ei oo jaksanu lenkkeillä pitkiä matkoja ja sit on harva se päivä käyty uimassa. Nyt viikonloppuna Nuutti oli taas täällä päin ja me vedettiin spurttia, mut ei sitäkään jaksa niin paljon ku normaalisti ku heti tulee hiki.

sunnuntai 11. heinäkuuta 2010

Päivän touhuilua

Tästä videosta voitte katsoa, mitä oon tänään tehny! :)

lauantai 10. heinäkuuta 2010

Uimamaisteri

Emäntä sanoi et musta on tullu maisteri, meinaan uimamaisteri! Mulla on semmonen sininen vinkulelu, joka kelluu ja sitä ku heitetään veteen, ni tiettyhän mun on pakko mennä heti pelastamaan se varmalta hukkumiskuolemalta. Tässä on muutamia kuvia:

Ensin vähä kahlaillaan vedessä vinkulelu suussa...
Ohhoh, vinkulelu merihädässä!!
Pelastus suoritettu, ihanan vilpoisaa vettä!! :)
Pari päivää sit ku käytiin taas uimassa, ni oli tosi isot aallot suoraan rantaan päin, mutta eipä ne mua haitannu. Emäntä sanoi sit jälkeenpäin et epäili et uskallanko ees mennä uimaan, mut hei; emmä oo eilisen teeren poika (tai tyttö)!! Pää korkeella uin siellä aaltojen seassa. Pitää vaan muistaa nostaa nenää vähä korkeammalle ku aalto tulee, ni sit ei oo mitään hätää. Ja sit ku ui toiseen suuntaan, ni ne aallothan vaan antaa mukavasti vauhti! :) Tästä ei oo kuvia ku pomoilla ei tietenkään ollu kameraa mukana.

Mut siis kesä on tosi kivaa ja uiminen on tosi kivaa!! Uitteko te??

keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

Saalis

Isäntä oli eilen illalla jossain reissussa ja sit ku se tuli, ni sillä oli mukanaan saalis. Kattokaa ny tota kalaa. Luulin tietty et se toi sen mulle ja olin ihan imppana!!
Mut sit sain kuulla et en saakaan sitä, vaan isäntä tekee sille jotain ja sit siitä tulee semmosta filettä ja sit ne emännän kanssa syö sen. Siis mitä touhua tommonen taas on, kysyn vaan?? Mä oisin tietty halunnu ton koko kalan raakana, ni oisin vähä retuuttanu sitä ja läimäytelly sillä tota paksua kissaa (salaa tietty, niin et pomot ei ois nähny) ja sellasta. Mut mun hyvä suunnitelma pilattiin. Julmaa!! Aion mennä ehkä ite kalastamaan tollasen, kunhan vaan selvitän eka et miten se onnistuu.

No joo, myönnän kyllä et se kala oli ihan hyvää tollai kypsänäkin, kun sain tänään maistaa sitä!! Mut silti oisin mieluummin ottanu sen kokonaisena ja raakana.

lauantai 26. kesäkuuta 2010

Hyvää...

...juhannusta kaikille karvakuonoille!! :)

Eilen mulla oli kaverina tällanen kakkaturpa:
Tänään käytiin vähä ajelulla noitten pomojen kanssa tuolla rannikolla päin.

sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

Muotia

Oon kuullu juttuja et jotku tyypit pitää jotain muotiblogeja. Ja sit ne ottaa jotain muotikuvia itestään niinku päivän asuissa. Ni, mä ajattelin tehä samaa...tai oikeastaan komensin isännän ottamaan kuvia musta. Eli tässä on erilaisia kuvia mun päivän asuista. Mut älkää ny pelästykö, ei tästä mitään muotiblogia tuu, emmä niinku niin kiinnostunu näistä vaate- ja ulkonäköjutuista oo!! Ja itseasiassa hän siis inhoon kaikkia vaatteita et tosiaan tästä ei tuu mitään vaateblogia vaan enemmänkin tää postaus esittelee niinku mua ja mun kauneutta!! ;)

Kattokaa mun ilmettä, tällai ku vähä suipistaa silmiään, ni näyttää pieneltä ja söpöltä! :)
Kiinnittäkää huomio mun häntään, aika ovelassa asennossa vai mitä?? Tällasia häntiä ei saa kaupasta et tällanen pitää olla ihan luonnostaan!
Kattokaa tätä kokonaisilmettä, oon aika baby, enkö olekin?Ja huomioikaa pään kallistus, se saa tyhmänkin näyttämään neropatilta et kantsii kokeilla ja harjotella peilin edessä kotona!
Ja hienot leidithän ei rapsuttele itseään mistään päin kehoa julkisesti, vaan pitää kääntää selkä yleisöön päin ja sitten vasta rapsutella!

tiistai 15. kesäkuuta 2010

Ikkunakyylät

Meillä oli viikonloppuna vieraita. Arvaatteko jo kuka?? No Nuutti tietty!! Mua alko vähä harmittamaan ku sillä oli niin hyvät näkymät ikkunasta ulos ja mä joudun kurkottelemaan ku mikäkin ja siltikään en näe tielle asti. Tyhmää. Voisko joku hommata mulle jonku jakkaran??

perjantai 11. kesäkuuta 2010

Hiplailu

Siis mähän oon aina sanonu et kesä on tosi kivaa aikaa ja sillai. Mut nyt on ilmennyt yksi varjopuoli tässä kesässä. Meinaan semmonen asia et noi pomot haluaa nykyisin hiplata mua monta kertaa päivässä ja varsinkin iltaisin. Ne käskee mut syliin istumaan tai viereen ja hinkaa ja hivelee ja tutkii mun turkkia ja välillä ne on jopa hingannu korvia ja mahan altakin. Ja on muutaman kerran naamaakin tongittu. Siis aika ikävää touhua, sen vaan sanon enkä mitenkään nauti näistä hiplailuseremonioista. Mut kuulemma ne on pakollisia ja ilman niitä en saa tulla iltaisin sänkyyn. Siis toihan on kiristystä, sen vaan sanon!! Onks teillä näin julmia pomoja?? Ja siis tän koko homman nimi on punkkisyyni, joka on kuulemma pakko tehä päivittäin, koska niitä punkkeja on niin paljon liikenteessä ja varsinkin täällä etelärannikolla!!

Ja mä en siis tiiä ees et mikä se semmonen punkki on. En oo koskaan tavannu, mut kuuleman mukaan se on semmonen ilkeä pikkutyyppi, joka haluaa imeä verta ja sit sillä voi olla mukanaan jotain erilaisia tauteja. Siis kaikin puolin ikävä tyyppi. Et muistakaa tekin varoa niitä punkkeja sit!

Nii, ja siis vielä et kuulemma on jotain punkkipantojakin ja muita mömmöjä, joita voi käyttää, mut noi pomot sano et ne ei halua laittaa sellasia myrkkyjä muhun. En sit tiiä et millasista myrkyistä nyt on kyse et oisko se panta tai muu mömmöjuttu sit pienempi paha!?

perjantai 4. kesäkuuta 2010

Pirteä perjantai

No ei oo kyl mikään pirteä perjantai!! Tuntuu et kaikki on vähä väsyneitä täällä. Isäntä meni nukkumaan ku sillon töitä yöllä ja emäntä häärii koneella jotain. Sit me otetaan sen paksun kissan kans aurinkoa täällä meijän takapihalla.
Tota kissaahan täytyy pitää vähä silmällä ku se hiippailee täällä pihalla. Ja arvatkaas mitä muuta se tekee?! No se pissii ja kakkii tohon hiekkaan. Ja sit sen jälkeen se hirveesti tonkii ja kuopsuttaa sitä. Okei, voin tunnustaa, mut ehdottomasti EI saa kertoa pomoille. Kerran söin sen kissan kakat sieltä!! Mut suu kiinni, se on salaisuus, koska kuulemma en sais tehä sitä. Mut mitäs tekee noita hommiaan tohon yleiselle paikalle?? Sillä on meinaan se omituinen laatikko vielä siellä saunan lauteilla, jossa se yleensä käy ja jonne mulla ei oo asiaa, mut eiks toi piha oo vähä niinku eri asia?! No, kyllä munkin mielestä!!

Sit ku se kissa vaihtaa paikkaa tuolla pihalla, ni mä meen makaamaan sen narun päälle, ni oon sit hyvin kärryillä siitä, jos se taas liikkuu. Eiks oo ovelaa? ;)

perjantai 28. toukokuuta 2010

Viikonloppua!

Hyvää viikonloppua kaikille ja hyvää yötä, sillä oon just menossa yöpuulle! :) Nyt on iskeny kylmyys eikä oo päässy enää ees uimaan, ihan tyhmää. Mut se hyvä puoli tässä on et jaksaa taas lenkkeillä paremmin! Eilen ku olin emännän kans kävelyllä, ni tehtiin tuttavuutta yhtien naapurien kanssa ja sit tutustuin niitten ajokoiraan. Se koira oli vähä semmonen arka, mut me vähä jutskailtiin ja haisteltiin toisiamme. Ehdotin kyl leikkimistäkin sille, mut ei se halunnu. Ehkä sit myöhemmin?! Se koira harrastaa siis ihan oikeesti metsästystä sen isännän kanssa et ei se sit varmaan arka enää siellä metässä oo, eihän siitä muuten mitään tulis.

Voin muuten kertoa yhen jutun, mistä emäntä oli tosi onnellinen tänä aamuna ku se heräs. Ku emäntä siis osti tänne kaks semmosta käytävämattoa (kuulemma ne on sen nimisiä ku on kapeita ja pitkiä mattoja) ja ne on väriltään valkosia. No, viime yönä mulle tuli vähä huono olo ja oksensin sit pari kertaa ja sit tietty söin ne oksennukset, mut se sattui sillai et oksensin niitten molempien mattojen päälle ja sit luonnollisestikin oksennus on tommosta löysähköä tavaraa, ni siinä on nestettä, joka imeytyi niihin mattoihin. Ni ku emäntä heräs, ni se eka käveli niitten tahrojen ohi ja sit se palas takasin ja sanoi jotain aika ikävän olosta tekstiä. Mm. se syytti mua suoraan siitä et miks olin siihen matolle oksentanu ja kaikkea muuta sellasta epäystävällistä marmatusta, jos näin suoraan sanotaan!!! ;) No, mun mielestä ne matot on nyt paljon kodikkaammat. Mut arvatkaas mitä?! Mä kuulemma joudun pesemään ne kesällä, joopa joo. Kuhan uhkailee, enhän mä mitään mattoja voi pestä, mä oon vaan tämmönen pieni koira!!

perjantai 21. toukokuuta 2010

Kesä

Nyt on ollu kyl tosi lämpimät ilmat, mut en valita! Pomot kyl tietää et en hirveesti tykkää lenkkeillä ku on näin lämmintä, ni ei oo mitään pitkiä lenkkejä vedetty ja sit on menty vasta kävelemään illemmalla ku on vähä viileämpää. Se paksu kissaki tykkää näistä ilmoista, se haluis olla melkeen koko ajan ulkona ja sit se pyörii siellä kuumassa hiekassa ja pitää semmosta outoa kurnutusta ku se näkee lintuja. Se siis ON ihme tyyppi!! Mä oon nyt auttanu päivisin isäntää noissa pihahommissa ja sillai. Se on laittanu jotain tiiliskiviä tai muita juttuja tonne pihalle, ni mä oon toiminu niinku työnjohtajana ja mun palkkana on yks häränhäntä päivässä, tietty verottomana!! ;)

sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Rannalla

Käytiin tänään aamusella sellasella hiekkarannalla. Kävin tietty taas uimassa, mut ei se vesi ollu kyllä eilisestä juurikaan lämmennyt! :) Mut siellä rannalla oli kiva juosta ja kuskata risuja!!
Mut sit sinne tuli sellasia outoja tyyppejä, jotka yritti omia koko rannan. Yritin kysellä pomoilta et mitä niille pitäis tehä, mut ne sano, et annetaan niitten vaan olla rauhassa. No, pakkohan se sit oli, mut kyllä oli vähä erikoista porukkaa, sen vaan sanon! :)