keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Uusi ystävä (taas kerran)

Mulla on taas uusi ystävä. Siis kyllähän mä vanhoistakin ystävistä vielä tykkään, mutta mun tän hetkinen bestis on Mauri Mäyräkoira.

En saanut sitä joululahjaksi, vaan emäntä toi sen kerran mukanaan, kun se tuli töistä. En oo ihan varma, mutta voi olla, että Mauri on nyt muuttanut meille lopullisesti.

Mauri tykkää myös lentämisestä.

Sit välillä kuskaan Mauria emännän luo hoitoon.

2 kommenttia:

  1. Moikka Nuariso!
    Hyvää Uuuta Vuotta sullekki.Me ollaan muutettu tänne susirajan kupeeseen,ei o viä kyllä yhtään näkyny.Toi mun sihteeri näki kyl jälkiä metsässä,mut mä tiäsin heti,et ne on irlannin suskoiran jälkiä,mutten kertonu tolle sihteerille,pidin sitä hiukan jännityksessä.
    Tääl on muuten aika tylsää,ku noi ihmiset pitää koiriaan sellasissa häkeissä pihoillaan,kyl käy sääliks.Onnex mä saan juasta vapaana metsässä,ei siä sit muita koiria näykkään.Yx juaksuhihnass oleva yrittää tehä tuttavuutta ja me käytiin sen luana muutaman kerran,mut se on ihan sekasi,ku näkee mut ja mä en sit yhtään tykkää,ku se hosuu niillä isoilla tassuillaan ja mua ihan sattuu.
    No ei me sit ollakkaa käyty sen luana enää ja se haukkuu ja ulisee mun perään aina. Toi sihteeri antaa mulle kuiteskii aina makupalan,kun me mennään hianosti vaa ohi eikä välitetä sit enää yhtää.
    Hyvä,ku sulla menee edelleenki lujaa ja jaksat kaikkee kivaa - mä en enää oikee jaksa tai sit toi sihteerin liikkumattomuus o tarttunu muhunki. Kyl toi kevätaurinko varmaa herättää meidät molemmat - toivottavasti... :)

    VastaaPoista
  2. Moikka Sanni! Kiva kuulla sun kuulumisia! :) Toivottavasti viihdyt siellä susirajan tuntumassa. Muista haukkua sit kaikkia susia ja muita tyyppejä, joita siellä metsissä voi oleskella!

    VastaaPoista