perjantai 4. kesäkuuta 2010

Pirteä perjantai

No ei oo kyl mikään pirteä perjantai!! Tuntuu et kaikki on vähä väsyneitä täällä. Isäntä meni nukkumaan ku sillon töitä yöllä ja emäntä häärii koneella jotain. Sit me otetaan sen paksun kissan kans aurinkoa täällä meijän takapihalla.
Tota kissaahan täytyy pitää vähä silmällä ku se hiippailee täällä pihalla. Ja arvatkaas mitä muuta se tekee?! No se pissii ja kakkii tohon hiekkaan. Ja sit sen jälkeen se hirveesti tonkii ja kuopsuttaa sitä. Okei, voin tunnustaa, mut ehdottomasti EI saa kertoa pomoille. Kerran söin sen kissan kakat sieltä!! Mut suu kiinni, se on salaisuus, koska kuulemma en sais tehä sitä. Mut mitäs tekee noita hommiaan tohon yleiselle paikalle?? Sillä on meinaan se omituinen laatikko vielä siellä saunan lauteilla, jossa se yleensä käy ja jonne mulla ei oo asiaa, mut eiks toi piha oo vähä niinku eri asia?! No, kyllä munkin mielestä!!

Sit ku se kissa vaihtaa paikkaa tuolla pihalla, ni mä meen makaamaan sen narun päälle, ni oon sit hyvin kärryillä siitä, jos se taas liikkuu. Eiks oo ovelaa? ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti