sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Rannalla

Käytiin tänään aamusella sellasella hiekkarannalla. Kävin tietty taas uimassa, mut ei se vesi ollu kyllä eilisestä juurikaan lämmennyt! :) Mut siellä rannalla oli kiva juosta ja kuskata risuja!!
Mut sit sinne tuli sellasia outoja tyyppejä, jotka yritti omia koko rannan. Yritin kysellä pomoilta et mitä niille pitäis tehä, mut ne sano, et annetaan niitten vaan olla rauhassa. No, pakkohan se sit oli, mut kyllä oli vähä erikoista porukkaa, sen vaan sanon! :)

3 kommenttia:

  1. Moikka Nuariso!
    Sähän kirmaat ku aropupu tossa kuvassa...veiks ne risut nuatioo varte vai muute vaa.Ni,kyä täällä tieretää,et ette laita nuatioo ku sellaselle paikalle,missä saa semmose laittaa...
    Oo mäki jo kastellu mahaa myäte,mut e sen pitemmälle,ku oli ni maan perusteellise kylmää.
    Voi hyvi pienone.

    VastaaPoista
  2. Terve Aida pitkästä aikaa!
    Noista ihme tyypeistä rannalla pitää minunkin kertoa, täälläpäin niitä saa haukkua ja minua on pyydetty jo kahteen paikkaan töihinkin kokopäiväiseksi hanhenhaukkujaksi. En vaan voi ottaa töitä vastaan, kun mun pitää huolehtia ton vanhan pomoni ulkoilusta. Käy nuuhkimassa kotisivuillani kun ehdit, siellä on kuvia ja juttuja minun komeasta persoonastani!! Aurinkoterveisin Ärrä

    VastaaPoista
  3. Moikka Sanni! Joo, nuotiota mä niinku ajattelin ja sit makkaraa siinä, mut ei noi pomot lämmenny oikeen idikselle, ankeita ku ovat! ;)

    Moi Ärrä! Kävin sun sivuilla ja jätin sinne puumerkinkin! :) Hienot sivut on!!

    VastaaPoista