torstai 15. tammikuuta 2009

Tapahtui eilen

Eilen emäntä oli vähän julma mulle. Käytiin iltalenkillä isännän ja emännän kans ja sit isäntä luki kirjaa ja emäntä oli tietokoneella, ni mä aattelin mennä katsastamaan tilanteen kylppärissä. Sit se emäntä yhtäkkiä ryntääkin sinne ja sanoo mulle et "pois sieltä" ja "ei sinne" ja muuta semmosta aika ikävän oloista tekstiä. Sit se alkaa kauheesti marmattamaan isännälle ja mä en enää pysy perässä, mut tunnistan sanan sieltä kuten kissan hiekkalaatikko ja syö kakkaa.

Siis mähän löysin tiistaina sen kissan hiekkalaatikon. Oonkin ihmetelly et mitä se siellä kylppärissä aina hommaa ja rapistelee ja sit tiistaina, kun oli sopiva hetki ( = eli ei ihmisiä lähistöllä), niin hiippailin vaklaan sitä kissaa ja näin mihin se meni ja sit ku se tuli pois, ni menin kattomaan et mitä se siellä mökissä oikeen teki. Ja arvatkaa mikä autuus siellä oli?? Tuoretta kissan kakkaa!! No eihän semmosta herkkuateriaa voinu jättää väliin, joten tietty söin ne. Sit eilen mun oli pakko mennä heti kattomaan ku tultiin sieltä lenkiltä, et jos se kissa ois taas käyny siellä ja silloin emäntä sai mut kiinni.

Mut ei se musta ollu kivaa et se sano etten saa käydä siellä enää. Ja sit se sano et en saa enää nuolla sen naamaa. Siis musta toi ei oo reilua. Mikä ois ihanampaa ku tuore kakka kielellä ja vähä nuoleskelis emännän naamaa ja osottais ystävällisyyttä?! Mutta ei semmonen touhu kuulemma käy! Siis tosi ankeeta ja sit ku kävin illalla vielä tekemässä pikakierroksen siel kylppärissä, niin arvatkaa?? Se hiekkalaatikko oli poissa!! En tajua mihin se oli menny, mut aion nyt taas seurata tota kissaa et kyl se varmaan taas johdattaa mut sinne.

Mut siis onks teijän mielestä oikein et pieni koira ei sais syödä tommosta tuoretta herkkua??

2 kommenttia: