sunnuntai 25. tammikuuta 2009

Lumitöitä ja suti

Pardon me, oon ollu vähä kiireinen lumitöiden ja muiden sellasten juttujen kans. Siis jos nyt ihmettelette et mitä tarkotan ni tietty osallistun lumitöihin. Mulla on monta tapaa auttaa siinä esim. kun lapioidaan lunta, ni roikun aina siinä lapiossa mukana, sit semmonen lumikolajuttu, ni sitä haukun ja yritän ajaa sen pois ku se on jotenki pelottava ja sit jos noi pomot tekee jotain polkua, ni tietty sinne pitää mennä sit heti kaivamaan ja levittämään sitä lunta takasin. Näitä normaaleja koiran juttuja, kyl te tiiätte?! :)

Mut asia mistä mun piti tulla kertomaan on semmonen, et sain tässä pari päivää sit aivan uskomattoman herkun. Sen nimi on sonnin suti. Mulla oli aikasemmin semmonen pieni suti, mut söin sen parissa illassa ja nyt isäntä meni kauppaan ostaan mulle samanlaista uutta, mut arvatkaas...se tulikin sieltä kaupasta pois semmosen ainakin metrin kokosen vehkeen kans!! Kyllä siinä oli pieni koira onnessaan ku näki sen. Alla pari kuvaa todisteena:

Mut sit kävi semmonen juttu et ku söin tota olkkarissa, ni suti alkoi noitten pomojen mielestä haista tosi pahalle. Emäntäkin sano vähä ikävästi et se haisee tosi hirveelle enkä saa enää syödä sitä sisällä tän kerran jälkeen. Olis kysyny multa eikä itekseen tekis tommosia päätöksiä. Mut sit ne pomot alkoi keskustelemaan (kuuntelin siis vaan sivukorvalla ku olin niin keskittyny siihen herkkuun) et mikä toi sonnin suti oikeesti on. Ku toi nimi niinku kuulemma viittais häntään, mut ei noin pitkä voi mikään häntä olla.

Emäntä sit sanoi googlettavansa sitä (en sit tiiä et mitä se tarkottaa, mut sen tietokoneen ääressä se taas istui) ja sit se alkoi toistelemaan semmosia vähän ikävämmän puoleisia sanoja kuten "ei v***u" ja "ei oo totta" ja tommosta kaikkea negatiivista. Sit isäntä alkoi ihmettelemään et mikä sille emännälle nyt tuli ja kysyi siltä ja emäntä käski arvata et mikä se suti oikeesti on?! No, multa meni sit aika paljon ohi, mut isäntä ainakin ehdotti jotain suolta, mut arvatkaa mitä? Sit se emäntä rääkäisi et se on sonnin penis ainakin netin mukaan!! Sit ne alkoi molemmat siinä sanomaan et "hyi" ja "voi jeesus" ja kaikkea semmosta, mut ei toi ilmapiiri sit kuitenkaan mun nautintoa vähentänyt, sillä se suti on tosi hyvää. Söin siitä vaiks kuinka paljon, kunnes isäntä sit sanoi et nyt riittää. Et koko kämppä kuulemma haisee vehkeelle ja se suti menee nyt kesähuoneeseen odottamaan kevättä et sitä syödään ulkona seuraavan kerran. Siis kuvitelkaa et mä joudun odottamaan kevääseen ennenku pääsen pureskelemaan sitä uudestaan. Onko tää taas reilua??

Ja hei, emäntä käski kysyä et onks se tosiaan totta, et se sonnin suti on se, mitä tuolla aikasemmin kirjotin?? Jos jollain ois jotain muuta luotettavaa tietoa, niin sit ehkä saisin syödäkin sitä taas. Kertokaa, jos tiiätte ja auttakaa pientä koiraa hädässä!! ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti