lauantai 28. marraskuuta 2009

Lähentymistä

Kattokaas ny, me ollaan lähennytty entisestään sen kissan kans. Nyt ei enää tarvi mitään pomoa tohon väliin, vaan me vedetään päikkäreitä sulassa sovussa!! :)
(Ja muistutukseksi, ni noi kuvat yleensä aina suurenee sit ku klikkaatte niitä!)

torstai 26. marraskuuta 2009

Kysely

Löysin tämmösen kyselyn yhestä blogista ja aattelin et mäkin voisin hyvin tehä sen, vaiks emäntä jotain sano et se on vaan ihmisille tehty. No ei oo, kyl mäkin osaan!!

10 asiaa joista pidän (nää ei oo missään järjestyksessä):

1. uiminen

2. nukkuminen

3. riehuminen

4. kaverit

5. juokseminen

6. ruoka

7. sukat

8. pallot

9. autoilu

10. kissan härkkiminen

9 paikkaa joissa olen käynyt:

1. Helsinki

2. Tampere

3. Raasepori

4. kellari

5. eläinlääkäri

6. Espoo

7. koirapuisto

8. Hanko

9. uimaranta

8 fyysistä asiaa itsestäni:

1. mä painan alle 7 kiloa

2. mulla on tosi upeat silmät

3. mulla on iso maha (sisäisesti siis et sinne siis mahtuu paljo ruokaa)

4. mulla on yleensä kostea kuono

5. en oo kauheen pitkä (=korkea)

6. mulla ei oo tatuointeja

7. mut mulla on kuulemma joku siruhommeli niskassa

8. mulla on kuulemma välillä kimeä ääni ku haukun (panettelua sanon mä!!)

7 suosikkiruokaa/juomaa:

1. kaikki lihat

2. kaikki kalat

3. kissan ruoat, joita pöllin siltä

4. piimä

5. jogurtti

6. juusto

7. semmoset murot

6 asiaa jotka ärsyttävät minua:

1. kun ei saa tarpeeks ruokaa

2. ku joutuu joskus heräämään too-oosi aikasin

3. en pääse sänkyyn

4. ku mua kielletään ku kiusaan kissaa

5. en saa nuohota kaikkia ojia, vaiks tahtoisin

6. karvojen nyppiminen mun korvista

5 asiaa joita kosketan päivittäin:

1. ruokakippo

2. oma peti

3. lattia

4. hiekka

5. mun joku lelu

4 asiaa joita olen haukkunut joskus:

1. omituinen tyyppi pimeässä seisoskelemassa

2. ovikello

3. joku koputtaa ikkunaan

4. kissa

3 asiaa mitä teen päivittäin:

1. pissaan

2. kakkaan

3. syön

2 parasta kaveria:

1. Nuutti

2. se kissa (mut älkää kertoko sille!!)

1 asia jonka haluan kaikkien tietävän minusta:

1. Mulle saa ostaa tosi paljon joululahjoja ja kaikki ruoat ja kivat lelut on suosikkeja!! :)

tiistai 24. marraskuuta 2009

Sukkavaras

Siis voitteko kuvitella et noi pomot haukkuu mua sukkavarkaaksi?? Siis onko reilua, kysyn vaan. Enhän mä sille mitään voi et mulla on semmonen kummallinen himo niitten sukkiin. Sit ku löydän sukan jostain, ni mussutan sitä niin kauan et siihen tulee reikä ja siihen ei kyl ees mee kauaa, muutama minuutti vaan.

Emäntäkin kerran melkeen huusi mulle ku olin kuulemma tehny reiän sen johonki hyvään sukkaan ja sit ku se sukka oli kuulemma ihan märkä. No, mitäs jätti sen lojumaan, niin et löysin sen?? Kyllä saa syyttää itteänsä. Jos se nyt muka oli niin hyvä sukka, ni ois pitäny sen jossain jemmassa. Tykkäättekö te muut sukista?? ;)

perjantai 20. marraskuuta 2009

Saanko esitellä...

...tässä on Leo Leijona!!Leo on mun läheinen kamu. Me usein otetaan matsia. Tossa, mihin emäntä piirsi tommoset nuolet, on ollu Leon silmät ja nyt ne on kaivettu ulos, koska Leo halus niin. Oikeesti se kerto niin mulle. Mut hitto ku en ehtiny syömään niitä silmiä vaan isäntä vei ne. Tosi törkeetä! Et nyt siinä on vaan tommoset ulkonevat rämmäleet. Mut ei se mitään, mä tykkään silti Leosta tosi paljon!! Onks teillä jotain lempileluja?

torstai 19. marraskuuta 2009

Päikkärit

Tiiättekö mikä on tosi kivaa?? No, vetää päikkäreitä isännän kanssa. Mut eilen siinä oli semmonen pieni juttu et se kissaki oli tunkenu ittensä sinne samaan sänkyyn. No joo, oikeesti se oli siellä eka, mut siis enhän mä nyt voi vaan katella vierestä, jos jossain vedetään päikkäreitä, vaan mun on pakko päästä mukaan. Se kissa piti taas sitä outoa korinaa ku isäntä rapsutti sitä. Joku päivä mä vielä selvitän et mistä se ääni oikeen tulee!

sunnuntai 15. marraskuuta 2009

Meri-Teijossa

Käytiin eilen noitten pomojen kanssa vähä ajelemassa tuolla lähiseudulla ja sit käytiin kävelemässä semmosessa uudessa paikassa (siis mä en ollu ennen käyny siellä) ku Meri-Teijossa. Siellä on kaikkea toimintaa ja muuta, mut sit siellä on semmosia kivoja järviä ja niitä voi kiertää ja siellä menee semmosia pitkospuita, mut niissä on se huono puoli et mun tassu meinas mennä pari kertaa sinne rakoon. Mut ei se mitään, musta järvet ja metsät on tosi kivoja!! Oon aina iha innoissani ku pääsen uusiin paikkoihin. Tässon nyt yks kuva ku kattelen merelle päin. :)

keskiviikko 11. marraskuuta 2009

Hyräileviä hyypiöitä liikenteessä

Siis mun piti nyt tulla kertomaan teille yhestä oudosta jutusta tai siis oudoista tyypeistä. Olin eilen illalla emännän kanssa lenkillä ja siellähän on siis iltasin jo tosi pimeetä. Sen tien vieressä, missä me kävellään, on semmonen ratapenkka (emäntä sano et siinä meni ennen juna) ja siellä penkan päällä oli joku ihminen ja koira. Emäntä sit sano mulle et ei välitetä niistä ja jatketaan matkaa ku se näki ketä ne oli (kuulin sen siis mutisevan et "taas toi hyypiö" tms. ;D).

No tietty mun piti vähä silti kuikuilla sinne ku ne vaan seisoa tapitti siellä paikallaan. Onhan se aika epäilyttävää ja sit se koira vielä alko haukkumaankin. Nyt ne näkikin jo siellä penkan päällä ku ne oli just katulampun kohalla. No, sit ku se koira alkoi haukkumaan, ni arvatkaas mitä se sen omistaja teki?? Se laittoi kädet sen koiran korvien päälle ja alko laulamaan ja hyräilemään!! Joo, ihan oikeesti, en valehtele!! Emäntä alko nauramaan ja kyllä muakin vähä hymyilytti. Kait se sit oli sen takia ettei se koira kuulis meitä ku mäki oon aika iso ja pelottava, ni parempi tollai yrittää hypnotisoida sitä hiljaseks tai jotain. Mut aika erikoista touhua, sanon mä. Vai ootteko törmänneet vastaavaan??

maanantai 9. marraskuuta 2009

Kolea paikka

Mä jouduin tänään käymään semmosessa koleassa paikassa tai siis siellä oli kolea ilmapiiri. Sit mut nostettiin semmoselle kolealle pöydälle ja yhtäkkiä tungettiin KAKS tosi isoa piikkiä pyllyyn...tai no oikeestaan se oli niskaan, mut pylly kuulostaa hurjemmalta paikalta, eikö vain? ;)

Siis arvaatteko jo missä kävin?? No joo, eläinlääkärissä!! Mulla oli kuulemma joku vuosirokotus. No, en tiiä siitä. Olisin kyl mielestäni tullu hyvin toimeen ilman niitä piikkejäkin. Mut nyt ei kuulemma tarvi mennä kolmeen vuoteen sinne paikkaan ja hyvä niin, en meinaan mitenkään viihtyny siellä. Sanoinko jo et siellä oli koleahko ilmapiiri ja mä en tykkää semmosesta?? ;)

Siis jotain tätä luokkaa ne piikit just oli eli jotain 15 senttiä pitkiä (toim. huom. Aida taitaa nyt hieman liioitella)! :)

torstai 5. marraskuuta 2009

Lunta ja vieraita koiria

Tulin just emännän kans lenkiltä. Siellä on satanut tänään semmosta valkosta systeemiä, joka on kuulemma lunta. No ihan kivaa se oli eikä mua haitannu se sade, kun mulla oli niin hyvä varustus päällä. Näin lenkillä mun yhen kamun kääpiösnautseri Lyykaksen (vai mitenkähän sen nimi kirjotetaan?! Se on semmonen suomenruotsalainen kattokaas, ni sillä on tommonen hieno nimi!! ;D ) sekä sit semmosen toisen vähä isomman koiran. Mut se oli vähä outo.

Eilen olin taas sivistämässä itteäni tuolla Suomen pääkaupungissa eli olin siis Nuutin luona vierailemassa. Sit käytiin koirapuistossa pariinkiin otteeseen ja toisella kerralla siellä oli Nuutin lisäks kaks vierasta koiraa. No, mä vähän arastelin niitä ku en oo niin tottunu tohon koirapuistomeininkiin. Ehkä sit ens kerralla menee vähä paremmin. Ne on tommosia kaupunkihienouksia, ni en oikeen snaijaa niitä. Mut eipä se kait nyt niin haittaa. Mitäs te muut tykkäätte koirapuistoista??

sunnuntai 1. marraskuuta 2009

Viikonlopun kunniaksi

Arvatkaas mitä sain viikonlopun kunniaksi?? No, ette arvaa kummiskaan. Sain semmosen jättiluun ja sen sisällä on pitkä sonninsuti!! Voiko pieni koira enempää toivoa? Ainoa vaan et jostain syystä noi pomot ottaa sen luun välillä jemmaan etten saakaan syödä sitä koko aikaa. Ne sanoo et se kuluis muuten liian nopeesti ja mun maha kuulemma vois mennä sekasin, mut oikeesti mä vaan epäilen et ne ite syö sitä sillä välin. Siis kait mä nyt ite tiiän et haluunko pitää sen luun koko ajan lähellä vai en?! No mut tässä on yks kuva siitä luusta. Onko hieno?? :)