sunnuntai 3. toukokuuta 2009

Vappuvieraita

Eli niinku otsikosta voi arvata, ni Nuutti oli meillä vappuna! Jee!! Meillä oli tosi kivaa ja emäntä otti tommosen vappuvideon. Leikitään tossa semmosta poliisi ja rosvo-leikkiä (taas) ja mä yritän komentaa Nuuttia pysähtymään, mut ei se oikeen tottele. Ei mulla siis oikeesti oo noin kimeää ääntä, tossa oon vaan niin into piukassa et äänikin menee falsettiin!!! ;D


5 kommenttia:

  1. Terveiset Aidalle Australiasta lahettaa Biddy
    joka on chihuahua - terrieri ja sen mamma on
    entinen Paivi nykyinen Tipie. Mitens teilla menee,onkin jo pitka aika kun viimeksi nain
    Aidan isantaa,vuosia on mennyt. Paljon terveisia
    sinne Suomeen!!!!

    VastaaPoista
  2. Moi tervehdys ja liityin kaveriksi Perthista. On kiva seurailla teidan pikkukoiran liikkeita. Pistan kohtapuoliin kuvia nakosalle.

    VastaaPoista
  3. Moikka Biddy! Mun isäntä lähettää terveisiä, se muisti sun emännän heti!! :) Meille kuuluu kaikille hyvää! Terkkuja myös sinne toiselle puolelle maailmaa!

    Moi Tossukka! Kiva et aloit mun kaveriksi!! :)

    VastaaPoista
  4. Hei taas,herasin aikaisin aamulla ja vein Biddyn ulos pikkulenkille.Sit se meni takaisin nukkumaan. Pistin peiton paalle ja katselin naita sivuja kun Pam ja Bob menivat toihin ja Bradley 16v, nukkuu. Kaytamme samaa konetta joten tarvii salavihkaa hypata kayttamaan, kun on vapaa. Vasta nyt huomasin Aidan viestin.Piakkoin muutamme kerrostalosta omaan taloon jossa on pihaa Biddylle juosts. Sit pistan oman koneeni kayttoon ja toivottavasti voin laittaa niita valokuvia Biddysta.Se lahettaa valtavasti terveisia Aidalle.....

    VastaaPoista
  5. Biddy kehuu olevansa jo terve,ei yskita enaan. Ainoastaan parin paivan laakitys jaljella. Olimme jo eilen komessa eri puistossa nuuskimassa keita koiria on ollut siella. Biddy ei millaan tahtonut lahtea kotiin, oli niin ihanaa olla enemman ulkosalla.

    VastaaPoista