lauantai 24. lokakuuta 2009

Hoidossa

Ja siis ettei tosta otsikosta tule väärää käsitystä, ni mä ja se paksu kissa oltiin hoidossa et mä en ollu niinku henk. koht. missään semmosessa hoidossa, vaiks emäntä on kyl joskus sanonu, et sillon tällön mulle vois kyl vähä rauhoittavia antaa. En kyl tiiä mitä se sillä tarkottaa, ehkä se oli joku sen huono vitsi tai jotain!? ;)

Mut siis asiaan, noi pomot lähti jonneki kauas laivalla (toim. huom. Tallinnaan) ja mä menin sen kissan kanssa hoitoon ton emännän vanhemmille. Siellä on kyllä hyvät oltavat ja erittäin mureat lihapadat et oloissa ei oo valittamista ja arvatkaas missä nukuin yöni?! No sängyssä!! Siellä ymmärretään pienen koiran tarpeita et voisin kyllä mennä sinne toistekin hoitoon. Oltiin siis kissan kans yks yö siellä ja kaks päivää.

Mut oli kyllä kiva tulla kotiinkin ja nukuin viime yön ku tukki ku ei tommosessa vieraassa paikassa pysty ihan sillai rentoutumaan ku kotona ku täytyy olla valppaana ja vahtia ku siellä voi olla mitä tahansa saunatonttuja tai muita tyyppejä, joista ei tällai tiedä ku ei asu siellä vakituisesti!

tiistai 20. lokakuuta 2009

Synttärisankari

Nii, ja hei arvatkaas kellä on tänään synttärit?? No mulla!! Sain herkkuaterian iltapalaksi, mut kuvaaminen ei oikeen onnistunu ku mä ja se ateria ei mahduttu samaan kuvaan (toim. huom. syntymäpäiväsankari yritti väkisin mennä syömään ateriaa heti ku näki sen), joten tässä kuvassa oon sit vaan mä! :)

Sähkäri kotona

En tiiä oonko jo aikasemmin kertonu, mut meillä on siis sähkäri eli sähkömies täällä kotona ja se tekee hommia vaan öisin eli siis pimeenä eli siis pimeitä töitä tekevä sähkömies sanan mukaisesti. Nytkö te mietitte kuka se on?? No, se on se paksu kissa, joka täällä punkkaa. Nyt oon kahtena yönä heränny siihen et emäntä sanoo sille kissalle et "anna nyt olla jo". Ja siis se kissa hinkkaa semmosia sähköjohtoja tuolla yön pimeydessä. Se sähköjohto on siis semmonen jatkojohto, joka menee mattojen alta, mut sit yhessä kohassa se näkyy ja siinä kohassa se kissa istuu ja tassulla räpeltää sitä johtoa ku se haluaa yöllä ruokaa. Tosi ärsyttävä läpsyttävä ääni tulee siitä, voin kertoa!!

Siis oonhan mä tienny et se on vähä ihme tyyppi, mut kuka nyt viittii tommosia sähkärihommia keskellä yötä harrastaa. Nukkuis ennemminkin. Ja se ei tosiaan oo mitään ruokaa vailla, vaan päinvastoin se on ihan selvästi ollu aina ruoka-aikaan kotona, toisin ku mä, joka oon pieni ja aina nälkänen!! :D

perjantai 16. lokakuuta 2009

Perjantai-ilta

Siis mun piti tulla kertomaan teille et aika julmaa on ku pieni koira ei saa näin raskaan arkiviikon jälkeen rauhassa rentoutua sohvalla vaan emäntä tulee härkkimään kameran kanssa. On se väärin!!
Ja siis ku mulla on täys rentoutuminen menossa. Emäntä kuuntelee tossa jotain musiikkia ku se osti semmosen levyn tänään ja se on kuulemma NIIN hyvää. No, emmä kyl niin sanois, mut ei kerrota sille. Jotain mongerrusta ne tuolla levyllä vääntää, siis et suomea se ei oo ainakaan ja sit välillä ne huutaa ja semmosta. Joku Ramppa ton yhtyeen nimi oli, en muista ny tarkalleen. (Toim. huom. se on Rammstein.)

maanantai 12. lokakuuta 2009

Taikaviitta

Siis tänään on ollu tosi surkea ilma. Onneks noi pomot tajus mun vihjeen etten tykkää olla ulkona tämmösellä ilmalla, mutta ne osittain tulkitsi mut väärin, sillä arvatkaa minne ne raahas mut tänään?? No semmoseen kauppaan, missä oli jotain vaatteita elukoille. Siis sit mulle testailtiin siellä kaikenlaisia erilaisia pukuja ja systeemejä ja lopulta ne osti yhen sieltä.

Tässä isäntä pukee sitä mulle kotona sit:
Ja sit ne käski mun tepastella toi systeemi päällä (se on siiis kuulemma joku viitta) ja emäntä kuvas mua. Siis vähän ihme touhua.

Menin sit pöydän alle vähä hommaileen omia juttujani:
Ja sit vielä, arvatkaas se kissa kyyläs mua ruokapaikaltaan ku hengasin toi viitta päällä. Voi olla et se oli vähä kade, mut hei eihän se ois ees mahtunu tohon viittaan. Kattokaa ny sitä!! ;)
Käytiin tosiaan tossa pienellä lenkillä ja täytyy kyl sanoa et oli toi viitta ihan kiva. Siinä on fleecevuori, ni se oli tosi lämmin ja sit se piti vettä. Vähä kyl tassut kastu et saiskohan jostain jotain fiinejä kenkiä vielä?? Hmm...

torstai 8. lokakuuta 2009

Ruokakikkoja

Mullehan on ruoka tärkeetä ellei oo vielä selvinny teille. No, mä oon tässä pohdiskellu ja tutkinu asiaa ja keksiny muutamia hyviä keinoja saada vähän ylimääräistä ruokaa.

Esim. se kissa, joka meillä asustaa. Ni sillä on ruokapaikka semmosen pöydän päällä ja se kiipee sinne semmosia portaita pitkin. Oon kyllä yrittäny mennä perässä, mut jotenkin se ei onnistu multa. Mut aion kyllä harjotella sitäkin vielä. Mut siis se keino...kun se kissa syö siellä ja kuulee ku se pureskelee niitä murojaan, ni mä meen kärkkymään siihen portaille sillai äkkiä et se vähän niinku pelästyy, ni sit tosi usein siltä tippuu suusta muro tai jopa kaks sinne maahan ku se kääntyy kattomaan mua ja sit mä tietty syön ne. Nerokasta, eiks olekin?! :)

Sit toinen on se ku noi pomot tekee jotain savuhommia tuolla keittiössä. Siis ne ottaa leivän ja tunkee sen johonkin vehkeeseen ja sit se leipä on siellä vehkeessä ja sit tulee välillä vähän käryä ja sit se leipä pompahtaa kauheen kovaäänisesti ulos sieltä vehkeestä ja sit tosi usein käy niin et se leipä pompahtaa lattialle asti. Voi olla et siinä vehkeessä on joku vika tms., mut en valita, sillä sit ku kuulen et se leipä pompahtaa, ni oon aina heti valmiina siellä ottamassa sitä leipää vastaan ja aina välillä saan siitä murusen tai pari tai jopa pääsen nuolasemaan sitä leipää, mut sit ku yritän nuolla sitä, ni sit kuuluu aina huuto et "ei, älä koske, se on kuuma". Mut joo, tätäkin suosittelen testaamaan, jos teijän pomoilla on tommonen käryvehje.

Sit kolmas hyvä keino on se, jos pomot syö jossain muualla ku keittiönpöydän ääressä (ku se on niin korkea et sinne en yllä...siis yllän just siihen reunalle ku oikeen venytän, mut sieltä vaan hädin tuskin näen ne herkut eli ei paljo auta), ni usein se muu pöytä on sit semmonen matalampi ja jos on ovela ja pitkäkielinen, ni voi onnistua lipasemaan sieltä lautaselta jotain. Kerran onnistuin esim. nuolasemaan yhtä kalaa ja perunaankin oon päässy lähietäisyydelle. Et tää on myös aika hyvä konsti.

Onks teillä vielä jotain muita kikkoja, ni voisin kokeilla niitäkin?

sunnuntai 4. lokakuuta 2009

Nuutin vierailu

Eli kuten otsikosta voi päätellä ni nyt on vieraita riittäny. Oonkin jo ihan poikki ja aion viettää siestaa tän päivän. Mut kattokaa toi video. Taas sain kuulla olevani se DD. En tunnusta mitään semmosia. :D


lauantai 3. lokakuuta 2009

Sannin vierailu

Eli siis Sanni kävi meillä. Meillä oli tosi kivaa, mut jostain kumman syystä Sanni ei oo kauheen innostunu leikkimään mun kanssa. Voi olla et se on se vanhuus ja sit se et mä oon kuulemma vähä semmonen ADHD välillä. Mulle ei oo kyl oikeen auennut et mikä toi tommonen DD on, mut kait se on lyhenne jostain sellasesta kuten Aina daamikas hellä dog! :D Mut sit me lenkkeiltiin yhessä ja olihan noi pomotkin siis mukana ku niitä pitää sinne lenkille aina kuskata. Mut tässä on nyt kuva ku me oltiin lenkillä semmosella hiekkatiellä.
Mä oon siis toi vasemman puoleinen, jolla on häntä suorana. Eiks mulla olekin aika fiini häntä?? :)

perjantai 2. lokakuuta 2009

Voittaja on täällä!


Eli videosta selviää arvonnan voittaja, joka on Etta. Lähetä mulle osoitteesi aidakoira@gmail.com, ni emäntä laittaa sulle postia tulemaan heti maanantaina.

Emäntä treenasi tätä muutaman kerran mun ja isännän kanssa (joka siis kuvas) ja joka kerta menin eri namun luo eli voittaja ois voinu olla kuka tahansa eikä just toi keskimmäinen!! :)

Ja hei, kattokaa ny ton emännän housuja!! Vähän se on pöllö!! ;D

Muistutus

Muistutan vaan et toi arvonta päättyy tänään et osallistukaa nyt hyvät koirat!! ;D Kerron tänään myöhemmin tai huomenna Sannin vierailusta, mutta tässä nyt yks tämmönen kännykkäkuva ku me makoiltiin yhessä sohvalla.