lauantai 27. helmikuuta 2010

Näyttää paremmalta! :)

Pakkaset on loppuneet toivottavasti lopullisesti ja ulkona tarkenee ilman sitä pukua, jee! Mut tässä on muutama kuva vielä parin päivän takaa ku olin isännän kans lenkillä. Sillon siis oli vielä pakkasta ja sitä pukua piti käyttää. Mulla on kyllä suunnitelma et nyt ku kevät tulee, ni hävitän sen puvun salaa kesän aikana ja sit leikin ens talvena tietämätöntä et missä se on ku pomot alkaa ettimään sitä. Aika ovelaa, eikö? ;) Tässä on vaan se ongelma et entäs jos ne ostaa sit uuden puvun mulle. Et oikeestaan mun pitäis kirjottaa johonki pukutehtaaseen et ne lopettais kokonaan tommosten riepujen valmistuksen ettei pienten koirien tarvis niitä enää käyttää. Sen mä taidan tehdäkin, hyvä idis!

Mut niitä kuvia. Mun piti poseerata isännälle keskellä tietä. Vähä ihme touhua.
Tästä me käveltiin. Kattokaa tota lumimäärää, aika paljon vai mitä sanotte?
Sit ku tultiin kotiin takasin, ni isäntä teki vähä lumihommia ja mun piti sit vartioida ulko-ovea et ei mitkään öttiäiset tai muut semmoset pääse sisälle. Eikä muuten päässy!!

tiistai 23. helmikuuta 2010

Nyt riittää!!

Olin eilen ja viime yön hoidossa, kun noi pomot oli jossain reissussa tai muualla. Ei mulle ihan selvinny, mut ei se mitään, ku pääsin taas lihapatojen ääreen! ;) Mut arvatkaas mitä? Tänään on satanu koko päivän lunta ja eihän tonne ulos voi ees mennä enää. Jos niinku yritän kävellä sinne, missä joskus oli nurmikko, ni mä hukun lumeen eikä kukaan enää koskaan löydä mua.

Joten tossa äskenkin ku olin emännän kanssa ulkona lumihommissa, ni jouduin vetämään kakit tohon kuistin eteen. Mut hei, se oli ainoa paikka, jossa ei ollu kahta metriä lunta!! Mua alkaa kohta kiukuttamaan toi lumisade ja pakkanen. Haluisin jo uimaan ja kirmaamaan vihreälle nurmelle ja kaikkea. Voisko joku vääntää noi hanat kiinni tuolla ylhäällä?? Kiitos!!

torstai 18. helmikuuta 2010

Lempinimiä

Tiiättekö mitä? Mä oon saanu taas uusia lempinimiä. Mähän kirjotin niistä jo aikaisemminkin, mut nyt ne on taas lisääntyneet. No, on mullakin omat lempinimeni noille pomoille, et ei siinä mitään...En tiiä viitinkö kertoa niitä, et jos noi pomot vaiks vetää herneen nenään eikä sit anna mulle enää ruokaa.

Mut mun uusia lempinimiä on kuulemma purtilohiiri. En kyl oikeen tiiä tosta. Emmä mikään hiiri oo ja mikä se semmonen purtilo on. Mut toi tulee kuulemma siitä ku tykkään nukkua kippurassa sängyssä. No, kait nyt jokanen tykkää sängyssä nukkua, kun on sinne kerranki päässy!!

Sit mua kutsutaan herkkupepuksi. No siis, täähän on ihan ymmärrettävä lempinimi, sillä mun peppu on tosiaan aika herkku. Nuuttikin on sanonu niin!! Mut toisaalta aika erikoista, jos pomotkin on tota mieltä...hmm...jotenki kinkya jopa. ;D

Haluatteko kuulla, mitä lempinimiä mä oon antanut??

perjantai 12. helmikuuta 2010

Onni on oma sänky (tai pomojen)

Arvatkaas mitä? Oon onnistunut pehmittämään noi pomot, sillä nykyisin pääsen aina välillä sänkyyn. En tiiä tarkalleen mitä tein, jotta ne muutti mielensä, mut ilmiselvästi oon jotain tehnyt. Mut hitsi ku en tiedä tarkalleen et mitä, et voisin kertoa ja neuvoa teitäkin!

Mut kuitenkin, arvatkaas tänäänkin? Nukuin loppuyön isännän jalkopäässä ja sit ku emäntä heräs vähän ennen kuutta kelloon, ni mä vaan vilkasin sitä ja vähä venyttelin ja jatkoin nukkumista. Hulluthan tohon aikaan herää ellei oo pakko!! Vai ettekö oo samaa mieltä??

Sit myös se on kivaa ku jompikumpi pomoista käy yöllä veskissä, ni sillä aikaa valtaan niitten paikan ja laitan pään tyynyyn. Mut se onni ei valitettavasti kestä kauaa, sillä ainakin toistaiseksi mua on sit siirretty syrjään siitä. Mut ehkä joku päivä saan jäädäkin sit siihen ja pomot siirtyy sinne jalkopäähän. Sitä odotellessa...;D

lauantai 6. helmikuuta 2010

Kuulumisia

Nyt on ollu kyllä kiva ku on ollu vähä lämpimämpää, ni ei oo tarvinu sitä talvitakkiakaan käyttää. Tänäänki käytiin aamupäivällä yli tunnin lenkillä ja nyt vedän tässä sohvalla päikkäreitä emännän ja sen paksuhkon kissan kanssa. Mä siis sanelen emännälle tätä juttua ja sit se kissa kurnuttaa tossa vieressä. Emmä tajua miks se pitää aina välillä tommosta omituista ääntä. Luulen et sillä on jotain henkisiä ongelmia, mut kait sen nyt ymmärtääkin, ku se on kuuleman mukaan semmonen löytökissa. Mut tää on salaista tietoa et älkää levitelkö eteenpäin!! ;)

Oon nyt taas lenkillä nähny parina päivänä sitä mun yhtä ruotsinkielistä kamua eli kääpiösnautseria. Se on ihan jees poika, mut ei silti vedä vertoja Nuutille!! Mulla on myös kuulemma kauheen paksu turkki nyt ja sitä pitäis nyppiä, mut pomot sano et ootetaan vielä hetki ja sit nypitään ku ei oo kiva olla ihan kaljuna, jos tulee tosi kovia pakkasia vielä. Vaiks joku sano et ei toi kuollu karva muka mitään lämmitä, mut oon ihan varma et lämmittää!