tiistai 29. syyskuuta 2009

Vieraita tulossa

Tänään on kiva päivä. Meille on tulossa vieraita. Arvatkaas kuka? Ai Nuutti? No ei tällä kertaa, vaan mun puolisukulainen Sanni Tampereelta. Mähän kävin Sannin luona tossa viime keväänä ja nyt Sanni tulee meille. Oon jo vähä suunnitellu et mitä voitais tehä ja mitä leluja näytän sille ellei noi pomot sit pilaa mun suunnitelmia, ku niilläkin on kuulemma jotain suunnitelmia. No ihan varmaan mun suunnitelmat ois parempia!!

Ja hei, muistakaa arvonta!! :)

lauantai 26. syyskuuta 2009

Arvonta

No ni, mä laitoin emännän tänään asialle ja tämmösiä nyt ois tarjolla. Eli tommonen namupussi. Noi on muuten tosi hyviä, mäkin sain tommosen pussin ja voin lämpimästi suositella!! ;) Sit siinä on tommoset mustat Fiskarsin avainperäsakset ihan sen takia, et se sun pomos saa ton pussin mahdollisimman pian auki. Ja sit tommonen heijastinjuttu (joka näkyy huonosti tossa kuvassa). Sen voi kiinnittää johonki et sit näkyy tuolla pimeessä. Ja arvonta suoritetaan ensi perjantaina illalla eli viimeinen aika osallistua tähän arvontaan on ensi perjantaina eli 2.10. klo 16.00 mennessä.

Ja miten tähän voi osallistua? No ihan helposti. Vastaatte seuraavaan kysymykseen , niin ootte automaattisesti mukana arvonnassa. Ja kysymys kuuluu; Kuka olet, mistä tulet ja kerro joku sun lempijuttusi! :)

Ja siis kantsii osallistua, sillä noi namut on tosi namuja!! ;D Mut toisaalta tietty, jos ette osallistu, ni sit mä saan ton pussin itelleni...hmm...;)

No tässon kuva siitä palkinnosta vielä:
Nii, ja mistä päin maailmaa tahansa voi osallistua! Sit ku arvonta on suoritettu, ni voittaja lähettää mulle osoitteensa sähköpostilla, ni palkinto löytää oikeaan paikkaan!

perjantai 25. syyskuuta 2009

Mietinnässä

Oon katellu muita blogeja, ni niissä on kaikenlaisia arvontoja. Oon vähä miettiny et voisin itekin pitää semmosen arvonnan niinku emännän avustuksella. Pitäis miettiä jotain kivaa palkintoa, joka menis kirjekuoreen et sen vois sit postittaa. Mut siis jotain syötäväähän se varmasti ois ku se on parasta. Jotain erikoisherkkujuttuja!! :) Ei mulla mitään postimerkkejä oo, mut emännällä toivottavasti ois. Ehkä kehitän nyt viikonlopun aikana jotain ja sit suoritan sen arvonnan. En kyl oo varma et lukeeks tätä enää kukaan ku ei mulle oo pitkään aikaan kommentoitu mitään, yhyy. ;)

lauantai 19. syyskuuta 2009

Maailman paras yö

Mä olin viettämässä viikonloppua Nuutin luona...no siis olihan noi pomotkin siellä ku otin ne mukaan. Oli tosi kivaa, mä niinku tykkään tommosesta kaupunkilaismeiningistä!! :) Tässä on yks kuva sieltä Nuutin asunnosta. Se on aika kiva kämppä. Noi ihmiset on semmosia kummallisia linssiluteita et nytkin piti oma jalka ja raitanen sukka tunkee tonne kuvaan mukaan. Ihme porukkaa.
Mut sit ku tuli ilta ja piti alkaa nukkumaan, ni arvatkaas?! Siellä oli semmonen outo systeemi et yhtäkkiä sohvasta tulikin sänky ja sit ne pomot meni siihen nukkumaan. Niillä oli mulle semmonen ohut karvahommeli siinä lattialla, mut emmä ny semmosessa nuku. Sit ku aikani tepsuttelin ni ne nosti mut kans sinne sänkyyn! Se oli parasta mitä mulle on tapahtunu aikoihin ja mä nukuin tosi tosi hyvin. Eka nukahdin sinne jalkopäähän, mut sit yön aikana hivuttauduin hiljakseen ylöspäin ja aamun tullen olin siellä niitten päitten välissä. Sit isäntä nousi ja otti tämmösen salakuvan musta ja emännästä. Kattokaa ny ku mä oon onnessani!

lauantai 12. syyskuuta 2009

Nelli

Mä en olekaan koskaan kertony teille Nellistä. En tuntenu ite Nelliä, mut oon kuullu siitä tosi paljon. Nelli kuoli noin kuukausi ennenku mä synnyin eli 29.9.2008. Nelli asui mun emännän vanhempien luona ja se kävi usein myös täällä meijän kotona. Toi kissakin oli sen kanssa kamu et harmi ku mä en ehtinyt olla sen kamu. Oon kuullu et se oli tosi kiltti ja viisas koira et siinä mielessähän me ollaan niinku samanlaisia! ;)
Nelli oli löytökoira eli keväällä vuonna 1996 se oli ilmestyny mun emännän kotiin ja sit se jäi sinne asumaan. Kukaan ei tienny mistä se oli tullu ja mistä se oli kotoisin eikä se itekään siitä koskaan kertonut. Se oli siis saksanpaimenkoira et vähä isompi koira ku mä oon. Nelli oli jo aikuinen sillo ku se tuli et se eli tosi vanhaksi eli ainakin noin 14 vuotiaaksi ja sehän on aika vanha ikä noinkin isolle koiralle. Toivottavasti mäkin elän yhtä vanhaksi!! Tässä on vielä muutama kuva Nellistä. Musta se oli tosi kivannäkönen tyttö!! :)
Ja sekin tykkäs uimisesta tosi kovin!

keskiviikko 9. syyskuuta 2009

Päivätouhuja

Tiiättekö mikä on mun lempihommaa tollai päivisin?! No siis mullahan on montakin lempihommaa, mut yks suosikeista on vetää päikkäreitä isännän kanssa sohvalla. Ja jos hyvä säkä käy, ni voin käyttää isännän jalkaa tyynynä ja sillai. Sit sen on pakko olla ihan paikallaan siinä mun alla et voin nukkua. Aika ovelaa eiks olekin?? ;D

maanantai 7. syyskuuta 2009

Muisteloa

Kattokaa millasia kuvia emäntä löysi koneeltaan!! Siis siinä ei ole mitään possunpoikasia, vaan mä ja mun sisarukset!! Voitteko uskoa? Mä oon ehkä toi, jolla on kieli ulkona. Niin toi emäntä ainakin meinas.
Oonko ollu vähä söpö jo lapsena?? ;D Sit me tykättiin aina nukkua kimpassa. Voisin mä nytkin nukkua sen kissan kans, mut se ei oikeen oo ollu halukas siihen. Oisin kyl varma, et sen melko lihava ruho lämmittäis aika kivasti kylmänä talvipäivänä!! ;)

perjantai 4. syyskuuta 2009

Yöllinen hyökkäys

Siis arvatkaas mitä kävi viime yönä?? No, emäntä meni käymään vessassa ja mähän menin sit mukaan vartioimaan sinne ettei esim. vessanpöntöstä tuu mitään outoja olioita ylös. Sit ku meinasin mennä takasin petille, ni en voinutkaan. Se täällä punkkaava lihava kissa oli menny mun lämpimälle paikalle nukkumaan!! Siis kuvitelkaa tommosta törkeyttä et mennään toisten sänkyyn. Sit ku olin vähä aikaa tepastellu paikallani, ni emäntä nousi uudestaan ylös ja ihmetteli et mikä mulla on. Sit se näki et se kissa on vallannut mun sängyn, ni se käski sen kissan pois ja mä pääsin sit takasin nukkumaan. Mut aika ikävää musta tollanen et käytetään toisten sänkyjä hyväksi ilman lupaa.

keskiviikko 2. syyskuuta 2009

"Kampaajalla"

Aurinkoista syyskuuta kaikille! Isäntä nyppi mut tossa pari päivää sit ku olin kuulemma päässy niin raisuun kuntoon. No joo, olihan mun karva aika pitkää jo et ehkä se oli aikakin. Tässon tämmönen välikuva eli toi punainen alue on nypitty ja sit toi peppuosasto ei oo. Huomaatteko eroa?Kyllä siinä meni tunteja ennenku olin valmis ja siltikin pitäis vielä vähän viimeistellä tassuja ja sen sellasia hankalampia paikkoja. Tässä mä nyt sit poseeraan suht valmiina. Oonko fiini? :) (Ja näyttäis siltä et mulla on tosi iso pää, mut ei se kyl oikeesti oo!!)