keskiviikko 25. helmikuuta 2009

Omituiset taipumukset osa 2

Ni, mun piti kertoa lisää omituisista tavoista. Luetaanko se omituiseksi, et oon tosi kaikkiruokanen?! Niinkun aikasemmin jo kerroin, ni tuore valkosipuli menee, mut sen lisäks maistuu myös appelsiini ja erityisen kiinnostunut oon kaikista rasvoista, mut mä en saa nuolla niitä. En tajuu mikä siinäkin on, et miksen vois nuolla niitä rasvoja, kun ne haiseekin niin hyvältä!!? Siis esim. joku jalkarasvakin, voi vitsi ku sais kerrankin nuolla ne jalat puhtaaksi siitä rasvasta, mut ei...HÖH.

Ja mikä nyt sit luetaan omituiseksi tavaksi?! Mä voisin kertoa kaikenlaista omituista noista pomoistakin, mut enpä nyt viiti...luulen et ne ei tykkäis! ;D Mut siis esim. emännän mielestä on omituista se, et kerrankin ku olin saanu ruokaa ja emäntä oli sohvalla ja joi kahvia ja luki jotain, ni olin sit vähä liian pikaseen syönyt (ku oli NIIN hyvää ruokaa), ni sit menin emännän eteen ja oksensin kaiken ruoan ulos ja sit söin sen uudestaan hyvällä ruokahalulla. Siis musta tää ei oo ollenkaan omituista, ihan normaalia. Hyvää ruokaahan se oli eikä ollu ees ehtiny mitenkään sulaa vielä tms. mut emäntä oli et hyi, ja mitä sä siihen eteen tulit oksentamaan yms. Siis tottakai mä halusin näyttää emännälle et mulle tuli vähän huono olo ja sotkin paikkoja, mut et osaan siivota kans. Meinaan ei jääny läntin länttiä siitä oksennuksesta mihinkään!! Eli pitäisköhän mun ryhtyä siivoojaksi, jos joskus ilmanen ruoka loppuu?! hmm...

maanantai 23. helmikuuta 2009

Kissa kiusaa (mut mä en :D )

Mun täytyy kertoa teille taas siitä kissasta. Se oli eilen häijy mulle. No, okei olin mäkin vähä eka sille, mut ei sitä lasketa ku oon niin pieni vielä! ;D Mut siis se aina välillä käy hengaamassa semmosessa kesähuoneessa ja sit ku se tulee sisälle sieltä, ni sitä on kiva vähaukkua ja juosta sen perään. Sit se kissa juoksee kauheeta vauhtia sen raapimispuuhun ja mä jään siihen alapuolelle haukkumaan. No, en mä kovin kauaa siinä ehi haukkua ku pomot tulee heti ja kieltää mua. Kuiteski eilen taas vähä sit jahtasin sitä kissaa ja sit se juoksi sinne puuhunsa, mut sit sillä jotenki lipes ote ja se tippui sieltä (ei kovin korkeelta). Sit emäntä oli mulle vihanen ja meni lepertelemään sille kissalle.

Sit kului
hetki ja mä söin ihan rauhassa luuta lattialla, ni yhtäkkiä se kissa vyöryi mun päälle ja yritti litistää mut. Sit se vielä huitas mua pepulle tassulla pari kertaa. Ja siis emäntä vaan istui sohvalla ja katsoi ku mä olin henkihieverissä siellä lattialla. Eikä siis edes kieltäny sitä kissaa, vaikka hädin tuskin sain ees henkeä ku se kissa on semmonen...no miten sen sanois...aika hyvinsyönyt, niin se painaakin mua enemmän. Mut siis lujalla tahdonvoimalla pääsin sit sieltä alta pois ja oon edelleen elävien kirjoissa! Kuvitelkaa ny mun kurjaa kohtaloa!! ;)

perjantai 20. helmikuuta 2009

Omituiset taipumukset osa 1

Onko mun siis ymmärrettävä, että täällä käy vaan 3 lukijaa ton edellisen jutun perusteella??

No, mut ei se mun asia ollu, vaan emäntä ehdotti et kertoisin teille mun omituisista taipumuksista ja tietty mä voin kertoa. Mut haluun lisätä nyt heti alkuun, et ei ne musta oo ollenkaan omituisia, ihan normaaleja vaan! Mut siis tykkään tosi paljon vedestä. Oon erittäin kiinnostunu hampaiden pesusta ja kun vessasta kuuluu vaan mitä tahansa kurlausääntä tai muuta veden loisketta, ni mä oon siellä!!

Sen lisäks mä haluisin suihkuun mukaan, mut en oo päässy vielä sinne asti. Mut työnnän kielen aina sieltä suihkuverhon raosta ja maistelen pisaroita. Joskus myös nousen ja kurkin sinne suihkuun. Joskus vielä kyl meen sinne kokonaan. On se nyt aika epistä et pomot saa käydä siel, mut mä en sais. Entä jos mullakin on likanen olo?!

Ja tähän liittyen oon aina valmis nuolemaan pomot puhtaaks ku ne käy suihkussa. Oon aina heti valmiina siinä ku ne astuu suihkusta pois ja alan heti nuolemaan ettei niitten tarvis käyttää pyyhettä ollenkaan. Valitettavasti en ylety kauheen ylös, et pystyn ainoastaan kuivaamaan osaset tohon polven tasolle asti, mut voi olla et mä kehitän jonku jakkarasysteemin tähän ja sen avulla yletyn sit korkeammallekin.

Mut siis tiivistettynä tykkään vedestä ja sen nuolemisesta!! :)

Tässon yks kuva ny musta. Enkö ookkin aika söpö?? (Ja tähän voi ny vastata ne, jotka jätti viime juttuun vastaamatta, senkin roikaleet!!)

tiistai 17. helmikuuta 2009

Uhkailua

Tehän tiiätte et koska oon koira, ni oon myös nuusku! Eli mä oon asentanut isännän avustuksella kaikenlaisia virityksiä ja salapoliisijäljityslaitteita tähän blogiin ja oon huomannut, että täällä käy ainakin muutama lukija.

Eli nyt te kaikki jotka käytte täällä, ni kommentoikaa jotain!! Ihan mitä vaan, mut vaikka et ketä ootte ja mistä tuutte! Ois kiva vähä tietää. Ja nyt teijän on sit pakko kommentoida, koska muuten mä tuun teijän kotiin haisemaan ja otan sen sonnin sudin mukaan ja lopun voitte kuvitella ite...:D

maanantai 16. helmikuuta 2009

Iso tyttö

Mähän oon jo iso tyttö, mulla on jo kaikki rokotuksetkin saatuna eli tänne vaan kaikki pöpöt ja kupat!! Mut siis tajusin tässä yks päivä etten mä niin kauheen iso olekaan. Olin meinaan emännän kans pihalla ja sit alko kuuluun semmosta kops kops ääntä ja yhtäkkiä näkyviin tuli NORSU! No, ei se norsu ollu mut hevonen! Jestas, se oli iso ja sit sen hevosen takaa tuli vielä toinen samanlainen.

Mun oli pakko vähän haukahtaa niille, mut sit emäntä kielsi ja sanoi et ei saa haukkua. No, mä tietty lopetin heti, kiltti koira ku oon, mut kyräilin kyllä niitä ja sit ku ne oli menny ohi, niin mentiin sit haistelemaan niitten jalanjälkiä. Ne haisi oudolle, mut arvatkaas mitä sit löysin?! Tuoretta hevosenkakkaa!! Sen tuoksu jo houkutteli mua kaukaa, mut arvatkaas mitä mun julma emäntä teki, se sano et ei nyt syödä semmosta. Siis miten voi olla noin raaka?? Mut mä oon kuullu et täs meijän lähellä on hevostalli et jos joskus lähen karkureissulle, niin suuntaan kyl heti sinne!! :)

sunnuntai 15. helmikuuta 2009

Juttuja ja kuvia

Ollut taas kiireinen viikonloppu, Nuutti oli eilen täällä ja meillä oli taas tosi kivaa!! :) Kuvia ei oo nyt yhtään siitä, ku emäntä oli hajamielinen eikä muistanu ottaa. Mut tässä on yks kuva ku olin siellä koirapuistossa:
Mut sit mun pitää kertoa teille yhestä julmuudesta, joka on kohdannut mua. Kattokaa ny, pieni koira nukkuu makeasti leijonakamunsa kanssa:
Mut sit yhtäkkiä tulee julma herätys ku paparazzi iskee:
Kysyn vaan et onks toi reilua ettei saa ees nukkua rauhassa?! :)

torstai 12. helmikuuta 2009

Koirapuistossa

Olin eilen ekaa kertaa koirapuistossa. Ei se kyllä kauheen erikoinen paikka ollu. Ois varmaan ollu kivempaa, jos ois ollu joku kamu mukana. Oli siellä joku toinenkin koira ku mentiin, mut sit ku ihmiset näki meidän tulevan, niin ne otti äkkiä sen koiransa kiinni ja meni autoon. Ja sit ku käveltiin sen auton ohi, niin se koira haukkui siellä. Voi olla, et se oli semmonen yhteiskuntakelvoton koira, joista oon kuullu juttua!

No se koirapuisto oli tosi liukas ja siellä oli kakkaa joka puolella, vaikka isäntä sanoi mulle, et jos kakkaan sinne, ni sit kerätään ne pois. Mut ehkä kaikki siellä kävijät ei oo osannu lukea, ku siellä sanotaan et ei saa kakkia, jos ei kerää pois. Aika tyhmää tommonen sontaaminen. Nyt ei se haitannu ku kaikki oli jäätyneitä, mut aattele ny jos siellä kävelee ku on sulaa ja joutuu varomaan et millon astuu johonki kakkakikkaraan tai vielä pahempaa; johonki ripulikasaan. Onks se nyt kiva vai?? Emäntä sanoi et ne kakat vois syöttää omistajille, jos ei ne vaivaudu keräämään niitä. Sen mä ehkä kyllä haluisin nähä ku ne omistajat söis niitä! :D

tiistai 10. helmikuuta 2009

Valjaat ja muuta mukavaa

Mä sain eilen valjaat. Ne on siniset ja tosi hienot. En viiti kertoa merkkiä ettei mua syytetä mainonnasta, mut ne on tosi kivat. Nuutillakin on samanlaiset, mut eri väriset. Sen lisäks sain pari puruluuta ja jänikset korvat, mut noita korvia en oo saanu vielä syödä, niitä kuulemma säästellään. No, en tiiä mihin niitä säästellään, mulla on kyllä ihan selvä suunnitelma niitten varalle et...

Eli siis tästä voi nyt päätellä et pääsin eilen isännän kans koirakauppaan mukaan. Voi että siellä oli kaikkea ihanaa ja niitä hajuja!! Oisin voinu ottaa sieltä kaikki lelut kotiin ja sit siellä oli sian korvia ja kaikkea makoisaa. En siis nähny niitä kaikkia herkkupaloja, mut haistoin ne. Mut sit se isäntä sanoi et noi valjaat oli jo niin kalliit et ei tässä nyt koko kauppaa voida ostaa tyhjäks et sen takia sain sit vaan noi puruluut ja ne korvat. Mut mulla on suunnitelma et jos joskus saisin jostain rahaa tai löytäisin, ni menisin heti ostoksille sinne kauppaan. Ehkä mä toivon sit synttärilahjaks kaikkea fantsua syötävää sieltä?! :)

maanantai 9. helmikuuta 2009

Ruokajuttuja

Tiesittekö et oon kova tyttö syömään?! No, mä oon. Mulle maistuu melkeen kaikki. Ihan hyvää perusruokaa, jota muuten saan päivittäin, on kuivamuona ja sen kans sit vähä jauhelihaa tai jotain herkkukoiranmakkaraa. Mut sit tosi hyvää on semmonen ku häränhäntä. Se menee sekä raakana et kypsänä. Ja tää on nyt sit oikeesti häränhäntää ettei oo mitään semmosta pervoa niinku se sutijuttu tuolla aikasemmin!! Voin suositella tota häränhäntää kaikille muillekin koirille. Tosi namia ja saa jyystää oikeen kunnolla, hampaatkin tykkää!

Tän lisäks mut on saatu kiinni itseteossa ku yritin salakuljettaa perunaa. Onnistuin jopa vähän nakertaa sitä, mut hitto ku emäntä huomas sen, vaiks yritin tunkea sen syvälle suuhun ja olla ihan viattoman näkönen. Mut se emäntä väittää et mun posket pullistui ja siitä se tiesi. No, ei kyllä pullistunu, mutta täytyy ens kerralla olla vielä ovelampi. Sen lisäks oon yrittäny myös pölliä tuoretta valkosipulia, mut hitto ku sillonkin jäin rysän päältä kiinni. Ei oo onni myötä näissä ruokajutuissa!

Sit myös kyttään aina ku se kissa syö, ku se välillä tiputtaa niitä murojaan lattialle. Eikä niitä tietty parane siellä lattialla kauaa säilöä, et mun tehtävä on huolehtia siitä, et lattiat pysyy puhtaina.

sunnuntai 8. helmikuuta 2009

Suomen pääkaupungissa

Käytiin siis eilen reissussa Suomen pääkaupungissa. En mä tätä pääkaupunkijuttua ois ees tienny ellei emäntä ois kertonu eikä se kyllä mua sillai kiinnostakaan. Ja siis ei se pääkaupunki kovin erikoiselta vaikuttanu. No joo, en käyny siel keskustassa, josko se ois sit ollu hienompi ja isompi, mut siellä missä me käytiin, ni ihan samanlaista siellä oli ku täälläkin. Tai no, oli siellä enempi ihmisiä ja autoja ja kaikkia outoja juttuja, mut muuten.

Mut siis me mentiin moikkaamaan Nuuttia sinne. Aamulla lähettiin ja isäntä oli vääntäny mulle semmosen hienon pallin muovilaatikosta et näen ulos kunnolla. Ku se on niin rasittavaa ku pitää kuikuilla, ku muuten en näe ku oon niin pieni vielä, ni nyt voin istua sen laatikon päällä ja tiirailla maisemia. Tässon muuten kuvaki siitä. Eiks mulla oo aika hienot autoiluvaljaatkin??
Matkalla Nuutille me pysähdyttiin mm. semmosessa paikassa ku Motonet. En sit tiiä mikä paikka se on ku en päässy sinne sisälle, mut isäntä meni käymään siellä ja se tuli silmät kiiluen pois ja oli se jotain ostanutkin, mut ei sillä mulle ollu mitään. Mut aika ankeelta paikalta se vaikutti, ku me emännän kans oltiin siinä ulkona hetki ja mä väänsin pissat sinne Motonetin eteen. Oisin vääntäny kakitkin, mut ei ne tullu.

No siitä me mentiin sit Nuutille ja oli tosi kiva nähdä se taas. Me ollaan ihan tosi hyviä kamuja nykysin. Ulkona oli tosi loskasta ja muutenkin ikävä ilma, ni me leikittiin sit sisällä. Nuutilla oli kaikkia kivoja leluja ja yritin niitä pölliä siltä, mut ei se aina onnistunu. Sit sillä oli semmonen iso luu, jota söin ja sit me syötiin yhesssäkin sitä. Se on tosi kivaa tommonen yhteistekeminen! :D
Sit tässä on yks video ku me painitaan Nuutin kans. Siellä kuuluu lopussa jotain mölinää vähä taustalta, mut älkää välittäkö. Se en oo mä. :)

keskiviikko 4. helmikuuta 2009

Possu

Mä sain tänään uuden hienon lelun. Isäntä kävi jossain bisneksillä ja sit ku se tuli takas, ni sillä oli mulle oma possu. Mitä muuta pieni koira voi toivoa ku omaa possua, joka vielä röhkii?! Yritin esitellä sitä kissallekin ja ehdotin, jos se ois halunnu röhkityttää sitä possua, mut ei se ollu taaskaan yhtään kiinnostunu. Sit siltä lopulta meni hermo ja se vähä jahtas mua ja sähisi ilkeesti. Mut siis possu on mun ja pysyy enkä jaa sitä kellekään. Tässon pari kuvaa musta ja possusta...

Tekohengitystä ku se possu alko röhkii sillai huolestuttavan hiljaa, huomatkaa oikeaoppinen sydänhieronta vasemmalla etutassulla:
Siis en mä sitä possua tappanu...

maanantai 2. helmikuuta 2009

Viikonloppu

Mulla oli tosi kiireinen viikonloppu. Täällä oli miesvieras kolmena eri päivänä ja mun piti tietty viihdyttää sitä. Sit ku se eilen lähti, ni olinkin sit ihan väsyny, edes ruoka ei meinannu maistua ja se on aika harvinaista mulle!! Niin, siis se miesvieras oli tietty Nuutti! Tässon nyt kaks kuvaa ku me leikittiin semmosta hirviöleikkiä. Kumpi on pelottavampi; mä vai Nuutti?? Odotan sit teijän vastauksia!

Gremlinin riiviö vastaan...
...vesikauhuinen kultaturkki!
Tässä oli sit meijän erotuomari (joka luonnollisesti suosi mua ku mä oon sen kamu!). :)