keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

Saalis

Isäntä oli eilen illalla jossain reissussa ja sit ku se tuli, ni sillä oli mukanaan saalis. Kattokaa ny tota kalaa. Luulin tietty et se toi sen mulle ja olin ihan imppana!!
Mut sit sain kuulla et en saakaan sitä, vaan isäntä tekee sille jotain ja sit siitä tulee semmosta filettä ja sit ne emännän kanssa syö sen. Siis mitä touhua tommonen taas on, kysyn vaan?? Mä oisin tietty halunnu ton koko kalan raakana, ni oisin vähä retuuttanu sitä ja läimäytelly sillä tota paksua kissaa (salaa tietty, niin et pomot ei ois nähny) ja sellasta. Mut mun hyvä suunnitelma pilattiin. Julmaa!! Aion mennä ehkä ite kalastamaan tollasen, kunhan vaan selvitän eka et miten se onnistuu.

No joo, myönnän kyllä et se kala oli ihan hyvää tollai kypsänäkin, kun sain tänään maistaa sitä!! Mut silti oisin mieluummin ottanu sen kokonaisena ja raakana.

lauantai 26. kesäkuuta 2010

Hyvää...

...juhannusta kaikille karvakuonoille!! :)

Eilen mulla oli kaverina tällanen kakkaturpa:
Tänään käytiin vähä ajelulla noitten pomojen kanssa tuolla rannikolla päin.

sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

Muotia

Oon kuullu juttuja et jotku tyypit pitää jotain muotiblogeja. Ja sit ne ottaa jotain muotikuvia itestään niinku päivän asuissa. Ni, mä ajattelin tehä samaa...tai oikeastaan komensin isännän ottamaan kuvia musta. Eli tässä on erilaisia kuvia mun päivän asuista. Mut älkää ny pelästykö, ei tästä mitään muotiblogia tuu, emmä niinku niin kiinnostunu näistä vaate- ja ulkonäköjutuista oo!! Ja itseasiassa hän siis inhoon kaikkia vaatteita et tosiaan tästä ei tuu mitään vaateblogia vaan enemmänkin tää postaus esittelee niinku mua ja mun kauneutta!! ;)

Kattokaa mun ilmettä, tällai ku vähä suipistaa silmiään, ni näyttää pieneltä ja söpöltä! :)
Kiinnittäkää huomio mun häntään, aika ovelassa asennossa vai mitä?? Tällasia häntiä ei saa kaupasta et tällanen pitää olla ihan luonnostaan!
Kattokaa tätä kokonaisilmettä, oon aika baby, enkö olekin?Ja huomioikaa pään kallistus, se saa tyhmänkin näyttämään neropatilta et kantsii kokeilla ja harjotella peilin edessä kotona!
Ja hienot leidithän ei rapsuttele itseään mistään päin kehoa julkisesti, vaan pitää kääntää selkä yleisöön päin ja sitten vasta rapsutella!

tiistai 15. kesäkuuta 2010

Ikkunakyylät

Meillä oli viikonloppuna vieraita. Arvaatteko jo kuka?? No Nuutti tietty!! Mua alko vähä harmittamaan ku sillä oli niin hyvät näkymät ikkunasta ulos ja mä joudun kurkottelemaan ku mikäkin ja siltikään en näe tielle asti. Tyhmää. Voisko joku hommata mulle jonku jakkaran??

perjantai 11. kesäkuuta 2010

Hiplailu

Siis mähän oon aina sanonu et kesä on tosi kivaa aikaa ja sillai. Mut nyt on ilmennyt yksi varjopuoli tässä kesässä. Meinaan semmonen asia et noi pomot haluaa nykyisin hiplata mua monta kertaa päivässä ja varsinkin iltaisin. Ne käskee mut syliin istumaan tai viereen ja hinkaa ja hivelee ja tutkii mun turkkia ja välillä ne on jopa hingannu korvia ja mahan altakin. Ja on muutaman kerran naamaakin tongittu. Siis aika ikävää touhua, sen vaan sanon enkä mitenkään nauti näistä hiplailuseremonioista. Mut kuulemma ne on pakollisia ja ilman niitä en saa tulla iltaisin sänkyyn. Siis toihan on kiristystä, sen vaan sanon!! Onks teillä näin julmia pomoja?? Ja siis tän koko homman nimi on punkkisyyni, joka on kuulemma pakko tehä päivittäin, koska niitä punkkeja on niin paljon liikenteessä ja varsinkin täällä etelärannikolla!!

Ja mä en siis tiiä ees et mikä se semmonen punkki on. En oo koskaan tavannu, mut kuuleman mukaan se on semmonen ilkeä pikkutyyppi, joka haluaa imeä verta ja sit sillä voi olla mukanaan jotain erilaisia tauteja. Siis kaikin puolin ikävä tyyppi. Et muistakaa tekin varoa niitä punkkeja sit!

Nii, ja siis vielä et kuulemma on jotain punkkipantojakin ja muita mömmöjä, joita voi käyttää, mut noi pomot sano et ne ei halua laittaa sellasia myrkkyjä muhun. En sit tiiä et millasista myrkyistä nyt on kyse et oisko se panta tai muu mömmöjuttu sit pienempi paha!?

perjantai 4. kesäkuuta 2010

Pirteä perjantai

No ei oo kyl mikään pirteä perjantai!! Tuntuu et kaikki on vähä väsyneitä täällä. Isäntä meni nukkumaan ku sillon töitä yöllä ja emäntä häärii koneella jotain. Sit me otetaan sen paksun kissan kans aurinkoa täällä meijän takapihalla.
Tota kissaahan täytyy pitää vähä silmällä ku se hiippailee täällä pihalla. Ja arvatkaas mitä muuta se tekee?! No se pissii ja kakkii tohon hiekkaan. Ja sit sen jälkeen se hirveesti tonkii ja kuopsuttaa sitä. Okei, voin tunnustaa, mut ehdottomasti EI saa kertoa pomoille. Kerran söin sen kissan kakat sieltä!! Mut suu kiinni, se on salaisuus, koska kuulemma en sais tehä sitä. Mut mitäs tekee noita hommiaan tohon yleiselle paikalle?? Sillä on meinaan se omituinen laatikko vielä siellä saunan lauteilla, jossa se yleensä käy ja jonne mulla ei oo asiaa, mut eiks toi piha oo vähä niinku eri asia?! No, kyllä munkin mielestä!!

Sit ku se kissa vaihtaa paikkaa tuolla pihalla, ni mä meen makaamaan sen narun päälle, ni oon sit hyvin kärryillä siitä, jos se taas liikkuu. Eiks oo ovelaa? ;)