sunnuntai 31. tammikuuta 2010

Vieraita (taas)

Ni meillä oli käymässä vieraita tai oikeastaan yks vieras eli Nuutti!! Olin iha fiiliksissä ku elo on ollu vähä ankeeta tässä ku ei oo kunnolla päässy ulos noitten pakkasten takia eikä siellä oo näkyny ketään muita koiria ku ne kaikki on värjötelly sisätiloissa. Nuutti yritti omia Leo Leijonan, mut en kyl antanu. Se on MUN!!!! :)

keskiviikko 27. tammikuuta 2010

Pallohullu

Mä tykkään kauheesti palloista ja erityisesti tää pieni oranssi muovipallo on mun suosikki. Emäntä otti tommosen videon, ku leikin sillä. Se täällä punkkaava paksu kissa säestää siellä taustalla et älkää ihmetelkö! Se on oikea linssilude!! ;)

sunnuntai 24. tammikuuta 2010

Tylsää

Moikka kaikki!! Oon hengissä, mut ei tässä mitään erikoista oo tapahtunu. On tylsää ku ulkona on niin kylmä et siellä ei tarkene, ni sit pitää pääasiassa vaan sisällä leikkiä. No onneks pallon heittely onnistuu täälläkin ja sit oon taas oppinu vähä uusia jäyniä kuten et hyppään keittiönpöydän tuoleille ja vetelen alas asioita, joita siellä pöydällä on. Sit kerran vähä napostelin lakritsaa sieltä pöydältä, mut siitä emäntä ei oikeen tykänny. En kyl tiiä miks, koska jos se niitä syö, ni kait mäkin nyt saan!! ;)

Mut oikeesti sais kyllä ilmat vähä lämmetä. Mä haluun jo kirmaamaan nurmikolle ja heittelemään frisbeetä ja kaikkea semmosta. Nii, ja haluan uimaan!! Ei taida onnistua vielä hetkeen vai mitä luulette??

lauantai 16. tammikuuta 2010

Herkkua

Tiiättekö mitä sain tänään? No semmosta herkkua minkä nimi oli ternimaitojuusto. Olin mukana hakemassa sitä ternimaitoa. Noi pomot haki sitä semmoselta maatilalta ja sit ku ne tuli kotiin ni ne laitto sen uuniin ja sit siitä tuli tosi hyvää. Mä sain sit omaan kippoon sitä vähäsen, mut aika vähän ne anto mulle et ne oli kyl aika ahneita ku ite söi loput. Mut sit sain onneks nuolla sen uunivuoan ku se oli jäähtynyt. Ei mulla menny ku joku puolisen tuntia ku kävin sen milli milliltä läpi! :) Mut oli hyvää!!!!!!!!!!

sunnuntai 10. tammikuuta 2010

Uusi talviasu

Emännällä on ihan selvästi ollu liikaa aikaa, ni arvatkaa ny?! Se oli kutonut mulle uuden talviasun. Sitä voi kuulemma käyttää sit ku ei oo ihan hirveen kylmä, mut kuiteski tarvii jotain lämmikettä. No emmä tollasta villapaidan tynkää tarvii kyl koskaan, jos multa kysytään, mut kuulemma ei kysytä!! :|

Mut on toi silti mukavampi ku se mun virallinen talvitakki, se on pakko sanoa. Kuulin myös juttua jostain tossuista, mut toivon hartaasti et kuulin väärin, sillä mähän en mitään tossuja jalkaani laita. Nuutilla oli semmoset ja se oli ihan naurettavan näkönen niitten kans.

perjantai 8. tammikuuta 2010

Uusi harrastus

Sorge nyt ku puhun nykysin aina tästä aiheesta, mut ei voi mitään ku ulkona on niin sairaan kylmä. Eli siis koska ulkona on kylmä eikä siellä tarkene kukaan, ni mun on pitäny kehittää itelleni uusia harrastuksia. Uusi suosikki on ikkunakyyläys. Eli siis toisin sanoen musta on tullu semmonen naapurikyylä!! :D
Emäntä järkkäs mulle tommosen apupöydän, missä voin istua ja katella ja mulla on kyllä aika hyvät näkymät tonne isolle tielle, jossa kulkee kaikenlaista ihme porukkaa!
Mä oon kuullu juttua et netissä on joku naapurikyyläys-sivustokin (tai muu semmonen), ni mähän voisin ehkä nyt liittyä sinnekin ku oon perillä mitä täällä naapurustossa tapahtuu!! Itseasiassa mun pitäis saada ehkä jotain palkkaakin tästä ku kerran vartioin näitä seutuja ny aktiivisesti. Oiskohan siankorva tunnilta liikaa pyydetty?! hmm...

keskiviikko 6. tammikuuta 2010

Säävalitusta

Siis hei, lukeeks tätä joku, joka vois tehä tolle säälle jotain?? Siis pliis. Mä en tykkää tämmösistä pakkasista sit yhtään. Ulkona on kauheen kylmä eikä siellä voi mennä ees pitkiä lenkkejä ku jäätyy pystyyn. Ja kaikista pahin juttu on se et mun on pakko käyttää sitä talviasua siellä. Siis mä inhoon sitä mut pomot on sanonu et ei oo vaihtoehtoja ku on näin kylmä.

Et nyt tämmönen vieno pyyntö et jos joku vois järkätä sillai et ois maksimissaan pari astetta pakkasta, ni sit ois ihan kiva. Voin vaiks lähettää jotain nameja palkinnoks, jos joku järjestäis tän, OK? :)

sunnuntai 3. tammikuuta 2010

Uusi vuosi

Nyt on sit kuulemma vuosi 2010. No, ei se mua liikuta yhtään, mut arvatkaas mikä liikuttaa?! Pomot kävi eilen jossain kaupoilla ja mä huilin sen kissan kanssa kotona. Ja sit ku ne tuli takasin, ni niillä oli mukana ihan saiiiiiiraan iso ruokapussi mulle!! Siis se pussi painoi yli 2 kertaa niin paljo ku mä.

Eka kyl vähä kattelin et mikä juttu tää taas on ja miks mun pitäis istua tollasen pussin vieressä...
Mut sit ku mulle selitettiin et siel on ruokaa ja ehkä saisin tän kuvan jälkeen jonku namin, ni kyl se sit oli ihan OK. ;)
Mulla on muuten ekat kunnon juoksut nyt sit menossa ja oon ollu vähä naatti tässä viime päivinä. Mut se on kuulemma ihan normaalia et kait se tästä...:)