torstai 31. joulukuuta 2009

Miesvieras

Mulla on ollu taas miesvieras täällä eli siis Nuutti tietty. Nuutin emäntä laitto sen etukarvat ponnarilla kiinni. Eiks ookkin söpö?? :) Ja takana kuvassa mäkin olen pallo suussa. Nyt ne paukuttelee jotain juttuja tuolla ulkona, ni me ollaan kuulemma vaan nyt sisällä. Emmä tiiä et onks siel sit sota tai jotain.

perjantai 25. joulukuuta 2009

Jouluaatto

Vietettiin jouluaattoa Nuutin kanssa. Oli kivaa ja me saatiin kinkkua ja kaikkea semmosta namia. Mut ennenku mentiin sinne missä Nuuttiki oli, ni mä sain avata kotona ne kaikki Sannin antamat lahjat. Nii, ja se kissaki avas sen oman lahjansa. :)

Se kissa sai tommosen pienen pehmolelun...
Mut mulla olikin tosiaan neljä pakettia ja aattelin alkaa siitä isoimmasta ku se oli niinku kiinnostavin...
Sieltä tulikin sit semmonen iso tiikeri, joka oli tosi kiva...
Sit aattelin siirtyä siihen toisiks isoimpaan pakettiin...
Sieltä tulikin sit tommonen valkonen luppakorvakoira...
Sit seuraava paketti, jossa oli pieni nalle...
Ja vikassa paketissa oli kissanpentu...
Ja tässä me istutaan kaikki vierekkäin, siis mä ja mun lahjat. Ja heti ku tää kuva oli otettu, ni aloin teurastamaan niitä!! :D Kiitos Sanni lahjoista!!!

torstai 24. joulukuuta 2009

maanantai 21. joulukuuta 2009

Hanskan kuritusta lumisateessa

Käytiin eilen lenkillä noitten pomojen kans ja ulkona satoi ihan tosi paljon lunta. Mut mä kyl tykkään lumesta et ei siinä mitään. Sit ku tultiin takasin, ni oltiin tossa pihalla ja mä kuritin emännän hanskaa ku se oli tuhma.

Hyppy hanskan perässä
Hitsi se meinaa päästä karkuun
Ihan just hampaissa
Apua, se karkas lumen sisälle, ei kun perään...
Sainpas, häh häh hää
Kattokaa ny mun saalista...jaa, miten niin luminen naama? ai kellä, ei mulla oo ainakaan.
Sit lopuks sinne tuli muitaki, jotka havitteli tota hanskaa. Meinaan siellä tiellä käveli semmonen hevosenpuolikas (kuvassa ympyröity). Siis se oli sairaan iso koira ja se yritti tulla leikkimään mun kans, mut sit emäntä sano et ei se nyt käy. Se koira oli ainakin sata kertaa isompi ku mä (toim. huom. koira oli tanskandoggi)!!

sunnuntai 20. joulukuuta 2009

Mansessa nääs :)

Eilen oltiin Mansessa eli siis Tampereella, jos ette tajunnu. :) Käytiin taas Sannin luona ja joulupukki oli tuonu mulle sinne lahjoja, jotka sain sit mukaani.

Yritin saada Sannia leikkimään mun kans, mut ei se halunnu.
Sit käytiin vielä illemmalla toisessakin kyläpaikassa. Mut mua alko siellä jo kauheesti ramasemaan, joten menin sit emännän syliin vetämään päikkäreitä. Rasittavaa tommonen reissaaminen!!
Kotona sit avattiin kaikki kassit ja pussit ja siellä oli lahjoja!! Se kissaki sai yhen lahjan, vaiks se on kyllä ollu aika tuhma! ;)
Mut kattokaas mun lahjamäärää!! On meinaan vähä enempi. Mä oonki ollu niin kiltti pieni koira et oksat pois! Mut kuulemma en saa avata niitä ku vasta jouluaattona ja siihen on vielä ainakin sata yötä. Ei oo taas reilua!

tiistai 15. joulukuuta 2009

Joulu

Kohta on kuulemma joulu ja sitä juhlitaan jonku Jeesus-tyypin syntymän kunniaksi tai jotain. Emmä oikeen tiiä eikä mua kyl silleen kiinnostakaan. Enkä niinku tuntenu sitä Jeesusta henkilökohtaisesti et en voi siitäkään sanoa mitään mut varmaan se oli ihan kiva tyyppi ja koirien kamu.

Mut siis joulussa on mun mielestä parasta se et on kauheesti kaikkia hyviä ruokia ja sit noi pomot on mun kans kotona normaalia enemmän. Mm. eilen mä sain maistaa joulutorttua. No siis se joulutorttu ei musta ollu kauheen houkuttelevan näkönen. Se näytti itseasiassa oikeelta tortulta, jos tajuutte mitä tarkotan!? Mut sit se olikin hyvänmakunen ja voisin kyl syödä semmosen kokonaisenki mut emäntä sit sano et ei se oo hyvää koiran ruokaa. No mistä se sen tietää?? Kait mä nyt ite tiiän, mikä on mulle ja mun mahalle hyvää ja mikä ei!

Itseasiassa kaikki on mun mahalle hyvää, en oo vielä törmänny sellaseen, joka ei ois. Tai no raaka sipuli oli vähä semmosta et sitä en ehkä viittis ihan kauheesti syödä, mut kyl sekin meni. Emäntä kerran silppus sipulia ni siltä sit tippu pieni pala ja koska mä oon lännen nopein, ni ehin syömään sen ennenku se huomas mitään! Onks teillä jotain inhokkiruokia? Meinaan jos teillä on, ni voisitte tuoda niitä sit mulle, ni kyl mä syön! :)

lauantai 12. joulukuuta 2009

Lenkillä

Oltiin tossa iltalenkillä. Siellä on jotenki ny kylmempi ilma ku aikasemmin. Aika tyhmää, mä tykkäisin kyl semmosesta vähä lämpimämmästä! Tässon yks kuva ku emäntä halus ottaa siel lenkillä.
Mut se asia, mitä tulin kertomaan teille on se, et nyt mä tiiän missä se joulupukki asuu!! Meinaan ku oltiin tossa lenkillä, ni törmättiin sen taloon! :)

maanantai 7. joulukuuta 2009

Joulupukille

Hyvä Joulupukki, mä oon ollu tosi kiltti koira koko vuoden. No okei, söin mä isännän pari sukkaa ja vähä keinutuolia ja sit oon ehkä vähä kiusannu sitä kissaa, joka täällä asuu. Nii, ja taisin mä vähä jyystää kerran yhtä viherkasvia ja pahvilaatikkoa, mut se nyt on aika pientä. Et yleisesti ottaen oon ollu tosi kiltti ja sen takia mä ansaitsenkin paljon lahjoja.

Tiiän et oot kiireinen hemmo ku sun pitää kuskata kaikille maailman koirille niitä lahjoja, mut ota huomioon et mä oon se kaikista kiltein et tuo mulle ne lahjat eka ja tuo mulle eniten, jooko? Mulla ois tässä viis tämmöstä vaatimatonta toivomusta et jos nyt ainakin toisit nämä?!

Eka tämmösiä puruluita. Voi tuoda enemmänkin, oikeestaan niin paljo ku jaksat kantaa tai no ne sun porothan niitä lahjoja vetää et voisitko ehkä ottaa enemmän poroja mukaan, ni jaksaisit tuoda mulle enemmän luitakin.

Sit sukkia tosi paljon ni ei tarvis enää syödä isännän sukkia. Kaikenlaisia ja kaikenvärisiä, en oo mitenkään nirso niitten suhteen!Sit jos sais tollasen kokonaisen kinkun tollai paloteltuna, ni sitä ois kivempi syödä. Voi tuoda kakskin kinkkua, jos haluu, ni emäntä vois vaiks sit pakastaa sen toisen ja söisin sit vähä myöhemmin lisää.
Joku pehmolelu ois myös kiva ku multa häviää aina välillä salaperäisesti noita leluja. Nytkin on yks orava hukassa, en tajuu missä se on. Mut esim. tämmönen hirvi ois kiva. Toi hirvi on ihan sen näkönen et se oikeen kaipaa kurittamista!! :)
Ja sit vikaks tämmönen liikuteltava sänky ois kiva. Voisin makoilla tossa ja isäntä vois liikutella mua ja sit jos syön liikaa sitä kinkkua enkä jaksa kävellä, ni mua vois vetää tossa sängyllä. Ja se kissa ei siis pääsis tohon et se ois ainoastaan mun!
Et tämmösiä pieniä toiveita. ;)

sunnuntai 6. joulukuuta 2009

Saanko esitellä...

...tässä on Leo Leijonan isoveli Lassi Leijona. Me ollaan myös tosi hyviä kamuja ja toistaiseksi Lassi on saanu pitää silmänsä. Sehän on melkeen samankokonen ku mä!! (No ei nyt ihan...) Mä heittelen Lassia ja semmosta ja se tykkää siitä kauheesti! :)
Mut sit Hillevi hylkeelle ei oo käyny ihan niin hyvin. Emäntä halus kuvata sen tommosen pallin päällä, en kyl tajuu miks. Mä yritin sanoa et ois kivempi kuvata se tossa alhaalla lattialla, mut ei se suostunu (toim. huom. Aida ei jättäny Hilleviä rauhaan vaan kuritti sitä koko ajan, joten kuvaamisesta ei tullu mitään lattialla). Oon jo aikasemmin vieny tolta Hilleviltä noi korvat ku se halus ja eilen se pyysi ottamaan toisen silmän irti. Tietty sit otin ku se halus. Mut sit ku narskutin sitä suussani ni emäntä tuli ja otti sen pois. Varmaan pitää sitä nyt jotain muistona itellään. Tossahan se silmä on pallin päällä, onks hieno?? ;D

perjantai 4. joulukuuta 2009

Perjantai-illan vieraita

Nii, meille tuli tänään vieraita. Arvaatteko kuka? No Nuutti tietty. :)
On se aika komea poika vai mitä mieltä ootte??

Meillä oli tosi kivaa ja me nujuttiin menemään ympäri kämppää. ;)