tiistai 31. maaliskuuta 2009

Sisustamista ja joogailua

Oon siis ihan tyytyväinen tähän meidän asuntoon, mut pientä laittamista täällä ois. Noi pomot ei oo ymmärtänyt mun vihjeitä suoraan, ni oon sit vääntäny niille rautalangasta tätä hommaa. Esim. kerran kun ne oli poissa, ni osoitin, et musta toi makkarin tapetti on aika kauhea järsimällä sieltä kulmasta vähä tapettia pois. No, ei se emäntä ollu kauheen mielissään tosta, ku ei siitä oo kuulemma ku pari vuotta, ku noi tapetit laitettiin, mut nyt oon salakuunnellu noitten juttuja ja ne suunnittelee jo niiden seinien maalaamista eli mä onnistuin!! ;)

Sen lisäks tänään ku olin yksin täällä, ni olin vähä jäystäny tota mun ns. lelulaatikkoa. Hei, se on joku rähjänen pahvilaatikko. Kait mä nyt haluun jonku hienomman ku tommosen!! No, oppi meni perille tässäkin asiassa, sillä se pahvilaatikko on nyt rutattuna saunassa ja menossa sinne pesään ku sauna lämpiää seuraavan kerran.

Eli ottaa ny opiksenne, jos ette pidä jostain sisustuksesta, ni osoittakaa se! Useimmiten se tehoaa! ;D

Ja loppukevennys, viitaten aikaisempaan postaukseen joogagurusta, nyt mä olen todellakin kehittänyt itseäni ja voisin millon tahansa muuttaa vaiks Intiaan pitämään jotain semmosta joogakerhoa! Kattokaa, mä levitoin ilmassa!!

lauantai 28. maaliskuuta 2009

Matkailua

Eilen oltiin taas Nuutin luona käymässä. Meillä oli tosi kivaa, eka juostiin koirapuistossa ihan hulluna ja sit Nuutti esitteli mulle asuntoaan. No, oonhan mä sen nähny jo aikasemminkin, mut annoin sen esitellä vielä ku se oli niin innoissaan! Olinkin sit illalla kotona ihan tosi väsynyt, en meinannu jaksaa enää mitään ja nukahdin sängyn alle! Mut nyt alkaa jo elämä voittamaan...Tässä on muutama kuva!

Me oltiin semmosta "ota kiinni, jos saat" -leikkiä
Sit Nuutti löysi yhen kepin eikä meinannu antaa sitä mulle
Nyt mä tulen ja puren sua peppuun!!
Se on moro, me ratsastetaan nyt auringonlaskuun! :)

torstai 26. maaliskuuta 2009

It-neropatti liikkeellä

Kuten aikaisemmasta päivityksestä kävi läpi, niin mustahan on tullut nykysin it-neropatti. Ja sen johdosta mulla on tässä blogissakin kaikenlaisia juttuja et voin seurata et käykö täällä yleensä ketään ja sen semmosta. Sit saan myös tietooni et millä hakusanoilla tänne tullaan, jos tullaan. Ja tän takia haluan nyt tehdä muutaman selvennyksen näistä hakusanoista, joilla jotku on tänne löytäny. Eli tosson aina eka toi hakusana ja sit mä vähä niinku avaan sitä juttua...näätte kohta.

Koiranelämää
Joo, täältä löytyy kyllä, mut riippuu nyt ihan et millasta ootte hakemassa. Mulla on tämmöstä omanlaista koiranelämää et oon kuullu juttua et toisilla on paljo ankeempaakin.

Borderterrieri
No tietty, mähän oon et ihan oikeessa paikassa ootte. Mut muistakaa nyt sitten et mä oon harvinaisen älykäs tapaus et voi tulla semmosia vähä tyhmempiäkin vastaan et ei sit pidä pettyä!

Kissa+ensimmäinen päivä uudessa kodissa
Se kissa tosiaan asuu täällä, mut en mä sen ensimmäisistä päivistä mitään tiedä. Kysykää siltä suoraan, jos haluutte tietää. Tää on hei mun blogi!!

Syviä ajatuksia
No, niitäpä just! Jonain päivänä tässä vielä teen kirjotuksen atomifysiikasta (onks semmosta ees olemassa?!)...

Sonnin suti
Nii-in, sehän on mun herkkua, mut nyt herää kysymys et missä mielessä tota hakusanaa on käytetty et mitä niinku halutaan tietää...Mähän vaan käytän tätä sutia huvittelumielessä et jos haluut jotain muuta, ni oot kyl väärässä paikassa.

Kohellusta ja Aida
Joo, mä oon Aida ja kohellan joskus eli oikeessa paikassa oot!! :)

Hevosenkakka kuva
Jeesus sentään, senkin pervo. Täällä mitään kuvia hevosenkakasta oo, mee pois!

Uusi sänky

Mä sain viime viikonloppuna uuden sängyn tai itseasiassa sain kaksi, kun ne oli tarjouksessa -50 %, ni sit isäntä päätti ostaakin kaksi, ni toinen on nyt sit mun virallinen unisänky ja toinen tämmönen päiväsänky, jossa vedetään tirsaa ku väsyttää. Tässä muutama kuva siitä päiväsängystä...

Hyvä on nukkua
Hieman tosin lähtee välillä valumaan, kun unissaan venyttelee
Lopputulos
Sen lisäks tässä pedissä on semmonen ominaisuus et tätä voi liikutella, jos ei haluakaan enää nukkua samassa paikassa...kuten tässä kuvassa mä oon raahannu sen keskelle olkkarin lattiaa, koska haluun tietty nukkua keskeisellä paikalla!

tiistai 24. maaliskuuta 2009

Hyvä mielikuvitus

Mulla on aika hyvä mielikuvitus. Välillä näen jotain mörköjä puskissa ja kuulen outoja ääniä ja sillon pitää ehkä hieman varottaa pomoja haukahtamalla tai muuten önisemällä. Mut sit se mielikuvitus ulottaa myös siihen, että ku mulle ollaan julmia, ni kuvittelen sen julman tyypin ihan toiseksi ku se onkaan.

Jos ette tajunnu, ni antakaas mä havainnollistan...Nää kuvat on sit löytyny googlen avulla, mä osaan käyttää sitäkin jo eli oon kohta oikee it-neropatti!! :)

Esim. se kissa, joka punkkaa tässä samassa taloudessa on välillä mulle häijy ja sillon se näyttää mun silmissä ihan tältä:
Sit välillä isäntä on omituinen eikä esim. huomioi mua, vaikka kuinka yritän roikkua sen jalassa tai purra varpaita ja sit se ärisee mulle. Sillon se on tämmönen:
Ja sit se emäntä on välillä tosi tuhma ja komentaa mua. Se on tällanen ja voin kertoa luottamuksella et isäntäkin yhtyy tähän mielikuvaan!! ;D

torstai 19. maaliskuuta 2009

Kuulumisia

Moi pitkästä aikaa!

Oon ollu vähä kiireinen et shortsit vaan kaikille etten oo kirjotellu! Pomot teki muutoksia kotona (siis jotain huonejärjestelyjä) ja munkin sänky vaihtoi paikkaa, mut ei se mitään, koska nyt mulla on oikeestaan parempi paikka ja pysyn paremmin kärryillä kaikkien liikkeistä täällä talossa! :)

Eipä tässä oo mitään kauheen erikoista tapahtunut. Multa on nyt lähteny kaikki kulmahampaat. Emäntä oli jo huolissaan, kun mun yläkulmahampaat ei meinannu lähteä, vaikka uudet oli jo näkyvissä, mutta onneks ne sit lähti. Kyllä mulle kuulkaas kasvaakin upeat ja isot hampaat tilalle!! Pitäis oikeen ottaa kuva niistä joskus teille näytille!

Sit oon tutustunut muutamaan uuteen koiraan. Semmonen vesikoira (onks se espanjan? Nuutti tietää...) on ihan kiva, mut ei me oo voitu vielä kunnolla leikkiä, ku sitä ei voi pitää oikeen vapaana et pitäis olla jossain koirapuistossa. Mut se on kummiski tosi kiva, nyt ku oon vähä tutustunu siihen. Sit semmonen villakoira, sekin on kiva, mut sama homma, ei voi pitää vapaana. Et vähä tyhmää ku ei tossa narussa voi kunnolla leikkiä. Ois ees koirapuisto jossain lähellä, ni vois mennä sinne, mut lähimpään koirapuistoon on matkaa joku 4 km.

torstai 5. maaliskuuta 2009

Vertaus

Oon ollu vähä kiireinen ni en oo ehtiny kirjottaa. Mut mä oon nyt 4,5 kk vanha. Tässä on vertauksen vuoksi kuva ihan sieltä alkuajoilta ku tulin tänne kotiin ja sit ihan tuore kuva. Onko näkyvissä jotain muutosta?? :)

sunnuntai 1. maaliskuuta 2009

Omituiset taipumukset osa 3: Nukkuminen

Jos ei oo vielä tullu selväksi, ni musta nukkuminen on huippukivaa! :) Nukun missä vaan ellei siellä oo ruokaa tai jotain vieraita tyyppejä tai muuta uhkaavaa. Tässä on muutama kuva ku pomot on napannu musta ilman lupaa ku oon ollu unten mailla. Mä nyt kuitenkin esittelen nää, vaiks musta tollanen jatkuva kuvien räpsiminen ei oo kauheen kivaa.

Kissan raapimispuun juurelle on hyvä käpertyä.
Sit myös suosikkilelun päälle on hyvä nukahtaa, ni kissa ei sit ainakaan pölli sitä. Tän lelun äiti antoi mun matkaan ku lähdin sen luota pois. Tää hajoskin jo kerran, mut isäntä oli kätevä ja korjas sen! :)
Sit rasittavan päivän tai lenkin jälkeen on hyvä kuukahtaa ihan omalle petille.
Sit jos lattialta löytyy jotain vaatteita kuten tässä tapauksessa isännän paita, ni sehän pitää heti raahata sopivaan paikkaan ja käydä sen päälle nukkumaan.
Ja näin lopuks kissaakin alkoi väsyttämään mun jutut, joten se vilkuttaa teille hyväksiksi! :)