keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Uusi ystävä (taas kerran)

Mulla on taas uusi ystävä. Siis kyllähän mä vanhoistakin ystävistä vielä tykkään, mutta mun tän hetkinen bestis on Mauri Mäyräkoira.

En saanut sitä joululahjaksi, vaan emäntä toi sen kerran mukanaan, kun se tuli töistä. En oo ihan varma, mutta voi olla, että Mauri on nyt muuttanut meille lopullisesti.

Mauri tykkää myös lentämisestä.

Sit välillä kuskaan Mauria emännän luo hoitoon.

perjantai 24. joulukuuta 2010

torstai 23. joulukuuta 2010

Kääpiöitä?

Oon ymmärtänyt, että nyt on joulu tosiaan tulossa. Nuutti on tulossa tänään kylään ja huomenna kuulemma saadaan lahjoja ja kinkkua. JEE, mitä muuta pieni koira voi toivoa?? Mutta ei tää ollut se mun asia vaan sellanen, että meillä kävi eilen outoja tyyppejä. Ne oli vähän niinku ihmisiä, mut ei sit kuitenkaan. Kuulin emännän sanovan, et ne on lapsia, mut en kyl tiiä mitä ne sellaset on. Siis tajuun kyllä et esim. pomot on ihmisiä ja mä ja Nuutti ollaan koiria ja sit se paksu kissa on semmonen kissaeläin, joka on niinku koiria huomattavasti alemmalla tasolla oleva eläin tai oikeastaan elukka. Mut mitä ne eiliset kääpiöt sit oli?!

Sen lisäks ne oli muutenkin outoja. Ne kyräili mua ja sit ku yritin saada niitä leikkimään ja kannustin niitä vähän haukahtamalla, ni ne yhtäkkiä ottikin hirveen spurtin ja kerranki se yks alkoi pitämään jotain outoa mölinää. Mut sit kuitenkin kohta ne oli taas siellä härnäämässä mua, mut sit ei kuitenkaan haluta leikkiä. Siis vähän ihme touhua. Mut emäntä sit heitti mulle palloa ja sit se antoi välillä sen pallon niille kääpiöille ja sit nekin heitti sitä mulle. Se oli kyllä kivaa, mutta jotenkin ne oli vähän erikoista porukkaa.

Sit mun piti vähän vahtia sitä pienempää kääpiötä, kun se lähetti mulle sellasia outoja viboja et se vähän pelkäis mua tai jotain. Siis haloo, mähän pelkäsin niitä. En tajua, miten se muka pelkäs mua, mut vähän seurailin sitä ja tuijottelin eikä se oikeen siitäkään tykänny. Onks muilla kokemusta tämmösistä kääpiöistä?

perjantai 10. joulukuuta 2010

Vinkulelun elämä

Mähän olen tällä hetkellä ihan hulluna vinkuleluihin. Mulla siis vaihtelee nää hulluuskaudet, yhessä vaiheessa se oli pallot ja nyt on vinkulelut. Emäntä osti mulle yhen vinkulelun. Sen elämä kesti 5 min. Sit emäntä osti toisen vinkulelun ja sillä oli huomattavasti pidempi ja onnellisempi elämä; jopa 8 min.

No, nyt sain kolmannen vinkulelun. Emäntä sit otti vähän videota siitä, kun vietän helliä hetkiä tän vinkulelun kanssa. Toi video kestää vaan minuutin, mutta tätä samaa hyvänäpitoa jatkui monta minuuttia. ;)

Ja nyt emäntä käski kysymään teiltä, et onks jollain tietoa sellasesta vinkulelusta, joka kestäis vähän pidempään kun nää edelliset tapaukset??

P.S. Ja nyt toi videon vinkulelukin on kuollut eli sen elämä kesti kaiken kaikkiaan noin 15 min.