perjantai 28. toukokuuta 2010

Viikonloppua!

Hyvää viikonloppua kaikille ja hyvää yötä, sillä oon just menossa yöpuulle! :) Nyt on iskeny kylmyys eikä oo päässy enää ees uimaan, ihan tyhmää. Mut se hyvä puoli tässä on et jaksaa taas lenkkeillä paremmin! Eilen ku olin emännän kans kävelyllä, ni tehtiin tuttavuutta yhtien naapurien kanssa ja sit tutustuin niitten ajokoiraan. Se koira oli vähä semmonen arka, mut me vähä jutskailtiin ja haisteltiin toisiamme. Ehdotin kyl leikkimistäkin sille, mut ei se halunnu. Ehkä sit myöhemmin?! Se koira harrastaa siis ihan oikeesti metsästystä sen isännän kanssa et ei se sit varmaan arka enää siellä metässä oo, eihän siitä muuten mitään tulis.

Voin muuten kertoa yhen jutun, mistä emäntä oli tosi onnellinen tänä aamuna ku se heräs. Ku emäntä siis osti tänne kaks semmosta käytävämattoa (kuulemma ne on sen nimisiä ku on kapeita ja pitkiä mattoja) ja ne on väriltään valkosia. No, viime yönä mulle tuli vähä huono olo ja oksensin sit pari kertaa ja sit tietty söin ne oksennukset, mut se sattui sillai et oksensin niitten molempien mattojen päälle ja sit luonnollisestikin oksennus on tommosta löysähköä tavaraa, ni siinä on nestettä, joka imeytyi niihin mattoihin. Ni ku emäntä heräs, ni se eka käveli niitten tahrojen ohi ja sit se palas takasin ja sanoi jotain aika ikävän olosta tekstiä. Mm. se syytti mua suoraan siitä et miks olin siihen matolle oksentanu ja kaikkea muuta sellasta epäystävällistä marmatusta, jos näin suoraan sanotaan!!! ;) No, mun mielestä ne matot on nyt paljon kodikkaammat. Mut arvatkaas mitä?! Mä kuulemma joudun pesemään ne kesällä, joopa joo. Kuhan uhkailee, enhän mä mitään mattoja voi pestä, mä oon vaan tämmönen pieni koira!!

perjantai 21. toukokuuta 2010

Kesä

Nyt on ollu kyl tosi lämpimät ilmat, mut en valita! Pomot kyl tietää et en hirveesti tykkää lenkkeillä ku on näin lämmintä, ni ei oo mitään pitkiä lenkkejä vedetty ja sit on menty vasta kävelemään illemmalla ku on vähä viileämpää. Se paksu kissaki tykkää näistä ilmoista, se haluis olla melkeen koko ajan ulkona ja sit se pyörii siellä kuumassa hiekassa ja pitää semmosta outoa kurnutusta ku se näkee lintuja. Se siis ON ihme tyyppi!! Mä oon nyt auttanu päivisin isäntää noissa pihahommissa ja sillai. Se on laittanu jotain tiiliskiviä tai muita juttuja tonne pihalle, ni mä oon toiminu niinku työnjohtajana ja mun palkkana on yks häränhäntä päivässä, tietty verottomana!! ;)

sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Rannalla

Käytiin tänään aamusella sellasella hiekkarannalla. Kävin tietty taas uimassa, mut ei se vesi ollu kyllä eilisestä juurikaan lämmennyt! :) Mut siellä rannalla oli kiva juosta ja kuskata risuja!!
Mut sit sinne tuli sellasia outoja tyyppejä, jotka yritti omia koko rannan. Yritin kysellä pomoilta et mitä niille pitäis tehä, mut ne sano, et annetaan niitten vaan olla rauhassa. No, pakkohan se sit oli, mut kyllä oli vähä erikoista porukkaa, sen vaan sanon! :)

lauantai 15. toukokuuta 2010

Pari kuvaa

Tässä on pari kuvaa tältä päivältä. Ekassa kuvassa palvon aurinkoa pihalla kissan kanssa. Kissa on toi möykky, mihin toi lila nuoli osottaa!! ;) Toisessa kuvassa oon rannalla ku kävin tänään pikasesti kastamassa talviturkin. Oli muuten kylmää vettä et siitä oli nautinto kaukana!

perjantai 14. toukokuuta 2010

Jättiläiskoiria

No nyt on tullu kesä, JEEJEE! Ja kuulemma kohta pääsen uimaanki ja kastamaan talviturkin! Ois kyllä jo aikakin. Mut ei tää mun asia ollu, vaan mun piti tulla kertomaan teille yks juttu. Nimittäin tossa pari päivää sit olin isännän kans lenkillä. Ja sit me nähtiin sellasia jättiläiskoiria niitten pomon kanssa. Niitä oli ainakin kolme ja vaan yks pomo et sillä pomolla oli kyllä homma hanskassa!! Näitä jättiläiskoiria on näkyny ennenkin, ne on esimerkiks menny kovaa vauhtia meijän talon ohi yms. Haistelen aina tosi kiinnostuneena niitten jälkiä ja sit joskus ne jättää sellasia kasoja tielle, ni niitä aina joskus myös napostelen, kun vaan onnistun.

Mut siis isäntä meni sit kysymään siltä toiselta pomolta et voitaisko me tulla vähä haistelemaan ja se sanoi, et kyllä se käy. No, me mentiin sit isännän kans lähemmäs ja vähä haistelen sitä yhtä jättiläiskoiraa (sen pää oli muuten yhtä iso ku mä!!) ja sit yritin alkaa leikkimään. Vähä otin sivuaskelia ja tätä tämmöstä, kyl te tiiätte, ku houkuttelee toista leikkiin. Mut ei ne ruvennu. Ne(kin) oli jotenki jähmeitä tyyppejä, vaiks oon kyl nähny et ne pääsee aika kovaakin menemään, jos ne haluaa, mut ehkä ne ei sit halunnu mun kans. Vähä tyhmää, mut ehkä yritän vielä myöhemmin uudestaan! Emäntä muuten löysi netistä kuvan. Siis ei ne jättiläiskoirat just tän näkösiä ollu, mut hyvin lähellä.
Ja siis emäntähän väittää et ei ne oo ees mitään koiria, vaan kuulemma hevosia! No joo, voihan ne olla hevosia, sehän on tietty yks koirarotu. Ihan niinku mä oon borderterrieri! Emäntä on vähä daiju, se ei tajuu näitä juttuja aina!

maanantai 3. toukokuuta 2010

Vierailu kuvina

No ni, nyt päästiin asiaan. Eli Sanni oli meillä kylässä ja me vedettiin spurttia tuolla pihalla. Jopa Sanni innostui oikeen kunnolla. Kattokaa vaiks tätä kuvaa!! :)
Sit välillä leikittiin frisbeellä, mut siitä Sanni ei ollu kauheen innostunu, mut mä tietty olin ja sit jahtasin Sannia frisbee suussa. Se tykkäs siitä, vaiks väittikin muuta. ;)
Sit välillä Sanni vaan seisoskeli ylväänä ja katteli ku mä riehuin. Mä en jaksais tollai olla paikallani, mut ehkä kärsivällisyys kehittyy ku vanhenee. Saa nähä tuleeko mustakin joskus kärsivällinen.
Välillä piti tietty vetää henkeä ja huilata. Se on raskasta toi riehuminen!! :D

sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Vappua

Sanni oli tosiaan meillä kylässä. Mä kerron siitä tarkemmin huomenna kuvien kera ku ne kuvat on tuolla toisessa koneessa ja siinä on nyt kaikkia hienoja teknisiä ongelmia. Emmä niistä sillai tiiä, mut eipä mua kyl kiinnostakaan! Mut sit ku Sanni lähti, ni mun ilta meni tällasissa merkeissä: