sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

Talvihanska

Oon joskus aikaisemminki esitelly mun kamun hanskan, mut tässä on nyt tällanen erikoishanska eli talvihanska. Ja se tykkää kans siitä et sitä kuritetaan ja heitellään lumihankeen ja muuta sellasta. Kattokaa ny ite noista kuvista miten paljon se nauttii siitä!! ;)

Ensin tämmönen mahtisloikka et saadaan kunnon vauhdit aikaiseksi.
Ei hitsi nyt se meinaa karata lumihankeen, ei onnistu.
Ja ei kun menoks sano Annie Lenox!

perjantai 26. maaliskuuta 2010

Kampaajalla

No siis emmä missään oikeella kampaajalla ollu, vaan isäntä nyppi mut vihdoin ja viimein. Kyllähän mulla aika villi turkki jo olikin. Tässä on muutama kuva, mistä ehkä huomaa jotain eroa, jos on tarkka silmä?! :)

Selkää on alettu nyppiä, mut peppuosasto on vielä villinä. Huomaatteko?
Sit tässä on lähtötilanne kokonaisuudessaan...
Huomaatteko jotain eroa näihin kuviin??
Nyt mä olen kyllä taas aika fiini tyttö!! :)

sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

Kevät tulee

Nyt mä oon ihan varma siitä et kevät tulee. Tuolla ulkona on meinaan inhottavan loskasta. Sit mua yritetään pakottaa kävelemään tien reunassa mut emmä ny siellä veden keskellä haluu kävellä ja sit saan kuunnella nipotusta ku tuun vähä keskemmälle. Mut hei, arvatkaa käveleekö noi pomot siellä loskan ja veden keskellä?! No ei!! Et miks mun muka pitäis??

No asiasta kukkaruukkuun (tai jotain). Arvatkaas kenen kanssa pääsin tänään juoksemaan pitkin maita ja mantuja?! No tietty Nuutin!! Tässä on yks kuva ku me vedetään vähä henkeä tai oikeestaan niinku Nuutti halus vetää henkeä ku sitä alko rasittamaan. ;)
Mut hei kattokaa noita Nuutin töppösiä!! Nauroin partaani mut en viittiny suoraan sanoa sille et noi on vähä tyhmän näköset. Mut siis ei ne tietenkään oo Nuutin oma valinta vaan sen emännän. Ois vaan kiva tietää et käyttääkö se Nuutin emäntä muka tollasia jaloissaan?! Epäilenpä.

maanantai 15. maaliskuuta 2010

Hoidossa

Me oltiin ton paksun kissan kanssa hoidossa neljä päivää ja kolme yötä, ku noi pomot lähti semmosella lentsikalla jonnekin. En sit tiiä et mikä toi lentsikka on, mut oletan et se on joku pallo, johon mennään sisälle ja sit painetaan jotain nappia ja tullaan ulos ja ollaankin yhtäkkiä ihan toisessa paikassa. Pomot kuitenkin kävi täällä:
En nyt muista et missä toi paikka on, mut toi joki ei oo toi meijän lähijoki, vaan joku vähä isompi. Joku Pupupaikka toi kuulemma oli (toim. huom. Budapest). En sit tiiä et miksei mua ja tota kissaa otettu mukaan. Tai oikeestaan kyllä mä tajuun et miksei tota kissaa otettu, ku siitähän ois kuitenkin joutunu maksaan jotain ylipainomaksua, mut mähän oon pieni ja viaton ja oisin matkustanu vaiks taskussa!! ;D

Mut oikeesti kyl meil oli hyvä hoitopaikka. Siellä sai nukkua sängyssä ja pöydät notkui herkuista koko ajan eikä tarvinu nousta aamulla aikasin. Et siellä oli pienellä koiralla koiranpäivät!! :)

torstai 4. maaliskuuta 2010

En tajua...

...että mitä toi täällä punkkaava paksu kissa oikeen hommaa?? Sille on siis kasvatettu tommosta ruohoa purkkiin ja sit se syö sitä ihan onnessaan. Ei mulle vaan tommosta kasvateta, mut toisaalta emmä kyl haluiskaan. Oon saanu haistella tota ruohoa eikä se kyl mitään kovin erikoista ollu, et en oikeen tiiä miks toi kissa siitä tykkää. Mut huvinsa kullakin kait?! :)

tiistai 2. maaliskuuta 2010

Pomojen lempinimiä

Nii, kuulin juttua et te haluisitte kuulla niistä lempinimistä, mitä oon noille pomoille antanu. No, osahan on semmosia painokelvottomia et niitä ei viittis tällai ääneen sanoa, ettei pomot vaan saa tietoonsa niitä, mut voin mä jotain kertoa.

Emäntä on esim. välillä julma puvun pukija (siis sen karseen talvipuvun, jota ei muuten oo nyt muutamaan päivään näkyny et ehkä se on varastettu tai jotain...) ja kireä kimittävä kurppa (ku se joskus huutaa ja komentaa mua ja muutenki on semmonen tyhmä).

Sit isäntä on esim. kurja karvannipistelijä (ku se nyppii mun karvoja välillä kuulemma omaksi parhaakseni, mut empä oikein usko sitä) sekä pihtaava ruoan omija (ku se ei anna mulle omastaan paljo koskaan, et aika reilua).

Niin, ja se kissa on paksu tassua heiluttava pullero tai sit sähisevä sontakasa (sen peppu haisee välillä, en tiiä eikö se tajua pestä itteään vai onks se niin paksu ettei se kykene siihen, no vois sit kyl palkata itelleen jonku pyyhkijän).

Et semmosta. Mitäs lempinimiä te ootte antaneet? :)