keskiviikko 29. heinäkuuta 2009

Merellistä touhua

Nyt mulla on sit semmoset oranssit liivit. En oikeen tykkää niistä niinku kuvasta näkee. Sit noi narut pitäis lyhentää, jotka lojuu tuolla vatsan alla. Ja muutenkin noi on jotenkin jähmeet ja semmoset omituiset. Mut kuulemma niitä on sit pakko pitää. En oo siellä veneessä vielä käyny, kuivaharjottelin noitten liivien kans vaan täällä kotona.
Sit tässä yks ilta käytiin ajelemassa ja kattomassa veneitä tossa lähikaupungissa eli Inkoossa. Mulla oli vähä kuuma siellä, mut ei se mitään ku sain sit vähä jätskiä. Siellä oli aika hienoja veneitä. Mä aattelin et voisin ehkä ryhtyä merikapteeniksi.

lauantai 25. heinäkuuta 2009

Onko eroa?

Mä noin 2,5 kk:n iässä
Mä noin 9 kk:n iässä
Huomaako kukaan mitään eroa?? :)

keskiviikko 22. heinäkuuta 2009

Kuulumisia

Ei tässä oo nyt hirveesti tapahtunu mitään erikoista. Ollaan oltu vaan kotosalla ja sit retkellä metsässä ja uimassa ja semmosta kesäpuuhaa.

Tässon yks kuva semmosesta metsäjärvestä. Oli muuten hieno paikka!
Kattokaa mun kungfu-hyppyä!
Yks mun lempileikeistä on hanskaleikki. Siinä mä otan hanskan ja sit emäntä jahtaa mua. :)

perjantai 17. heinäkuuta 2009

Armas

Mä oon yleensä aika kiltisti sillon ku oon yksin kotona, mut yks suuri huvi mulla on ja se käy ilmi tosta alla olevasta kuvastakin. Eli kun jään yksin, ni käyn aina tutkimassa saunan puukoppaa ja valitsen sieltä oman armaan, jota sit vähä rassailen aikani kuluks! :)Ja sit saatan myös vähä mattoa tammata ku musta noi pomot ei vie sitä tarpeeks ulos.

keskiviikko 15. heinäkuuta 2009

Asennoitumista veneilyyn

Saattaa olla et mä pääsen veneen kyytiin lähiaikoina. Siis ihan semmosen soutuveneen, ei minkään risteilijän. Nyt pitäis hankkia sit pelastusliivi ku emäntä sano et mä en pääse mihinkään veneen näköseenkään ellei mulla oo pelastusliiviä päällä.

Mä en kyllä oo kauheen innostunu shoppailusta et luulen et delegoin tän homman tolle emännälle ku oon kuunnellu vähän isännän juttuja ja sen perusteella tolla emännällä on niinku jonkinlainen tuntuma siihen hommaan! ;)

Onks teillä kokemusta pelastusliiveistä et mikä niinku ois hyvä malli? En haluu mitään rumaa. :)

sunnuntai 12. heinäkuuta 2009

Viikonlopun viettoa

Oon nyt tosi väsyny ku oon leikkiny Nuutin kans kahtena päivänä monta tuntia. Nuuttikin kyl on väsyny ku se on jo aika vanha, ni ei se jaksa enää (toim. huom. Nuutti on vähän yli vuoden!!). Mut tässä on muutama kuva taas meijän leikeistä.

Nuutti yrittää ottaa mua kiinni
Sit se lähestyy, vaiks mä yritän kiristää vauhtia
No nyt se nappas mua takapuolesta kiinni, apua! :)
Sit lopuks me vähä vielä painittiin
Tossa painissahan ei sais oikeesti käyttää hampaita, mut mulla on tämmösiä etuoikeuksia ku oon niin paljo pienempi. Kyllä pienillä pitää olla jotain etuuksiakin et siks me on sovittu tämmönen juttu.

torstai 9. heinäkuuta 2009

Omaa kivaa

Tosta videosta voi katella ku mä leikin frisbeen kanssa. :)

keskiviikko 8. heinäkuuta 2009

Ei otsikkoa :)

Tässä ei oo tapahtunu mitään kauheen erikoista. Ilmatkin on ollu ny vähä ankeet, ni en oo päässy ees uimaan. Mut viikonloppuna ainakin näen Nuutin ku se tulee tänne. Jee, mä jo odotanki sitä ku mullon vähä ikävä Nuuttia! Toivottavasti ilmat myös paranis, ni pääsis taas rannalle leikkimään.

Eilen ku käytiin lenkillä, ni sato koko ajan. No, mua ei sillai sade haittaa, mut emännällä oli joku keltanen kaapu päällä ja se oli kyllä aika naurettavan näkönen. Mut en tietty sanonu sitä sille, myhäilin vaan itekseni. Kuulin sen sit sanovan et se oli joku sadetakki ja et mullekin vois hommata semmosen. No, en kyllä todellakaan huoli semmosta sadetakkia, jos se on tommonen keltanen ihme kaapu. Emmä haluu olla minkään keltasen tomaatin näkönen, kiitos vaan.

maanantai 6. heinäkuuta 2009

Pöpejä liikenteessä

Mulla on taas vähä niinku juoksut tulossa tai menossa. Tossa lähellä asuu yks koira ja se aina vikisee hulluna mun perään ku meen siitä ohi. Mut mitä mä sille ite voin?! Noi pomot sano et se on ihan normaalia, joten kait se sit on. Mua on kyl väsyttäny vähä enemmän taas viime aikoina ja sit on ollu vähä huono ruokahalukin. Mut eiköhän se siitä.

Mut siis mun piti kertoa ku olin eilen illalla lenkillä emännän kanssa, ni sit nähtiin kolme semmosta tosi omituista otusta. Siis emäntä kertoi et ne oli koiria, mut vähä mä epäilen tota. Ne oli ensinnäkin karvattomia ja niillä oli jotku tupsut päässä, siis semmoset karvatupsut. Niinku ne ois ollu jotain karvattomia punkkareita. Aika omituisia. Mut sit kaiken huippu oli ku käveltiin niitten ohi, ni nehän oliki iha hulluja. Kaks niistä yritti nykiä mun luo tien toiselle puolelle ja ne haukku sillai kimeen mielipuolisesti. Sit se kolmas punkkari linnoittautui sen emäntänsä haaroihin ja murisi sieltä. Siis oli tosi ihme porukkaa!! Ja sit se niitten emäntä ei ees kieltäny niitä. Se vaan seisoi paikallaan ja katto ku ne kaljut punkkarit riehui! Me vaan käveltiin emännän kans tyynesti ohi. Siis kaikenlaista porukkaa sitä nykyään päästetäänkin ihmisten ilmoille. Johtuu varmaan siitä ku oon kuullu et valtiolla on tommosia säästöpaineita, ni ei noita kaikkia pöpejä saada sit mihinkään. Mut aika erikoista vai mitä sanotte?

torstai 2. heinäkuuta 2009

Frisbee

Mun uusi lempilelu on siis frisbee. Isäntä salakuvas ku mä leikin sen kans. Kattokaa ny:
Sit se kissaki oli siel ja kyyläs mun leikkejä: