sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Hyvä Joulupukki

Kirjoitin Sinulle viime vuonna, joten kirjoitan myös nytkin, ettet vain unohda minua. Tiedän, että olet edelleen kiireinen, mutta muista, että olen ollut tänä vuonna jopa aikaisempaa kiltimpi ja sen vuoksi toivonkin nyt kuutta lahjaa. Minulla on erittäin hyvät perustelut ja huomioi ystävällisesti, miten hyvin hallitsen suomen kirjakielen, joten toivottavasti annat arvoa panostukselleni ja toteutat kaikki toiveeni. Olenhan vain pieni koira, joten periaatteessa minun ei pitäisi osata kirjoittaa ollenkaan, joten ehkä haluat tämän taidon takia muistaa minua vielä yllätyslahjalla. Voin kertoa, että se kyllä sopii minulle oikein hyvin.

Mutta palatakseni toivomuksiini. Ensimmäisenä toivon ruokaa eli esimerkiksi lihaa. Pidän kaikesta ruoasta, en ole laisinkaan nirso. Raaka liha on yhtä hyvää kuin kypsytetty, joten voit tuoda minulle oikeastaan mitä ruokaa tahansa. Kaikki menee alas, lupaan sen.

Mielelläni ottaisin myös ihmisorjan, sillä pomoni ovat hieman hankalia tässä suhteessa eivätkä aina tahdo totella minua. He jopa väittävät, että minun tulisi totella heitä. No, joka tapauksessa ihmisorja olisi tarpeen ja hän voisi käyttää kuvan kaltaista paitaa, niin kenellekään ei jäisi epäselvyyttä siitä, mikä hänen asemansa on. Tuohon paitaan voisi vielä lisätä tuon orja-sanan edelle "Aidan" eli paidassa lukisi siis Aidan orja. Orja luonnollisesti tekisi kaiken, mitä haluaisin ja olisi minulle mahdottoman kiltti.

Toivoisin myös puruluita. Niitä ei voi koskaan olla liikaa, koska ne häviävät salaperäisesti. Olen omin silmin nähnyt, kun esimerkiksi emäntä heitti yhden puruluun roskiin. Hän väitti, että se on vaarallisen pieni ja voisi jopa juuttua kurkkuuni. No, myönnän, olin syönyt sitä aika paljon ja jäljellä oli enää muutaman sentin palanen, mutta kyllä senkin olisin voinut syödä, jos olisi annettu. Joten puruluita paljon, voi vaikka tuoda kuorma-autolla ja kipata tuohon pihalle, niin tuleva orjani sitten kantaa ne sisälle.

Viimeeksi en saanut toivomaani sänkyä ja nyt lisäksi tässä taloudessa asuva paks...tarkoitan ruoka-aikaan kotona ollut kissa on vienyt toisen petini, joten esimerkiksi kuvan kaltainen sänky olisi aika kiva. Siellä voisi möyriä ja jos on kylmä, niin voisi mennä tuonne sämpylöitten väliin köllimään. Emäntä väitti, kun näytin hänelle tuota kuvaa, että sänky on todella ruma ja ei sovi sisustukseen, mutta älä välitä siitä hyvä pukki. Tuo se vain minulle, niin emäntä ei voi enää mitään, sillä lahjojahan ei voi palauttaa.

Minullahan on lievähkö pakkomielle palloihin, joten niitäkin voisit tuoda ihan niin paljon kuin jaksat kantaa. Ehkä saisit sen saman kuorma-auton kyytiin myös pallot, jossa puruluut ovat tulossa? Olisi luontoystävällistä tuoda monta asiaa samalla kertaa, eikö niin?

Pidän myös valtavan paljon erilaisista vinkuleluista, mutta niissäkin on sellainen outo juttu, että kun niitä vähän retuuttaa, niin ne tuppaavat hajota. Joten jos voisit tuoda useita kestäviä vinkuleluja. Ehkä nämäkin mahtuisivat sen saman rekan kyytiin? Voisi vaikka sen ohjaamon täyttää vinkuleluilla, jos lavalla ovat puruluut ja pallot?

Tässä ovat vaatimattomat toivomukseni tällä kertaa. Jos voisit ne toteuttaa, niin olisin hyvin onnellinen pieni koira.

Ai niin, voisit tietysti tuoda sille kissalle, joka täällä asuu, esimerkiksi jonkun pienen hiirilelun. Se voisi tykätä siitä. Mutta ei sen enempää, kissa on ollut melko tuhma ja joku raja pitää olla siinäkin, että kuinka paljon yksi eläin saa lahjoja, eikö vain? ;)

perjantai 19. marraskuuta 2010

Busy perjantai

Oon ollu vähä kiireinen tässä, niin en oo ehtinyt kirjoittamaan teille, mut tiiän, et ootte kauheesti oottaneet, eikös vain? ;) Tänne satoi eilen lunta ja nyt sitä on aika paljon maassa. Melkeen hukun sinne et jos voin valita, niin en välttämättä halua tonne ulos lumeen ja pakkaseen. (Toim. huom. lunta on muutama sentti ja pakkasta ei juurikaan ole...)

Mullahan oli 2-vuotissynttäritkin tossa viime kuussa eikä kukaan muistanut niitä!! Tämmöstä se on ku tulee vanhaksi, niin kukaan ei enää välitä. Kissa valtaa sängyt ja ruokaa ei tipu eikä synttärilahjoja, on se niin kurjaa.

Mut onneks joulu on tulossa ja mullahan on tosi läheiset välit joulupukkiin, niin oon siltä jo kuullut, et sillon oon saamassa PALJON lahjoja. Mut mä teen vaikka viikonloppuna joululahjalistan tännekin, niin kaikki pienet tontut voi sit käydä ostamassa lahjoja ja lähetellä niitä mulle, eiks niin? Jos ei tiedä osoitetta, ni voi kysyä, ni emäntä antaa sen sit.