sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Taas julmuus kohtasi pientä ja viatonta koiraa

Kuten otsikosta voitte päätellä, julmuus on taas kohdannut mua. Siis ihan normaali arkipäivä ja tällai iltaruoan jälkeen oisin halunnut mennä omalle petille vähän sulattelemaan ilta-ateriaa, niin arvatkaas onnistuiko se?? No ei. Ja syy näkyy tossa kuvassa. Joku hieman lihavahko (köh, köh...) kissa oli vallannut mun petin koko ruhollaan. Ei siis mitään toivoa pääsystä sinne. Joten mun oli pakko laittaa siihen erittäin kovalle ja kylmälle lattialle petin viereen vahtimaan et millon se paksu kissa suvaitsisi poistua MUN sängyltä. No, ei se ihan heti tapahtunut, jouduin ainakin 10 minuuttia odottamaan ja mun pyllykin jo melkein jäätyi lattiaan kiinni. ;D

tiistai 19. lokakuuta 2010

Valitusta talosta

Siis mä en tajua et miks noi pomot asuu semmosessa lättänässä talossa eli siis yksikerroksisessa!! Mä haluisin semmosen vähintään kaksikerroksisen talon et ois sellasia kivoja portaita, mitä pitkin vois vieritellä palloa! ;)

No, onneks tonne ulos on isäntä tehny semmoset kiviportaat, ni ne nyt käy paremman puutteessa toistaiseksi, mut sit ku joskus seuraava asunto hankitaan, ni mä aion olla siinä hommassa mukana ja sanoa painavan sanan portaiden puolesta!

Jos tästä tiputtais...

Joo, sinne meni.

Hahaa, sainpas kiinni.

Ja sitten uudestaan...

sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Valjaat

Siis mullahan on semmoset valjaat. Ne oli käytössä vähän aikaa sillon, kun olin nuorempi, mut inhosin niitä ja osoitin sen myös aika selvästi, niin sit noi pomot niinku luopui niiden käytöstä. Mut arvatkaas, nyt ne on kaivettu taas esiin ja tällä kertaa kuulemma mun on PAKKO käyttää niitä. Emäntä jo yritti selittää et niissä on monia hyviä puolia, kuten mm. joku semmonen et nyt ku tulee pimeetä, niin niissä on heijastimet ja autoilijat näkee mut. Ei muuten kiinnosta yhtään mikään heijastinjuttu. Ihan humpuukia. Pomot haluaa vaan kiduttaa mua. No joo, myönnettäköön et sit ku päästään ulos lenkille, ni emmä niitä valjaita sit enää ees muista, kun on niin paljon kaikkea muuta, mut se osuus, ku ne puetaan sisällä mun päälle. Siis hyi hitto.

Tänäänkin ku lähettiin emännän kanssa ulos, ni just ennenku se alkoi laittamaan kenkiä jalkaan, ni se laittoi mulle ne valjaat et kuulemma vähän taas tottuisin niihin. Joopa joo, mä ryntäsin heti petille ja leikin nukkuvaa et se tulis riisumaan ne kidutusvälineet pois, mut arvaas onnistuinko?! No en, emäntä haki vaan kameran ja otti musta kuvan. Jos kattoo tarkasti, niin näkee et mullon toinen silmä vähän raollaan ku pitäähän mun tarkkailla myös emännän toimia, mut älkää kertoko sille, ku se luuli et nukun ihan oikeesti!! :D