perjantai 17. syyskuuta 2010

Kuka arvaa...

...missä mä olin viime viikolla?? Tässä on kuva vihjeenä siitä:

Ja siis kaupunki ei riitä, vaan pitää olla tarkempi sijainti! :)

Voin kertoa vielä muutaman lisävinkin tosta paikasta. Se on lähellä merta. Siinä lähellä on paljon kivoja puistoalueita, joissa on tosi hyviä hajuja. Sit siellä on semmosia citykoiria et ne vähä niinku nyrpistää nenää ku tämmönen maalaisjunttura tulee niitten maille. Vaikka oikeestihan mäkin oon kotoisin citystä eli siis asun nyt ihan cityssä ja oon syntynyt vielä isommassa cityssä. No kyl te nyt varmaan jo arvaatte?! :)

maanantai 6. syyskuuta 2010

Saanko esitellä...

...uusi ystäväni Riepu Riepunen. Riepu on peräisin emännän talvitakin hupusta ja se on syntynyt jossain Kiinassa tai muualla sielläpäin, mut pärjää hyvin Suomen ilmastossa.

Riepua on kiva nytkyttää.

Riepua on kiva riepotella.

Ja Riepun kanssa on kiva riippua. :)

perjantai 3. syyskuuta 2010

Syyskuu

Se on kuulkaas syyskuu alkanut eli syksy on siis tullu! No kyllä huomaa ku tuolla ulkonakin on nyt ollu tuulista ja sateista ja kylmää. Ihan tyhmä homma. Me oltiin tossa emännän ja sen paksun kissan kanssa ulkona, mut siis kattokaa nyt millasia kuvia emäntä ottaa. Se kuulemma yritti saada meidät molemmat samaan kuvaan ja sit se syyllistää pieniä ja viattomia eläimiä et me ollaan liian nopeita et ei meitä saa samaan kuvaan, vaikka oikeesti syy on se, et emäntä on vaan niin surkea valokuvaaja!! ;)

Sit se emäntä ryhtyi ovelaksi ja otti mun pallon huostaan, jotta pysyisin paikallani. No, onnistuihan se hetken aikaa. Eiks mulla olekin tarkkaavainen ilme??

Sit se paksu kissa yritti mennä pissalle perunamaalle. Se on kyllä ihme tyyppi ja vaikka emäntä vähän vihjaili sille, et onks toi nyt ihan oikea paikka, ni se veti isot pissat sinne. Siis IHME tyyppi!!