sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Kuulumisia pitkästä aikaa

Moikka kaikki pitkästä aikaa!

Siis uskomatonta; yli vuosi on kulunut siitä, kun mun pomo on viimeeks päivittänyt tätä blogia. Oon sitä yrittäny muistutella tästä ja se on aina sanonu et "joo, joo, ihan just" ja tässä on sit lopputulos!! Siinä taas näkee kuinka tärkeetä pienen koiran elämä sit oikeesti on!! HÖH!!

Mutta I am back eli olen selkä!! hah hah hah Mun huumorintaju on ainakin tallella. Mut niin, mun piti kertoa kuulumisia. Hmm...mitäköhän tässä on tapahtunut. Emmä ees muista. Ei ku muistanpas, älkää luulkokaan et oisin jo niin vanha et muisti alkaa pätkiä!

Eli muutama kuva ja vähä kertomusta, mitä tässä vuoden aikana on tapahtunut...

Viime syksynä me taas vähä lähennyttiin sen paksun kissan kanssa. Paitsi et se ei oo enää niin paksu ku aikasemmin. Se on laihduttanut salaa, sillä yks kerta vaan huomasin, et se on tosiaan laihtunut ja se muuten liikkuu nopeammin ku ennen...!! ;D
Sit tietty loppuvuodesta isäntä taas nyppi mut. Tässä mä nautiskelen kampaajalla olosta. :)
Sit tosta laihtumisesta puheenollen, niin tän vuoden alussa huomasin et eräs toinen ei kyl oo laihtunu (jos se kissa kerran oli), nimittäin emäntä alkoi kasvattamaan aikamoista mahaa!! En tietty viittiny sanoa mitään, vaiks huomasin ku oon hienotunteinen pieni koira, mut voin sanoa et se oli varmaan vetäny salaa kaljaa ja makkaraa oikeen urakalla, sillä sellanen kumpu sillä alkoi tohon eteen kasvaa et huhhuh!!

Mulla on kyl salakuviakin siitä mut en viiti ny niitä tänne laittaa ku tää on kerran julkinen ja tosi suosittu blogi. Kuitenkin sit kävi niin et tossa keväällä (tarkemmin toukokuussa) meijät kiikutettiin ton paksun tai siis laihan kissan kanssa hoitoon ku noille pomoille tuli illalla yhtäkkiä kiire jonnekin. Siis vois noita ajankohtiakin miettiä vähä tarkemmin et jos lähtee reissuun, ni onks pakko lähteä tollai illalla ja sit viel viipyä siellä monta yötä?! Kuitenkin sit meijät haettiin takasin kotiin ja heti ku tulin kotiin, ni haistoin et täs hommas on jotain outoa.

Emännältä oli kadonnut se mahakumpu melkein kokonaan ni aattelin eka et just, se on ny käyny jossain laihdutusleikkauksessa. Mut arvatkaas mitä, ei ollukaan! Vaan noi pomot toi jonku oudon tyypin mukanaan meille ja se on vieläkin täällä. Mulle ei sit koskaan selvinny et mitä sille mahalle tapahtui, voi tietty olla et emäntä oli jossain superfitnessleirillä pari päivää et se katos sit siellä. Mut se outo tyyppi...Siis sain haistella sitä ku noi pomot toi sen tänne. Se haisi oudolle ja oli muutenkin outo tyyppi. Tosi hiljanen ja makas vaan jossain ja sit välillä päästeli ihan sairaan kovia ääniä. Yölläkin joskus heräsin siihen ku se rääkyi sängyssään. Siis suomeks sanottuna häiritsi mun unia aika hyvin et olin tosi väsynyt pari kuukautta tossa kesällä ja nukuin huonosti. Ja sit se myös aivasteli tosi kovaäänisesti ja piereskeli. Tässon itseasiassa yks kuva siitä sen touhusta. Joo-o, on pomot valinnu sille aika sopivat vaatteet päälle. Apina!! ;D ;D
Et sillai. Mut muuten siis toi tyyppi oli aluks aika harmiton. Se nukkui jossain ja päästeli niitä ääniään ja sillai. Nukuin itseasiassa joskus sen vieressäkin ja se oli ihan mukavaa (niin kauan ku se oli hiljaa...).
Ja sit yritin kyl vähä leikkiäkin sen kans ku ei sillä tuntunu noita kavereita oikeen olevan, mut täytyy sanoa et se ei oikeen ottanu tuulta allensa. Siis niinku tosta kuvasta näkyy; ni se vaan makas aneemisena paikallaan ja tuijotti.
Mut siis noi ajat on todellaki sit menneitä aikoja!! Nykyään toi tyyppi liikkuu et mun rauha on ny mennyttä. Esim. tässä kuvassa söin ihan rauhassa tota luuta tossa ja yhtäkkiä se tyyppi oli ilmestyny tohon eteen kärkkymään MUN LUUTA.
Ja muutenki mä saatan istua jossain ja meditoida, ni yhtäkkiä joku tarttuu perskarvoihin kiinni ja tää tyyppi on taas siellä!! Siis ei omaa rauhaa missään enää. Tää tyyppi siis liikkuu tollai maata pitkin, mut sen ei pidä antaa hämätä. Se pääsee yllättävän kovaa. Tänäänkin tossa aikasemmin, se näki mun pallon ja otti hirveen spurtin sen luo eikä sit antanu sitä mulle ennenku emäntä otti sen ja heitti sit mulle. Siis niinku sanoin; OUTO tyyppi.

No, okei on siitä hyviäkin puolia, meinaan toi ruokailuosio...ku se syö, niin sitä ruokaa on yleensä joka paikassa ja mä saan silloin yleensä siivota ne jäljet. Siis sehän on tosi ikävä homma, mut oon ny suostunu siihen ku ei täällä muitakaan oo. Ja voin kertoa vinkkinä kaikille et ruoan saanti on aika varmaa ku pyörii ton tyypin ympärillä!! ;)

Et sellasta mulle kuuluu. Mä lupaan nyt jatkossa kertoa useammin taas kuulumisia ku tiiän et mun fanit oottaa sitä!! Se on toi emäntä, joka ei oo kirjottanu et voitte syyttää sitä!

Ai niin, ja Hyvää Joulua kaikille!!!!