keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Veneilemässä

Sit ollaan myös käyty veneilemässä. Se on musta tosi kivaa, paitsi siitä oranssinvärisestä omituisen paksusta takista en kyl hirveesti välitä, mut kuulemma ei oo vaihtoehtoja. No, pakko kärsiä ja yrittää unohtaa sen olemassaolo.

Mun mielestä on kauheen kiva seistä siinä veneen laidalla ja katella maisemia ku tuuli tuivertaa naamakarvoja. Emäntä vaan sano et mä en voi sitä tehdä koko aikaa, kun sen pitää kuulemma pitää musta kiinni eikä se jaksa tehä sitä jatkuvasti. Siis ihme porukkaa. En kait mä nyt siitä reunalta mihinkään tippuis?!

tiistai 28. kesäkuuta 2011

Mökillä

Tässä on ollut mielenkiintoinen kesäkuu. Tossa alkupuolella olin Nuutin kanssa semmosella mökillä. No, okei...oli siellä mun pomot ja Nuutinki pomot, mut me niinku järkättiin se homma. ;)

Siellä takana näkyy vähän sitä mökkiä. Ei siellä oikeen ehtinyt paikallaan oleen, ku oli niin paljo kaikkea hommaa ja touhua.

Sit siellä oli tommonen mukava hiekkaranta, jossa oli kiva juosta ja kahlailla.

Sit noi pomot halus mato-onkia, ni Nuuttihan oli sit ihan hulluna siihen onkeen ja tuijotti vaan järvelle sitä oranssia kohoa. Ihan tyhmää siis. Mä sit vietin siestaa vähä emännän sylissä istuen ku ei siitä Nuutista ollu niinku mitään seuraa.

keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Nutski-boy (osa sata)

Eli joku reilu viikko sitten Nuutti oli täälläpäin. Me tietty riehuttiin oikeen urakalla. Emäntä niinku väitti et se oli meijän vika, et se ei saanu tarkkoja kuvia, mut kyllähän kaikki nyt tietää, mistä se johtuu (eli se ei osaa valokuvata)!! ;)


Riehumisen jälkeen olikin sit mukava lähteä vilvoittelemaan viileiden vesien äärelle. Nuutti on siitä omituinen tyyppi et se ei tykkää uida. Se siis kahlaa tuolla ku mikäkin majava, mut ei se ui. Mä sit uin senkin edestä! :)