maanantai 23. toukokuuta 2011

Kevättä

Emäntä on ollu laiska, joten siksi ei oo ilmestyny mitään uutta. Mut nyt pakotan sen kirjottamaan useammin, sillä tottahan te ootte jo kaivannu mua ja mun juttuja, eiks yeah?? ;)

Jos alkuun tämmönen pieni katsaus tähän toukokuun alkuun...Eli mulla lähti taas kerran karvat. Kuulemma piti hankkiutua kesäkuntoon. Tässä kuvassa nypitään karvoja vähän tämmösistä ns. aremmista paikoista (kuten tassuista).

Isännän päähän on laitettu mun tassunjälki siks ettei sitä tunnisteta ja ettei se ala saamaan mitään fanipostia joltain pervoilta. Kaikki faniposti siis mulle!! :D

Sit on käyty pomojen kans kiertelemässä metsiä ja järviä. Tässä vahdin sitä ku isäntä meni kastamaan talviturkin. Olin niinku asennoitunu siihen et se voi hukkua, ni sit mun ois pitäny mennä pelastamaan se, mut onneks ei tarvinnu.

Sit vikana haluaisin esitellä teille mun uuden kamun; Leo Lehmän. Leokin on hieman sairaalloinen tapaus, sillä sille tuli semmonen isohko avohaava kaulaan, mut emäntä äsken paikkas sen eli nyt Leo on taas elävien kirjoissa. Ja Leo siis vinkuu!! :)