sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Ei riemulla rajaa, kun on päästänsä vajaa

Toi on siis emännän keksimä otsikko, en tiiä mihin se tolla viittaa, sillä mä en ainakaan oo mikään vajaa. Oltiin tänään pomojen kans kävelemässä semmosen ison järven lähellä ja sit vähän siellä jäälläkin. Otin vähä spurtteja siellä, kun oli mukava kevätilma ja aurinko paistoi ja hanki kantoi. :)



Tässä näkyy se järvi tai siis isompi niistä, ku siinä vieressä oli sit myös sellanen pienempi järvi.

maanantai 14. maaliskuuta 2011

Jaska

Saanko esitellä mun uuden ystävän Jaskan. Eikä sitten keksitä mitään tyhmiä rimmaavia nimityksiä Jaskalle, eihän?! ;)

Jaska saapui asumaan meille viime perjantaina. Se tuli Helsingistä, kun se halus muuttaa tänne, missä on vähä enempi tilaa. Valitettavasti Jaska on syntynyt melko heikoksi tyypiksi eli se ei kauheesti kestä mitään, kun se alkaa jo rakoilemaan (henkisesti tai fyysisesti...).

Jaska kärsii myös heikosta selästä. Jo sillon perjantai-iltana kävi niin ikävästi, että Jaskalla tuli umpisuoli ulos selästä ja sit koko selkä jouduttiin ompelemaan kiinni. Se oli pakko tehdä ilman puudutusta ja yhen sellasen puoskarin toimesta (emännän sisko) ku ei ollu oikeita lääkäreitä lähimaastossa. Tommoset vähä ikävät tikit sinne sit jäi.

Sit ku Jaska tuli takas sairaalasta, ni vähä innostuin liikaa ja purin sitä korvaan melko lujaa...Onneks ei sattunu. ;D

Sit tänään ilmeni vielä uus ongelma, mut siitä ei oo kuvaa ja Jaska sanoi ettei saa ottaakaan. Eli Jaskan kaulasuoni puhkes ja sieltä tuli semmosta valkosta kamaa ulos, liekö jotain kaulasuolia. Sit Jaskalle ommeltiin semmonen valkonen puolikortsu päälle et se niinku suojelee sitä kaulaa. Se on kyllä aika nolon näköinen et en ihmettele et Jaska ei halua nettiin. Mut voi olla et otan siitä salakuvan ja laitan teille näytille, mut ei sit kerrota kellekään. Mut siis nyt tällä hetkellä voin taas leikkiä Jaskan kanssa, mut saa nähä millon seuraava paikka pamahtaa...

Et oikeesti kantsii valita noi leikkikaverit aika tarkkaan. Jaskakin tuli niinku hyvästä perheestä, mut sit se kuiteski on vähä tommosta kakkosluokkaa noin niinku fyysisen kestävyyden puolesta et ehkä jos se ois pienenä treenannu enemmän, ni nyt kunto ois kovempi.

lauantai 12. maaliskuuta 2011

Maaliskuu

Niin on kuukausi vaihtunut ja nyt on jo melkeen kevät eli maaliskuu. Kohta pääsee uimaan, jee! ;) Lenkkeily on just nyt vähän hankalaa, kun tuolla ulkona on kauheen loskasta ja mua vähän niinku ällöttää kävellä siellä märällä ja sohjoisella tiellä. Emäntä väittää, et oon hienohelma, mut meniskö se ite muka kävelemään sinne paljain jaloin?? Epäilenpä.

Ollaan nyt treffattu Nuutin kanssa usein, ku se oli hoidossa täällä päin. Tässä on muutama kuva, ku emäntä otti. Taas se väitti, et meitä on niin vaikee kuvata, mut kyl kaikki jo tässä vaiheessa tietää, et oikeestihan se on noista emännän kuvauskyvyistä kiinni, mut ei ny kerrota sille ettei se pahastu! ;D