torstai 27. tammikuuta 2011

Freitag

Mä osaan saksaa, hähhähhää! :) No, en oikeesti osaa. Mut huomen on perjantai ja Nuutti tulee pitkästä aikaa tännepäin, JEE! Mulla onkin jo ikävä Nutski-boyta et tiedossa on varmasti riehakas tapaaminen. Ois jo huominen!!

maanantai 17. tammikuuta 2011

Uuden vuoden lupauksia

Lupaan olla aina kiltti pieni koira. (Pienellä varauksella tietysti, joku raja siinä kiltteydessäkin on oltava.)

Lupaan totella pomoja. (Varauksella luonnollisesti, sillä emmä nyt mitään älyttömiä juttuja ala tekemään et jos mua ei huvita, ni sit ei tarvi totella.)

En enää kiusaa sitä paksua kissaa. (Paitsi joskus vaan, sillä tarviihan se kissa liikuntaa, joten tavallaan se on sen omaksi parhaaksi ja mä oon vaan ystävällinen ja autan sitä laihtumaan.)

En kerjää ruokaa. (Paitsi jos mulla on tosi tosi nälkä ja mulla on aika usein...)

En piereskele sängyssä tai sohvalla. (Paitsi jos se pieru just on tulossa, ni emmä nyt sen takia poiskaan lähde.)

En aivastele päin pomojen naamaa. (Paitsi jos oon sängyssä ja kesken unen alkaa aivastuttaa, ni emmä nyt sillon sille mitään voi.)

Yritän ottaa rauhallisesti. (Tätä emäntä aina hokee mulle "ota ny iisisti, ota ny iisisti", otan rauhallisesti, jos se sattuu sopimaan tilanteeseen. Arvioin tilanteet siis ite. Kait mä ne nyt paremmin tiiän ku emäntä.)

En varasta ja syö sukkia. (Paitsi jos ne jätetään tahallaan sillai helppoon paikkaan, ni sillonhan ne sukat tavallaan kerjää sitä et niitä vähän kuritetaan, joten siinä tapauksessa se on sen sukan parhaaksi mun mielestä.)

Että semmosta. Millasia lupauksia te teitte uudelle vuodelle?

lauantai 15. tammikuuta 2011

Hautajaiset

Mun on pitänyt kirjottaa jo muutaman kerran tässä, sillä tein muutamia uuden vuoden lupauksia, mutta kirjotan niistä sit vaikka huomenna. Sillä nyt on paljon vakavampaa ja tärkeämpää asiaa. Nimittäin tänään noin klo 17:40 Mauri Mäyräkoira otti ja kuoli. Siis okei, sillä oli ollu pari pientä haavaa pepussa (en tunnusta mitään), mutta tänään sen peppu sitten yhtäkkiä tippui ja Maurin sisuskalut (aivot ehkä?) valuivat ulos. Yritin siis ottaa noi aivot ja viedä ne talteen tarkempia tutkimuksia varten, mutta emäntä näki sen ja huusi mulle, et mun pitää irrottaa, joten en onnistunut siinä. Sit emäntä otti Maurin ja sen pepun ja hautas ne roskikseen. Sit mä vietin hiljaisen hetken keittiön roskiksen edessä. No, oikeestaan en viettänyt, kun en jaksanut olla paikallani, mutta niinku ajatuksissani vietin. Mut ehkä Mauri on nyt paremmassa paikassa?! ;)