lauantai 31. heinäkuuta 2010

Energian paluu

Nyt on vähä ilmat viilenneet, ni alkaa taas energiataso palaamaan normaalille tasolle. ;) Käytiin tossa pomojen kanssa lenkillä ja sit riehuin ulkona emännän kanssa ja isäntä napsi taas kuvia.


maanantai 26. heinäkuuta 2010

Kissa ei tajuu

Siis emmä tiiä onko tää kesä sekottanu ton kissan pään vai mikä on, mut arvatkaa nyt?! Tässä yks päivä se yritti tunkea sen aika...köh köh...mahtavan ruhonsa semmoseen tosi tosi pieneen pahvilaatikkoon. No, eihän siitä mitään tullut tietenkään. Eihän tommonen pallero sinne mahdu ku paloteltuna!! Joten lopputulos oli tää:

Läskit vyöryy yli joka puolelta ja muutenkin ei oo niinku lasten kateltavaa se touhu!!

Mut arvatkaas mua?! Ku kissa alentaa itteään tommoseen pieneen pahvilootaan, ni meikäläinen ylentää itsensä ruokapöydän tuoleille istumaan!

Voin kertoa luottamuksella, mut ei saa kertoa mun pomoille, mut nyt ollaan tosi lähellä sitä et mulle aletaan kohta tarjoilemaan ruokaa pöytään hopealautasella!! ;)

sunnuntai 18. heinäkuuta 2010

Hiljaiseloa

Nyt on ollu vähä hiljasta täällä blogissa, mut tää kesä on tämmöstä rentoa aikaa. Noi pomot on jostain syystä paljon kotona, niillä on kuulemma joku lomajutska. Sit on ollu kauheen lämmin, ni ei oo jaksanu lenkkeillä pitkiä matkoja ja sit on harva se päivä käyty uimassa. Nyt viikonloppuna Nuutti oli taas täällä päin ja me vedettiin spurttia, mut ei sitäkään jaksa niin paljon ku normaalisti ku heti tulee hiki.

sunnuntai 11. heinäkuuta 2010

Päivän touhuilua

Tästä videosta voitte katsoa, mitä oon tänään tehny! :)

lauantai 10. heinäkuuta 2010

Uimamaisteri

Emäntä sanoi et musta on tullu maisteri, meinaan uimamaisteri! Mulla on semmonen sininen vinkulelu, joka kelluu ja sitä ku heitetään veteen, ni tiettyhän mun on pakko mennä heti pelastamaan se varmalta hukkumiskuolemalta. Tässä on muutamia kuvia:

Ensin vähä kahlaillaan vedessä vinkulelu suussa...
Ohhoh, vinkulelu merihädässä!!
Pelastus suoritettu, ihanan vilpoisaa vettä!! :)
Pari päivää sit ku käytiin taas uimassa, ni oli tosi isot aallot suoraan rantaan päin, mutta eipä ne mua haitannu. Emäntä sanoi sit jälkeenpäin et epäili et uskallanko ees mennä uimaan, mut hei; emmä oo eilisen teeren poika (tai tyttö)!! Pää korkeella uin siellä aaltojen seassa. Pitää vaan muistaa nostaa nenää vähä korkeammalle ku aalto tulee, ni sit ei oo mitään hätää. Ja sit ku ui toiseen suuntaan, ni ne aallothan vaan antaa mukavasti vauhti! :) Tästä ei oo kuvia ku pomoilla ei tietenkään ollu kameraa mukana.

Mut siis kesä on tosi kivaa ja uiminen on tosi kivaa!! Uitteko te??