keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

Pientä iltapuuhastelua

Nukuinpas yön makeesti! Ja tänään meille tulee vieraita, meinaan Sanni-koira saapuu kaukaa Hämeen sydämestä kyläilemään (eli siis Tampereelta)! :D Eilen illalla rakennettiin aitaa tonne pihalle noitten pomojen kans. Mun piti tietty avustaa niitä, eihän siitä ois muuten mitään tullu. Se on kuulemma semmonen varatoimenpide sen varalta et en pääse sit sinne tielle, jos tulis joku yllättävä juttu ja haluisin sinne. Ku se on semmonen iso ja vaarallinen tie, missä on ihan sairas liikenne ja ihan hengenvaarallista olla (toim. huom. Aida taitaa nyt vähän liioitella!). Se on siis semmonen vihreä valmisaita, joka piti pystyttää ja hakata sellasia tolppia ja kaikkea. Vähän erikoista touhua, mut mä olin niinku työnjohtajana samalla ku söin luuta siinä pihalla.

Sit tässä on kuva edellisillalta ku kyylättiin naapureita kissan kanssa. Tuolla muuten näkyykin se pensasaita sit ja sen sisäpuolelle (eli niinku pihan puolelle) se aita sit tuli. Mun täytyykin käskee emäntää ottamaan kuva siitä teille! :)

keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

Operaatio teurastus

Nuuttihan on nyt tän viikon hengaillut näillä kulmilla, ni oon nähny sitä melkeen joka päivä. Sillä on mukana semmonen unilelunalle (ku se tarvii vielä sellasta, mut ei saa kertoa kellekään ku ei se sitä tunnusta ku se haluaa olla iso poika!! ;D ). No sellanen nallehan täytyy tietty teurastaa ainakin muutaman kerran päivässä, eihän muuten tuu mistään mitään.

Tässä ekassa kuvassa me niinku vedetään sitä nallea et kummalla ois vahvemmat leuat. No, mä luonnollisesti voitin (toim. huom. Nuutti antoi Aidan voittaa!), mut siitä ei oo kuvaa ku emäntä ei saanu otettua. Suurin osa sen kuvista oli semmosia epätarkkoja ja sumuisia. Se on kyllä surkea valokuvaaja ja sit se väittää et se on meijän koirien vika ku ollaan kuulemma liian nopeita. Just joo, ihan tyypillistä syyttää muita viattomia!
Tässä toisessa kuvassa Nuutti sit heitti kyljelleen ja yritti omia tosissaan sen nallen. Mä vähä käytin äänitehosteita apuna, mut sit Nuutti otti sen itelleen. Mut kyl se sit antoi mun lainata sitä.

lauantai 17. huhtikuuta 2010

Rentoutumista

Tällai mä rentoudun isännän vieressä sohvalla. Kantsis sunkin kokeilla, on meinaan aika mukavaa! :)

sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

Ongelma

Mähän oon mieltynyt pissimään ja kakkimaan lumeen ku nyt on niin paljon lunta ollu jo pidemmän aikaa. No nyt on tullu ongelmaksi löytää lunta ku kaikki on alkanu sulaa pois. Aamullakin piti mennä pisulle pihan viimeseen varjonurkkaan, josta löytyi pieni lumikinos. Kohta sitäkään ei varmaan oo enää siellä et ei se auta ku tottua taas tekemään hommansa tonne ojanpohjalle. Emäntä sanoi et mulla oli samaa ongelmaa viime keväänäkin mut en kyl ite muista sitä. :)

Nyt on ollu tosi hienot ilmat ni on käyty ahkeraan lenkillä ja sit mulle on heitelty pihassa palloa ja frisbeetä. Se on tosi kivaa!!! :)

maanantai 5. huhtikuuta 2010

Hangossa

Kyllä nää pääsiäispäivät on kivoja ku pomot on kotona ja me tehään kaikkea kivaa!! :) Tänään oltiin Hangossa. Eka mentiin kattomaan semmosia lintuja sellaselle kalliolle. No, se on taas noita pomojen juttuja et kyylätään jostain pienestä reiästä jotain lintua jossain too-osi kaukana, siis tosi kehittävää. Mulla meinas mennä vähä hermo ku piti nököttää paikallaan. Tässä on kuva sieltä kalliolta:
Mut sen jälkeen mentiinki sit onneks vähä kivempaan paikkaan eli semmoselle pitkälle hiekkarannalle, jossa sai taas kirmata vapaana. Se oli tän reissun paras osio!! :)

lauantai 3. huhtikuuta 2010

Metsälenkillä

Käytiin tänään metsälenkillä. Siellä oli tosi kivaa ja sain olla vapaana.
Kirmailin menemään ihan onnessani, mut säännöllisin väliajoin pitää kattoa taaksepäin ku noi pomot on tommosia hitaamman puoleisia, ni ne ei pysy meikäläisen vauhdissa! ;)

perjantai 2. huhtikuuta 2010

Hyvää...

...pääsiäistä kaikille!! :) Mulla on pääsiäisen värinen pallokin, eiks vaan? :) Tää pallo muuten hukkui lumen sekaan ja etittiin sitä emännän kanssa vaikka kuinka kauan, mut tänään se sit löytyi, kun lumi oli sulanut. Jee, nyt en malttais pitää tassujani erossa siitä ja sit mut käsketään istumaan paikallani ja palloonkaan ei saanu koskea ton kuvan aikana...tyhmää, sanon mä! Mutta nyt jatkan pompottelua.